Kwas_91 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) Na 2lvl występują już duchy, więc musisz cierpliwie przeszukiwać ruiny. Najlepiej szukać w Ayleidzkich ruinach, z zewnątrz są to resztki białych murów + wejście do dungeona. Edytowane 6 kwietnia 2008 przez Kwas_91 Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2008 bycie wampirem to bardzo przydatna rzecz, widzenie w nocy + detekcja żywych stworzeń, statsy skaczą, jak jest jakaś ciężka misja to wystarczy przespać 2,3 doby i już mamy podbite statystyki + dodatkowe czary. A jak chcemy podróżować w dzień to wystarczy spiącemu gostkowy wyssać troszkę krwi i już jesteśmy 'zdrowi' na 3 doby Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Może było, ale co robić? Jestem w takim klasztorze, przyszedłem po jakiegoś mnicha i mamy wyjść. Niestety gdy wychodzę z trzema rycerzami i mnichem to pojawiają się dwaj inni(rycerze), którzy się na mnie rzucają i zabijają. Są chyba nieśmiertelni. Jestem na początku gry(tuż po Oblivion Gate). Cytuj
kendzior 21 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 A ja mam pytanie zupełnie odbiegające od tego co tu się widzi. Czy istnieje jakikolwiek odpowiednik Construction Seta z PC dla X360? Jest jakakolwiek możliwość modyfikacji samej gry? Nie miałem do tej pory styczności z żadną częścią serii TES na konsolach, a modding to jedno z ciekawszych zajęć. (wszyscy chętni do obejrzenia plugów na PC zapraszam do linka do strony w moim profilu) Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Nie ma modów poza oficjalnymi dodatkami. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Gdzie znajdę czosnek, bo że tak powiem muszę się odwampirzyć Cytuj
Sokolov 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) Najlepiej łazić po sklepach w poszukiwaniu go Jak wychodzisz ze ścieków na samym początku gry na przeciwko ciebie są ruiny a w nich mają obóz dwaj bandyci. Nad łóżkiem jednego z nich również znajdziesz czosnek Dość często można go spotkać zawieszonego nad łóżkami bandytów w ich obozach Edytowane 20 kwietnia 2008 przez Sokolov Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 W sklepach czosnku nie widziałem, nie pamiętasz w którym go widziałeś? W tym obozowisku już znalazłem czosnek, jeszcze 3 szt mi brakuje... Cytuj
Sokolov 0 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Sklepu niestety nie pamiętam Z Adamantytowej Wierzy: Czosnek okazał się najcięższy do odnalezienie, ale można go znaleźć w Weynon Priory niedaleko Chorrol. W pomieszczeniu gdzie początkowo urzęduje Jauffre jest go sporo. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Sklepu niestety nie pamiętam Z Adamantytowej Wierzy: Czosnek okazał się najcięższy do odnalezienie, ale można go znaleźć w Weynon Priory niedaleko Chorrol. W pomieszczeniu gdzie początkowo urzęduje Jauffre jest go sporo. No właśnie tam go niema bo to była pierwsza rzecz którą wyczytałem ( musiałem zgarnąć na początku gry i przerobić na miksturki ). No nic trza szukać... Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Jeśli jesteś arcymagiem czyli skończysz questy gildii magów to możesz sobie go pomnożyć w kuferku w komnacie arcymaga. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Niestety gildia magów dopiero przedemną ale już sobie poradziłem i się odwapirzyłem Cytuj
