Skocz do zawartości

GTA IV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
fajnie tak oceniac gre na podstawie paru kilkuminutowych filmikow? jestescie mistrzami xD ;]

to ktory z Was pierwszy napisze recke? ;D

GTA IV: PS3 outselling 360 3:1 at UK’s widać ze europa woli ps3 :>

Lucek my komentujemy to co widzimy na filmikach. A to do oceny całej gry jeszcze daleko ;)

Opublikowano

-policjanci chowaja sie za drzwiami, strzelaja z wieszej odleglosci, dzialaja grupami i ostrzeliwuja sie z radiowozow

-ludzie realistyczniej reaguja na strzaly: jak kogos postrzelisz w noge, to najpierw sie przewraca, a potem kuleje

-zestrzelony w samochodzie kierowca wcisnie glowa klakson

-mozna zostac zestrzelonym podczas jazdy samochodem

Opublikowano
fajnie tak oceniac gre na podstawie paru kilkuminutowych filmikow? jestescie mistrzami xD ;]

to ktory z Was pierwszy napisze recke? ;D

A czemu mam jej niby nie oceniac - akurat ten ostatni filmik jest dobrej jakosci i mozna naprawde duzo rzeczy zaobserwowac. Hehe ja wiem wiem...jakis czas temu fanboye czepiali sie ze jak mozna gre oceniac po trailerach :] ze trzeba poczekac na gameplay...teraz juz i po gameplay nie mozna ocenic :D hehehehe

Opublikowano
-policjanci chowaja sie za drzwiami, strzelaja z wieszej odleglosci, dzialaja grupami i ostrzeliwuja sie z radiowozow

-ludzie realistyczniej reaguja na strzaly: jak kogos postrzelisz w noge, to najpierw sie przewraca, a potem kuleje

-zestrzelony w samochodzie kierowca wcisnie glowa klakson

-mozna zostac zestrzelonym podczas jazdy samochodem

No faktycznie, jak w driver3

Opublikowano

Jak mozesz to spytaj czy ten motyw ,ze jak chodzisz w wyjeta bronia to ludzie uciekaja i zwyzaja policje. Ciekawi mnie to. A ogolnie faktycznie nie za bardzo widac jakies zmiany, ale co mozna stwierdzic po 3minutach w nie za dobrej jakosci i pomyslem.

Opublikowano

Po tym co widzialem to gra wymiecie , chociaz tez spodziewalem sie wiekszych zmian, ale co tu gadac zobaczymy i pogadamy bo smaczkow napewno bedzie mnostwo. Wlasnie przeczytalem recenzje w official playstation magazine w ktorym dostala dyszke i golda, ale co mnie zaciekawilo to ze koles jara sie i jara , opisuje po czym pisze " albo kiedy wchodzisz do safehouse-u i zdajesz sobie sprawe ze mozesz... nie, to juz musicie zobaczyc sami".

Ciekawe

Opublikowano
Jak mozesz to spytaj czy ten motyw ,ze jak chodzisz w wyjeta bronia to ludzie uciekaja i zwyzaja policje. Ciekawi mnie to. A ogolnie faktycznie nie za bardzo widac jakies zmiany, ale co mozna stwierdzic po 3minutach w nie za dobrej jakosci i pomyslem.

policji nie wzywaja, ale komentuja

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Już to widze jak bede biegal po miescie i strzelal przechodniom po nogach :)

Opublikowano
R* najwidoczniej leci sobie w kulki. Jakieś komiksowe filtry, fizyka z motorsotrma, błędy. Czuje że będzie niezły crap.

Z pewnoscia bedzie to najwiekszy crap 2008 roku. Ja po obejrzeniu 3 minutowego filmu z GP nakreconego aparatem cyfrowym, 10 razy przekompresowanego, wnioskuje ze bedzie to okrutna lipa.

Po tych trzech minutach, wnioskuje ze:

- eksplozje sa do dupy

- fizyka jest do bani

- Niko chu..wo biega

- walki sa do rzyci

- maly jest ruch w kazdej czesci miasta

- gliniarze sa glupi

- gra jest crapem (nie wspominalem jeszcze?)

- grafika jest za bardzo komiksowa

- Niko gada jak pedal

- popup jest do rzopy

- malo samochodow

- wyrzucilem w bloto 225zl

Na podstawie tych filmow moja ocena brzmi: 4/10

Gra jest crapem (chyba juz o tym mowilem).

PS.

