wojnar 1 892 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jeździsz w kółko po podziemiach. Na youtube jest poradnik jak zabić 53 tysiaki zombie, w ten sposób można też podbijać swój lvl. Ja tak robiłem na początku i w ciągu kilkunastu minut solidnie się dopakowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Szukam mp3 Lifeseeker - Gone Guru (motyw przewodni skazańców). Ma ktoś pod ręką? --->sasori[at]o2.pl PUH-LEEEEEEEEEEEEZ! Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Szukam mp3 Lifeseeker - Gone Guru (motyw przewodni skazańców). Ma ktoś pod ręką? --->sasori[at]o2.pl PUH-LEEEEEEEEEEEEZ! muzyczka jak sie wchodzi na wewnetrzny dziedziniec ze skazańcami najlepsza w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Egzakli, dlatego jej szukam :] Mam to tylko na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) http://rapidshare.com/files/143869351/gone...seeker.mp3.html Jakby ktoś jeszcze need. Edytowane 9 Września 2008 przez masterlag Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) oooooooo a masz ten utwór który leci jak walczymy w sklepie z pierdołami ogrodniczymi? Zaraz poszukam nazwy http://pl.youtube.com/watch?v=7eG1Jno27AU Edytowane 9 Września 2008 przez MasterShake Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 http://www.sendspace.pl/file/Y0B8TInN/ lifeseeker edit: o, już wrzucone;] Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 I stała się jasność to song z walki z woźnym z IKEI http://rapidshare.com/files/143914416/the_...074020.mp3.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 iksde dzieki ;]]]]]] Cytuj Odnośnik do komentarza
CODENAME 47 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 czesc dzisiaj przeszedlem dead rising i moje pytania brzmią: przeszedlem 1,2i3 zakonczenie a co zrobic zeby walczyc z brockiem bo widzialem teraz na youtube ze jest tak walka o co chodzi z tym za frank jest zainfekowany niby kiedy sie zarazil czy jessie moze przezyc nie stac sie zombie? i kiedy ona wogole sie zarazila? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Żeby stoczyć kapitalną walkę z bosem, trzeba odblokować tryb overtime (no i go przejść do końca). A żeby go odblokować trzeba zdobyć zakończenie A czyli (lecę z pamięci): zrobić wszystkie misje fabularne + spotkać się z Isabelą w kryjówce przed i po 10 (dwie godziny do przylotu helikoptera). Też dzisiaj ukończyłem grę i udało mi się bez większych problemów przejść fabułę, aktywować overtime mode i po wielu podejściach pokonać Brocka. Strasznie mnie poirytował brak sejwa przed finałową walką. Pozatym żadnych minusów ta genialna gra moim zdaniem nie posiada. Tyle jeszcze świetnych gier przede mną, ale jutro zaczynam DR drugi raz. Te achievmenty strasznie wciągają No i przede wszystkim DR ma tyle miodu, że po przejściu od razu chce się tam wracać. Viva la Capcom! A co do Brocka, świetny filmik z YT: http://pl.youtube.com/watch?v=NSeZF8-bTjE&...feature=related Edytowane 15 Września 2008 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
CODENAME 47 0 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 tez wczoraj skonczylem tego hita i nie mialem takich problemow z brockiem ale dzisiaj bede miec gta 4 wiec narazie dr pojdzie w kont moze potem jeszcze raz zaczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Brock jest prosty, wystarczy robić kopa z wyskoku i zaraz po lądowaniu czaka norrisa, pierwszy hit zbija mu blok a drugi ładuje damage Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ja go załatwiłem za pierwszym razem, na oszołoma (3 w nocy, substancje wyniszczające organizm, ogólne +20% do pomroczności jasnej). Dużo biegałem, ze dwa razy zwaliłem się do zombiaków, w końcu typ padł a gra się skończyła. W sumie takim lekkim WTF, BTW lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 no, zakończenie to jedno wielkei WTF jak to jest true ending to O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 To jest "ture ending" Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 wyobraź sobie że wiem;] Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Czytam sobie ten temat i tak mi się na wspomnienia wzieło.....ech to jest dopiero gra )) Rany,dlaczego "dwójki " nie zrobią :catfight: Cytuj Odnośnik do komentarza
CODENAME 47 0 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 musza zrobic dwojke bo fabula sie tak urywa ze az sie prosi dowjka. przeciez carlito po calych stanach poprozrzucal te dzieci zarazone, czujecie biegac gdzies po ulicah jakis miasteczek badz wsi a tam pelno zombi mhm(chcialo by sie) leczenie tego wirusa do konca ktorego dostal, bo isbela tylko przesunela na pozniej date "zombifikacji" tak zeby w nocy stawac sie zombi badz cos takiego jak pragne dead rising 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 a ja mam takie noobowskie pytanie mam misje image the monitor i sobie biegne strzalka mnie fajnie prowadzi i jak docieram mnie wiecej w to miejsce wyznaczone krecha sie odwraca i prowadzi w calkiem inne miejsce i tak latam w te i z powrotem o co chodzi (2 psycholi rozwalilem) i zawsze mi czasu braknie:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 A mozesz troche bardziej opisac misje? Wiekszosc ludzi skonczylo DR dawno temu i watpie ,zeby pamietali kazda misje po nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM1014 0 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 image on the monitor związana jest jak mi się zdaje z Carlitem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 poczekaj w pomieszczeniu z monitorami przez chwilę, załączy się scenka Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 poczekaj w pomieszczeniu z monitorami przez chwilę, załączy się scenka dokladnie tak do 6 am trzeba poczekac aby wlaczyla sie misja z carlitem :piwo: dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Ktoś może pamięta jak robi sie te "ciosy"(np. odbicie od ściany i kopnięcie, wyrwanie jelit) ?? Słyszałem coś że to sa tak jakby "umiejętności" które trzeba kupić... To prawda? (Jeśli tak to od kogo je kupić? )Z góry thx za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi