Opublikowano 26 sierpnia 200915 l http://allegro.pl/item722498161_superszybk...edycja_psp.html Wlasnie przegladalem allegro i znalazlem to, wyglada bardzo atrakcyjnie ;P Zazwyczaj sa o 20/30 zl drozsze. Z tego co pamietam to jest to wersja gaming. Jak myslicie dobry interes?
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Jest gwarancja to brać chociaż do UII się nie umywa jakością i oryginalnością(tutaj to zależy) to zawsze można reklamować.
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Wiem ze jezeli chodzi o ultre to sie nei umywa, ale tak sobie pomyslalem ze przy 8 GB to moge wrzucic wszystko co bede chcial i w sumie nie musze nic kasowac/przegrywac Zamiast tego moge sobie wziac ultre 4GB, ale koniec koncow chyba jednak ilosc miejsca zwycieza.
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l przy u2 poprostu szybciej wszystko sie wgrywa na karte ;] potem podczas grania/przegladania multimediow nie ma wiekszej roznicy pomiedzy rodzajami kart
Opublikowano 22 września 200915 l http://allegro.pl/item742266978_sandisk_ultra_ii_8gb_memory_stick_pro_hg_duo_em.html Nieznam się. Brać? : )
Opublikowano 22 września 200915 l bardzo dobra cena, czytałem że sandisków nie podrabiają ale nigdy nie wiadomo Ja bym brał, gwarancja niby jest nawet od sklepu więc może warto wziąć
Opublikowano 30 września 200915 l Zastanawiam się nad kupnem kolejnej karty, ponoć najszybszej MSPD marki SanDisk wersja Pro-HG Extreme III. Wiecie może czy karta bez problemu współpracuje z PSP i MagicGate jest całkowicie obsługiwany (w sumie jest to produkt preferowany do sprzętu marki Sony, ale zawsze lepiej spytać). 8GB
Opublikowano 1 października 200915 l W sumie to chodzi mi nie tylko o PSP, chociaż głownie dla tej konsoli chcę kupić kartę. Wiem, że na Ultra II nigdy się nie zawiodę, ale akurat mam możliwość nabycia w dobrej cenie EIII więc się zastanawiam.
Opublikowano 15 stycznia 201015 l co sądzicie o tych memorkach? Chyba nie podróby co nie? http://www.allegro.pl/item883935951_sandisk_memory_stick_pro_duo_8gb_psp_oryginal.html http://www.allegro.pl/item878750192_karta_pamieci_sandisk_ms_produo_4gb_ultraii_31262.html Waham sie którą wybrać.. tą ultra II mógłbym osobiscie odebrac wiec by tanio wyszło, ale mimo wszystko 8GB kusi. Edytowane 15 stycznia 201015 l przez Plugawy
Opublikowano 15 stycznia 201015 l ja bym wziął 8gb zamiast szybkiej 4gb bo to tylko 10zł różnicy a będziesz miał dwa razy więcej miejsca na karcie....na serio tej mega prędkości nie odczujesz za bardzo...szybciej Ci się ikonki w XMB może wgrają i dosłownie sekundowe różnice w loadingach w grach z memorki. A i tak prędkość wczytywania gry zależy głównie czy grasz na obrazach iso czy cso Edytowane 15 stycznia 201015 l przez Ficuś
Opublikowano 15 stycznia 201015 l to wezmę tą 8GB, myśle że juz nie bede memorki wymieniał i tyle mi wystarczy spokojnie na bardzo dlugo myślałem że w tej ultra są wyraźne zauważalne róznice w loadingach itp w porównaniu z tą zwykłą.
Opublikowano 7 marca 201015 l CZy karta Sony M2 8 Giga (z adapterem na Pro Duo) nada się do stworzenia magicznej karty (obsługuje Magic Gate więc raczej oryginalna ), i czy kiedy wgram soft 5.50 gen D3 to będę mógł odpalać gry UMD które wymagają wyższego softu np. Tekken 6 ???????
Opublikowano 7 marca 201015 l 1. tak 2. Compatibility with all known UMD on 15/12/2009. nie wiem kiedy byla premiera t6 wiec nie odpowiem tak/nie
Opublikowano 7 marca 201015 l Ja sobie śmigam w Tekkena 6 na 5.03 GEN-C, więc chyba na pełnej przeróbce 5.50 GEN-D też będzie działać.
Opublikowano 7 marca 201015 l Aaaah nie doczytałem, przepraszam, racja. A więc jeśli chodzi o UMD - nie wiem.
Opublikowano 9 marca 201015 l A czy po spreparowaniu karty i wgraniu na nią odpowiednich plików będę mógł normalnie z niej korzystać, czy też może lepiej zaopatrzyć się w tym celu w dodatkową mniejszą ? Wpływa to jakoś na stan karty ? Edytowane 9 marca 201015 l przez Kazub
Opublikowano 10 marca 201015 l A czy po spreparowaniu karty i wgraniu na nią odpowiednich plików będę mógł normalnie z niej korzystać, czy też może lepiej zaopatrzyć się w tym celu w dodatkową mniejszą ? Wpływa to jakoś na stan karty ? Wszystko jedno, ale fakt, lepiej zaopatrzyc sie w jakas mniejsza karte np 512mb
Opublikowano 10 marca 201015 l Domyślam się, że chodzi o ChickHENa/MHU Speed 3. Lepiej sobie specjalnie dla niego jakąś małą kartę przygotuj, bo zauważyłem, że na pustej memorce nawet ChickHEN wchodził o wiele częściej i szybciej niż na zawalonej. Dlatego w razie wyłączenia konsolki przełożysz sobie karty i raz dwa jest jak było. Że też sam na to wcześniej nie wpadłem, zawsze opróżniam kartę i potem znowu na nią kopiuję pliki w razie zwiechy/wyłączenia PSP co często jest czasochłonne ;p.
Opublikowano 12 maja 201014 l Chciałbym Was zapytać czy takie rozwiązanie jest dobre dla psp ? http://www.allegro.pl/item1023711598_orginalna_karta_pamieci_16gb_adapter_cr5400.html Mam duże ciśnienie na 16gb. Cena wydaje się atrakcyjna bo np. sandisk 16gb kosztuje fortunę. Nie wierzę opisom na allegro dlatego możliwe że ktoś z Was ma doświadczenie z tymi kartami. Ich wydajność i niezawodność, stabilność. Karta służyła by głownie do zabawy w psp fat ale także sporadycznie w psp3000 i mhuspeed3 (według mnie nie prawdą jest że im większa karta tym trudniej uruchomić jest mhuspeed3- moja sandisk 8gb jest niemal cała zajęta i mhuspeed3 odpala się zawsze). Jestem bliski zakupu ale chciałbym wiedzieć jak sprawują się takie karty w psp.
Opublikowano 13 maja 201014 l mam CR5400. jestem zadowolony ;] z tym, ze microsd na tej aukcji to chyba fake'i[podrobki]. do samego adaptera nie mam zastrzeżeń.