Sokolov 0 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Jeśli znowu będziesz miał problem z szukaniem czosnku, to istnieje pewien bardzo szybki sposób Duplikowanie przedmiotów. Co prawda nie jest to do końca uczciwe ale czasem można sobie ułatwić życie Musimy mieć przynajmniej dwa zwoje tego samego czaru. W menu ekwipunku najeżdżamy na dany zwój, klikamy dwa razy. Teraz najeżdżamy na przedmiot który chcemy duplikować np. wspomniany czosnek. Wyrzucamy dany przedmiot i zrobione, z jednego robią nam się dwa Im więcej zwojów tym więcej itemków nam się wysypie. To taka mała ciekawostka, może komuś się przyda Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Warto kupować game of the year edition ? Bo różnica w cenie jest spora (a praktycznie nie ma używanych ;]) Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 w sumie to teraz nie ma sensu kupować innej wersji tu masz wszystkie dodatki z Live zawarte Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 Jest sens kupować inną wersję (podstawową), różnica w cenie jest a po przejściu podstawki mozesz rzygać tą grą tak jak ja. Jakbym mial GOTY to i tak pewnie bym sie za te dodatki nie zabrał, sama gra z pobocznymi questami jest naprawde bardzo długa - mi zajeła ok 65h Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 No ale bez dodatku SI nie zdobędziesz wszystkich Osiągnięć. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (pipi)ać achievementy, tu chodzi o grę. Moim zdaniem warto kupić GOTY - za(pipi)isty dodatek, jakieś kilkanaście godzin grania. Sporo się różni od Obliviona Mam za sobą 82h gry na x360, plus jakieś 115 na kompie. I dalej mnei gra nie znudziła. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) Swiete slowa ja przyszkladowo ukonczylem gre na 1k w czasie ok 160 h (mozna duzo szybciej) bo i tak przeczesywalem sobie wszystko dokladnie jak mialem ochote, albo ogladalem wschody/zachody Slonca wedrujac po gorskich szczytach a pozniej dobilem do 180 h robiac questy poboczne az praktycznie wyczyscilem sobie liste zadan konczac na 40 levelu i czekam cierpliwie az upoluje GOTY (w rozsadnej cenie) bo podstawke wymienilem i dosc mocno przez kilka miechow stesknilem sie za najlepsza jak dla mnie gra wszechczasow 8) Pozdrawiam fanow zacnej gry ^_^ Edytowane 23 kwietnia 2008 przez KIELiCH Cytuj
adi 189 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Dla tych co maja Oblivion GOTY-czy w tej wersji oprócz shivering Isles i Knight of the Nine są również zawarte inne dodatki z Marketplace? (wieża magów,Mehrunez dungeon,zaklecia,obserwatorium,zbroja dla konia ) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 wersja GOTY jest poprawiona? Tzn nie ma juz czestych loadingow, frameratu, doczytuwania podczas jazdy konnej,itp Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Dla tych co maja Oblivion GOTY-czy w tej wersji oprócz shivering Isles i Knight of the Nine są również zawarte inne dodatki z Marketplace? (wieża magów,Mehrunez dungeon,zaklecia,obserwatorium,zbroja dla konia ) Nie, tylko KotN i SI. Żadnych pluginów Co do poprawień - nie zauważyłem różnicy po wgraniu patcha z dodatku . Jedynie blokuje glitche na kasę. Cytuj
Homie 1 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Witam! Siema! Dzień dobry! Potrzebuje drobnej pomocy związanej z tworzeniem postaci. Chce zrobić wojownika i nie wiem czy takie umiejętności sie nadadzą do major skills. A chce zrobić dbale postać tak więc jadym: Major Skills: -Blade -Security -Altetics -Armorer -Heavy Armor -Block -Acrobatics Takie zestawienie będzie dobre?? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 (edytowane) Wydają się być dobre dla wojownika, ja osobiście wymieniłbym security na marksman, łukiem też czasem warto pograć, tym bardziej, że na wyższym poziomie umiejętności ma mały "zuum" i czasem bywa przydatny chociaż przynam szczerze, że nie grałem bardzo dłuuuugo w Obka (wymieniony), więc dokładnie nie pamiętam ale na podobnych do Twoich ustawieniach dojechałem do 39 bodajże levelu i grało się świetnie, teraz poluję na GOTY EDITION cobytu odwiedzić Shivering Islels i sprawdzić historię Rycerzy Edytowane 8 czerwca 2008 przez KIELiCH Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Tylko żeby te odpowiednie zdolności były do czegoś potrzebne, fanom RPG polecam zwiększenie poziomu trudności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi