Skocz do zawartości

Karty pamieci

palo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym napisal, ze 2gb to minimum [umd ma 1.8gb], a wlasnie 4gb to sensowne optimum :)

tak jeszcze dodam, ze wersje zwykle i gameing niczym sie nie roznia pod wzgledem funkcjonalnosci/szybkosci.

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy karty MS micro są gorsze od pro duo? Faktem jest, że są tańsze. Nie mogę znaleźć dokładnych danych technicznych, te na stronie sony są identyczne dla obu.

Opublikowano

Czy wszystkie proponowane na Allegro karty o poj 2 Gb za 49,99 zeta i poj 4 Gb za 98,99 zeta ,to podróby ? Podajecie ceny sklepowe, czyli ok 200 zeta za 4 Gb - stąd moje pytanie .

• Minusik 1
Opublikowano

w zasadzie tak.. zdecydowana wiekszosc to podroby.

4gb - oryginal na allegro kosztuje cos kolo 170-190zl, cena sklepowa mm/empik srednio 30-40zl wiecej przy czym pisze tu o sandiskach, bo sony, nawet oryginalami nie warto sobie zaprzatac glowy

Gość _Milan_
Opublikowano

sandiska w afg computer dostaniesz za 170 zl, tak bylo pol roku temu, teraz pewnie taniej.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Czy wszystkie proponowane na Allegro karty o poj 2 Gb za 49,99 zeta i poj 4 Gb za 98,99 zeta ,to podróby ? Podajecie ceny sklepowe, czyli ok 200 zeta za 4 Gb - stąd moje pytanie .

raczej nie ryzykowałabym, za 4GB sandisk dałam w ultimie 160zł.teraz pewnie jest o wiele taniej

Edytowane przez MoniqaPS2PSP
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
SanDisk 8GB HiSpeedy chodzą teraz po 220zł :/

do niedawna myslalem ze uda mi sie sprzedac swoja sonke 8 gb, ale teraz raczej oddam ją bratu :P przesiadam sie na 16'tke

Opublikowano
W tej chwili sandiski są po ok. 110 zł (4GiB). Wszystkie sandiski są oryginalne?

notebooki.pl 4gb za 114zł, porządny sklep, gwarancja oryginalności i łatwy odbiór (mają filię w większości większym miast).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
nie warto

kupowanie kart ponizej 4 GB mija sie z celem

Tzn mi to duza karta nei jest potrzebna, tylko tyle co jakis filmik troche muzy moze jakies Homebrew-y etc. to to chyba nei bedzie az tak duzo wazyc i chyba 2GB powinno stknac

ALe karta ogolnie ok?

Wydaje sie byc oryginalna xD

Opublikowano

2 giga powinno styknąć ale niestyknie. jak tylko odkryjesz możliwości psp okaże sie ze mała memorka to błąd. poza tym ten sandisk ma jakiś wolny zapis/odczyt. moje 8 gb sony ma taki sam, u sandiska to powinno być na poziomie 10/15 bo one są szybkie. znajdź coś 4 gigowego lepiej.

Opublikowano

Hmm dobra wielkie dzieki, jeszcze sie zastanowie ale chociaz z 4GB moze byc troche ciezko bo juz i tak wszystkie moje osczednosci ide... a jeszcze jakes akcesoria i gry.

Aha ale na tej 2gb wszystko by dobrze chodzilo?

wiem, wiem marudze ale ciekawi mnie ^_^