Skocz do zawartości

GTA IV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja przeczytałem recenzję, jedyno co możecie sobie zespsuć po jej przeczytaniu to "muzg". Nie wiem jak ktoś to mógł zaakceptować do druku. Nie czytałem jeszcze ani jedne recki z tego magazynu, jeśli reszta ma taki sam poziom to przykro, że ktoś wycina drzewa, aby to drukować. W najprostszych słowach : wyjmijcie ulotkę waszego sklepu osiedlowego z promocją konserwy rybnej z zeszłej dekady imo to samo.

Opublikowano
Gdzieś czytałem że do gry multiplayer potrzebny będzie dysk twardy

Źródło

Opublikowano (edytowane)
A ja przeczytałem recenzję, jedyno co możecie sobie zespsuć po jej przeczytaniu to "muzg". Nie wiem jak ktoś to mógł zaakceptować do druku. Nie czytałem jeszcze ani jedne recki z tego magazynu, jeśli reszta ma taki sam poziom to przykro, że ktoś wycina drzewa, aby to drukować. W najprostszych słowach : wyjmijcie ulotkę waszego sklepu osiedlowego z promocją konserwy rybnej z zeszłej dekady imo to samo.

Wódkę mu , albo i dwie :piwo:

Tak chaotycznej recenzji i mdłych powklejanych obrazków jeszcze nigdy nie widziałem................recka RE z PE nr 1 wyglądała o niebo lepiej, serio.

PS. A gdzie są wymienione ''minusy'' gry? Czyżby gra bez wad?

Edytowane przez liquid
Opublikowano
Kolejne wrazenia z gry zaproszonych przez Rockstar:

http://www.aintitcool.com/node/36401

Dobry artykuł, i 2 cytaty, które mi zapadly "Let me tell you...this game is fucking awesome." i podsumowanie "To sum it all up...Grand Theft Auto 4 will beat the record set by Halo 3 for most single-day media sales in ANY form. At least...that is what I think. We'll all get a chance to see on April 29th when this beast hits shelves. I can't fucking wait.".

Więcej pytań nie mam.

Opublikowano (edytowane)

...i to jest niby ta słaba grafika GTA4 ...? NIE MAM PYTAŃ!!! Rewelacja.

PS. Gdzie się podziała...godzina na HUDzie?!

Edytowane przez neopb20
Opublikowano (edytowane)

Krotki wywiad z Dan`em Houser`em ( wspolzalozycielem Rockstar) :

http://www.businessweek.com/innovate/games...v_the_back.html

BW: How much “bigger” is this game, if it’s possible to say?

DH: It’s about 30% larger than San Andreas. There are between 700 and 800 speaking parts, with 70 named characters. It’s big. :P

PS. Nowy spot, ktory ukazal sie w irlandzkiej telewizji:

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/203626.html

Edytowane przez bebbop
Opublikowano

Albo mi sie wydaje albo z TEGO SCREENa, wynika ze poscigi policji beda tutaj takie ak w Scarface, czyli musisz uciec z danego obszaru z policja, ktora stara sie za Toba jechac. Im wiecej pal tym wiekszy obszar. Bylo o tym mowione?

Opublikowano
Albo mi sie wydaje albo z TEGO SCREENa, wynika ze poscigi policji beda tutaj takie ak w Scarface, czyli musisz uciec z danego obszaru z policja, ktora stara sie za Toba jechac. Im wiecej pal tym wiekszy obszar. Bylo o tym mowione?

Bylo dosc dawno. Pay'n Spraye tym samym przestaly spelniac swoje jedyne zadanie, choc te jak wiadomo tez sie pojawia.

Brytyjski Official PlayStation Magazine przynosi 2 z kolei recenzję.

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=327102

Nota? :P

edit

Skany z magazynu:

http://www.sendspace.com/file/twm8ll

edit2: Super reka, wiele się z niej można dowiedzieć. Czytać!

