Opublikowano 7 września 200816 l Jeździsz w kółko po podziemiach. Na youtube jest poradnik jak zabić 53 tysiaki zombie, w ten sposób można też podbijać swój lvl. Ja tak robiłem na początku i w ciągu kilkunastu minut solidnie się dopakowałem
Opublikowano 8 września 200816 l Szukam mp3 Lifeseeker - Gone Guru (motyw przewodni skazańców). Ma ktoś pod ręką? --->sasori[at]o2.pl PUH-LEEEEEEEEEEEEZ!
Opublikowano 9 września 200816 l Szukam mp3 Lifeseeker - Gone Guru (motyw przewodni skazańców). Ma ktoś pod ręką? --->sasori[at]o2.pl PUH-LEEEEEEEEEEEEZ! muzyczka jak sie wchodzi na wewnetrzny dziedziniec ze skazańcami najlepsza w grze
Opublikowano 9 września 200816 l http://rapidshare.com/files/143869351/gone...seeker.mp3.html Jakby ktoś jeszcze need. Edytowane 9 września 200816 l przez masterlag
Opublikowano 9 września 200816 l oooooooo a masz ten utwór który leci jak walczymy w sklepie z pierdołami ogrodniczymi? Zaraz poszukam nazwy http://pl.youtube.com/watch?v=7eG1Jno27AU Edytowane 9 września 200816 l przez MasterShake
Opublikowano 9 września 200816 l http://www.sendspace.pl/file/Y0B8TInN/ lifeseeker edit: o, już wrzucone;]
Opublikowano 9 września 200816 l I stała się jasność to song z walki z woźnym z IKEI http://rapidshare.com/files/143914416/the_...074020.mp3.html
Opublikowano 15 września 200816 l czesc dzisiaj przeszedlem dead rising i moje pytania brzmią: przeszedlem 1,2i3 zakonczenie a co zrobic zeby walczyc z brockiem bo widzialem teraz na youtube ze jest tak walka o co chodzi z tym za frank jest zainfekowany niby kiedy sie zarazil czy jessie moze przezyc nie stac sie zombie? i kiedy ona wogole sie zarazila?
Opublikowano 15 września 200816 l Żeby stoczyć kapitalną walkę z bosem, trzeba odblokować tryb overtime (no i go przejść do końca). A żeby go odblokować trzeba zdobyć zakończenie A czyli (lecę z pamięci): zrobić wszystkie misje fabularne + spotkać się z Isabelą w kryjówce przed i po 10 (dwie godziny do przylotu helikoptera). Też dzisiaj ukończyłem grę i udało mi się bez większych problemów przejść fabułę, aktywować overtime mode i po wielu podejściach pokonać Brocka. Strasznie mnie poirytował brak sejwa przed finałową walką. Pozatym żadnych minusów ta genialna gra moim zdaniem nie posiada. Tyle jeszcze świetnych gier przede mną, ale jutro zaczynam DR drugi raz. Te achievmenty strasznie wciągają No i przede wszystkim DR ma tyle miodu, że po przejściu od razu chce się tam wracać. Viva la Capcom! A co do Brocka, świetny filmik z YT: http://pl.youtube.com/watch?v=NSeZF8-bTjE&...feature=related Edytowane 15 września 200816 l przez aux
Opublikowano 17 września 200816 l tez wczoraj skonczylem tego hita i nie mialem takich problemow z brockiem ale dzisiaj bede miec gta 4 wiec narazie dr pojdzie w kont moze potem jeszcze raz zaczne
Opublikowano 17 września 200816 l Brock jest prosty, wystarczy robić kopa z wyskoku i zaraz po lądowaniu czaka norrisa, pierwszy hit zbija mu blok a drugi ładuje damage
Opublikowano 17 września 200816 l Ja go załatwiłem za pierwszym razem, na oszołoma (3 w nocy, substancje wyniszczające organizm, ogólne +20% do pomroczności jasnej). Dużo biegałem, ze dwa razy zwaliłem się do zombiaków, w końcu typ padł a gra się skończyła. W sumie takim lekkim WTF, BTW lol.
Opublikowano 17 września 200816 l no, zakończenie to jedno wielkei WTF jak to jest true ending to O_o
Opublikowano 17 września 200816 l Czytam sobie ten temat i tak mi się na wspomnienia wzieło.....ech to jest dopiero gra )) Rany,dlaczego "dwójki " nie zrobią :catfight:
Opublikowano 18 września 200816 l musza zrobic dwojke bo fabula sie tak urywa ze az sie prosi dowjka. przeciez carlito po calych stanach poprozrzucal te dzieci zarazone, czujecie biegac gdzies po ulicah jakis miasteczek badz wsi a tam pelno zombi mhm(chcialo by sie) leczenie tego wirusa do konca ktorego dostal, bo isbela tylko przesunela na pozniej date "zombifikacji" tak zeby w nocy stawac sie zombi badz cos takiego jak pragne dead rising 2
Opublikowano 13 października 200816 l a ja mam takie noobowskie pytanie mam misje image the monitor i sobie biegne strzalka mnie fajnie prowadzi i jak docieram mnie wiecej w to miejsce wyznaczone krecha sie odwraca i prowadzi w calkiem inne miejsce i tak latam w te i z powrotem o co chodzi (2 psycholi rozwalilem) i zawsze mi czasu braknie:(
Opublikowano 14 października 200816 l A mozesz troche bardziej opisac misje? Wiekszosc ludzi skonczylo DR dawno temu i watpie ,zeby pamietali kazda misje po nazwie.
Opublikowano 14 października 200816 l image on the monitor związana jest jak mi się zdaje z Carlitem??
Opublikowano 14 października 200816 l poczekaj w pomieszczeniu z monitorami przez chwilę, załączy się scenka
Opublikowano 14 października 200816 l poczekaj w pomieszczeniu z monitorami przez chwilę, załączy się scenka dokladnie tak do 6 am trzeba poczekac aby wlaczyla sie misja z carlitem :piwo: dzieki
Opublikowano 24 października 200816 l Ktoś może pamięta jak robi sie te "ciosy"(np. odbicie od ściany i kopnięcie, wyrwanie jelit) ?? Słyszałem coś że to sa tak jakby "umiejętności" które trzeba kupić... To prawda? (Jeśli tak to od kogo je kupić? )Z góry thx za odpowiedzi.