Opanujcie sie! Na podstawie tych filmow mozna jedynie stwierdzic ze gra juz jest w sieci i niektorzy graja. Na wlasne oceny przyjdzie czas 29.04.

Opublikowano

Już to widze jak bede biegal po miescie i strzelal przechodniom po nogach :)

nie wiem jak Ty, ale ja będę :twisted:

Opublikowano
nie podoba sie? Rezygnowac z pre-orderów, będzie więcej dla ludzi którzy nie są tacy głupi by oceniać grę po 3minutowym filmiku jakosci jutubowej.

Zwazaj na swoj jezyk koles ok? Bo sobie pozwalasz na troche za wiele...chodzi o to ze obiecywali gruszki na wierzbie...a obietnice nie znajduja pokrycia w grze i tyle...

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Moj post to nie byla ironia tylko stwierdzenie faktu, ze bede to robil ;p

Opublikowano

haha, o czym ty mowisz czlowieku... jaki jezyk... po prostu w głowie mi sie nie miesci jakim ingorantem trzeba byc by oceniac gre po 3 minutowym filmiku z jutuba. Widze ze przeszedłeś juz całą gre, skoro mowisz ze obietnice nie znajdują pokrycia w grze. teraz napisz recenzje, czekamy!

Opublikowano

Zwolnienia animacji wystepuja przy duzych zderzeniach.

Problem z pojawiajacymi sie nagle obiektami mogl wystapic u osob, ktore gre nagraly na slabym nosniku. U kolegi wszystko jest cacy.

Opublikowano

W tym wszystkim chodzi o to że obiecywano nam cuda na kiju, a jak widać po filmach i opiniach torrentowych noobów to gra jest jak reszta (Saint Row). Spójrzcie zresztą na tę fizykę. Od 7 lat taka sama. RAGE - srejdż a nie rage.

Opublikowano

Po tych filmikach mogę stwierdzić, że Niko po upadku z motocykla/ wyleceniu przez szybę itp., a potem po walnięciu w auto, nie uszkadza go. Szkoda, bo byłby fajny patent (na jednym trailerze tak było ze koleś jakiś spada na dach auta, a ten się zapada). I NIE PISZCIE JUŻ ŻE JEST MAŁY RUCH! Wjedziecie do Queens to zobaczycie ruch, na pewno w 1szeh fazie gry mamy dostęp do największego zad.upia. Niko biega dokładnie jak Shephard, razem ze skręcaniem :). No i co mnie będzie irytować, to model jazdy - lekko mocniejszy skręt i już kręcimy piruety... Tym niemniej może to dziwne, ale... gra nie imponuje mi tak jak kiedyś GTA SA. Moze to dlatego że jest bardzo podobna do Saint's Row...

Opublikowano (edytowane)
W tym wszystkim chodzi o to że obiecywano nam cuda na kiju, a jak widać po filmach i opiniach torrentowych noobów to gra jest jak reszta (Saint Row). Spójrzcie zresztą na tę fizykę. Od 7 lat taka sama. RAGE - srejdż a nie rage.

Zachowujesz się nie lepiej od nich. Grałeś w grę że oceniasz?

A i jedna sprawa: RAGE odpowiada za grafikę, od fizyki jest Euphoria.

---

Wie ktoś czy mogę się spodziewać pasów na monitorze 19 calowym? ( nie panorama )

Edytowane przez Tosh
Opublikowano

Zachowujesz się nie lepiej od nich. Grałeś w grę że oceniasz?

A i jedna sprawa: RAGE odpowiada za grafikę, od fizyki jest Euphoria.

---

Wie ktoś czy mogę się spodziewać pasów na monitorze 19 calowym? ( nie panorama )

W tym momencie to też dowaliłeś. A skąd ludzie mają to wiedzieć? Poza tym to nie dział do takich pytań.

Opublikowano
W tym momencie to też dowaliłeś. A skąd ludzie mają to wiedzieć? Poza tym to nie dział do takich pytań.

Jak je ustawisz to bedziesz mial ,jak nie to nie -__-" Logiczne.

Pytam sie, bo nie rozumiem tego całego systemu 720p, 1080i. W jakiej roździelczości jest gra? ( to chyba wiecie... )

Opublikowano

Doczytywanie się modeli i tekstur jest po prostu okropne. Mimo wszystko fabuła jakoś pozwala zapomnieć o takim niedociągnięciu. Pierwsze wrażenia są mieszane.