Opublikowano

Czytałem recenzje OXMu i jestem w szoku...Ta gra wyznacza nowe standardy w grach tego typu...dokładnie tak jak myslałem.Grafika jak najbardziej next genowa żyjące miasto (ludzie myjący okna w swoich domach???ja nie mam pytań!!!)multum opcjii długość gry (jest dłuższa od niby bardzo długiego obliviona) i przekozackie multi (16 trybów gry?kto by się tego spodziewał??)...MA-SA-KRA!!!Czekam na ten tytuł i już nie moge wyrobić (obstawiam że nie tylko ja).Jeszcze dwa tygodnie...Damy rade!!!

Opublikowano

Lista stacji radiowych:

WKTT - We Know The Truth (right wing talk radio)

San Juan Sounds (latin)

Integrity 2.0 (speech, hosted by Lazlow)

Liberty City Hardcore (punk/hardcore)

Liberty Rock Radio 97.8 (classic rock)

The Vibe 98.8 (soul/R'n'B)

PLR - Public Liberty Radio (call-in speech)

The Classics 104.1 (old-skool hip-hop)

Jazz Nation Radio 108.5 (jazz)

Vladivostok FM (eastern european)

Radio Broker (alt rock)

Tuff Gong Radio (reggae/dub)

Electro Choc (dance)

Massive B Soundsystem 96.9 (dance hall)

IF99 - International Funk (funk)

The Beat 102.7 (contemporary hip-hop)

K109 The Studio (disco)

Fusion FM

The Journey (ambient/chillout)

LCD Soundsystem? Bob Marley? R.E.M.? Miles Davis? Jean Michelle Jarre? Q Lazzarus? Że tak powiem, kur wa mać. Masakrator, po prostu masakrator.

Opublikowano (edytowane)

19 stacji radiowych? To już mówi samo za siebie i powala :crazy:

Mówiąc o muzyce - jest już jakaś w miare obszerna lista wykonawców czy tylko pojedyncze wycieki?

Edytowane przez Colin84
Opublikowano

Nie tyle wycieki, co przykładowe kawałki wymienione w recenzji :P. Na pełną listę będziemy musieli jeszcze trochę poczekać, prawdopodobnie do 25 kwietnia, kiedy strona WWW gry nie powinna kryć już przed nami żadnych tajemnic.

Opublikowano

Mhm, spoko. Recek nie czytałem, i nawet nie mam zamiaru :P Myślałem że to jakiś wyciek czy cuś.

Nie powiem, te przykłady dają radę a na liście już widze kilka stacji które będę katował :D

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe ile juz zlozono preorderow na GTA IV, w sumie czyli na PS3 i X360 - pewnie bardzo duzo.

Pamietam, ze na Gran Turismo 5 Prologue bylo 1 milion preorderow, a trzeba pamietac, ze GTA IV wyjdzie na dwie konsole, wiec na pewno bedzie o wiele, wiele wiecej. :D

Zastanawiam sie w jaki sposob zostana wykorzystane czujniki ruchu w padzie w wersji dla konsoli PS3. :P

Edytowane przez saptis
Opublikowano

"Leave Niko standing there and he'll scratch his balls"...taaaaak, takich ciekawych informacji potrzebujemy :P

Nie maja juz o czym pisac cholera jasna :D

Anyway do 29.04 juz niedlugo :) Dziwnym zbiegiem okolicznosci waznosc mojej karty w komorce konczy sie wlasnie 29.04 ;) ...sila wyzsza? :P

Opublikowano (edytowane)

Jakbyś przeczytał dalej, a nie marnował czas na pseudo-ironizowanie dowiedziałbyś się na przykład, że Niko w Ameryce szuka

kompana, który podczas wojny zdradził "ich" jednostkę.

To tak na przykład.

I co ma twoja karta w komórce do premiery GTA IV? Mi się 29.04 kończy data przydatności do spożycia jogurtu, który zalega na drzwiach lodówki. Znak z niebios, no, że też w dzień premiery GTA IV.

W sprawie stacji radiowych - ja tylu nie mam w swoim radiu. Moc xD

Edytowane przez ShtaS