Opublikowano 20 grudnia 200915 l To nie tak mi też się pasek skończył. Miałem nabite ponad 54k zombiaków i tylko czekałem 3 dni na helikopter aby było jakieś zakończenie i przy następnym rozpoczęciu gry normalnie znajdziesz broń tam gdzie trzeba. Musisz poczekać aż do trzeciego dnia na helikopter bo inaczej lipa.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Pojawiły się trofea do pierwszego Dead Rising - https://www.exophase.com/game/dead-rising-ps4/trophies/ Prawdopodobnie nadciąga remaster na PS4.
Opublikowano 11 marca 20178 l Dead Rising 2 Case zero - jakie opinie? Sporo do grania. Troche mnie jara, bo mapa wyglada po tym malym skrawku na najfajniejsza ze wszystkich czesci. Szkoda ze w trojce mimo otwartego miasta 3/4 budynków jest zamkniete....
Opublikowano 19 stycznia 20214 l @Square przenieś proszę temat do muktiplatform. Gram sobie w wersje z golda i znowu wsiąkłem. Na pierwszy Run po 4 latach przerwy 42 osoby uratowane, każdy psychol procz Kenego zabity i 45 lvl na koniec gry. Teraz już sobie cisne pod 54k killi żeby blastera odblokować i pojawia się w infinite mode. Gdzie piątka ja się pytam od Capcomu? jakiś uniwerek z małym miastem tym razem poproszę i powrót do korzeni.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Pamietam, ze na 360 robiłem tego aczika za 54k killi, ale nie wiem czy teraz się w to bawić xd. Gra leży na dysku i będzie trzeba odpalić. Ile zajęło ci przejscie?
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 23 minuty temu, XM. napisał: @Square przenieś proszę temat do muktiplatform. To tak nie działa, trzeba zgłosić temat do przeniesienia formularzem.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 25 minut temu, 20inchDT napisał: Pamietam, ze na 360 robiłem tego aczika za 54k killi, ale nie wiem czy teraz się w to bawić xd. Gra leży na dysku i będzie trzeba odpalić. Ile zajęło ci przejscie? Przejście zawsze przybliżenie przez timer - 9h pierwsze 3 dni i overtime koło 1,5h. A w nowej wersji robi sie szybciej 54k killi- zombie się o wiele szybciej pojawiają i wydaje mi się że w porównaniu do wersji na 360 nie da się zrobić tak że cała część CH będzie pusta (to samo w tunelach - ekranem robimy 360stopni i odjezdzamy kawałek i znowu ich pełno jest - koło 3-4h jeździłem i wpadł aczik)
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Nie tsk dawno świetnie się bawiłem w Frank s big package. Wisdomo grafa odstaje id współczesności, ale fun niesamowity.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Parę lat temu próbowałem zagrać ponownie jednak dla mnie gierka obecnie to drewno, ciężko wraca się do tego tytułu po latach.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Też teraz tego spróbowałem i drewno straszne. Dzisiaj to moze się chyba podobać głównie z sentymentu bo ktoś kilkanaście lat temu w to grał i się dobrze bawił. Na premiere na bank robiło robote.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l To jest jakaś wersja remastered czy leci emulacja z X360? Oryginału nie udało mi się ukończyć bo odrzucił mnie limit czasowy, ale dwójka siadła jak złoto.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: To jest jakaś wersja remastered czy leci emulacja z X360? Port HD, wydali kilka lat temu. 1080p, 60 klatek i takie tam.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 12 minut temu, Czoperrr napisał: To jest jakaś wersja remastered czy leci emulacja z X360? Oryginału nie udało mi się ukończyć bo odrzucił mnie limit czasowy, ale dwójka siadła jak złoto. Dwojka ma bardzo luźny limit - imo bardzo slabo jest zagospodarowany czas i byly momenty gdzie nie miałem co robić bo wszystkich uratowalem/zabiłem psycholi i pozostawał granie na maszynach albo w karty. Za to jedyneczka prawie że pod korek z czasem.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Rozjechałem już 18k zombiaków Fajnie się w takie drewno gra. Frank się rusza jakby miał kulę u jaj przywiązaną.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Dobilem do 26k i gra się zwiesiła Chuy, nie robie tego w takim razie.