qb3k 946 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 W MMach będzie promocja. GTAIV na X0 + play&charge kit za 199zł. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 taka mala ciekawostka niko patrzy z bilboardow i przystankow autobusowych w Leeds http://i103.photobucket.com/albums/m136/sh.../nikopatrzy.jpg Moze i nie takie wypasne te reklamy jak w U eS Aj ale zawsze Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 Planszówka GTA, dawno się tak nie uśmiałem: http://polygamia.pl/planszowka-grand-theft-auto Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Planszówka GTA, dawno się tak nie uśmiałem: http://polygamia.pl/planszowka-grand-theft-auto Coś dla PCtowców , którzy nie mogą jak nasrazie pograc w GTA 4 Cytuj
Blim 0 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 taka mala ciekawostka niko patrzy z bilboardow i przystankow autobusowych w Leeds http://i103.photobucket.com/albums/m136/sh.../nikopatrzy.jpg Moze i nie takie wypasne te reklamy jak w U eS Aj ale zawsze W Warszawie na budynku Empiku przy rondzie degola tez jest fajny plakacik Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 taka mala ciekawostka niko patrzy z bilboardow i przystankow autobusowych w Leeds http://i103.photobucket.com/albums/m136/sh.../nikopatrzy.jpg Moze i nie takie wypasne te reklamy jak w U eS Aj ale zawsze W Warszawie na budynku Empiku przy rondzie degola tez jest fajny plakacik w Krakowie na tramwajach jest reklama Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 taka mala ciekawostka niko patrzy z bilboardow i przystankow autobusowych w Leeds http://i103.photobucket.com/albums/m136/sh.../nikopatrzy.jpg Moze i nie takie wypasne te reklamy jak w U eS Aj ale zawsze W Warszawie na budynku Empiku przy rondzie degola tez jest fajny plakacik w Krakowie na tramwajach jest reklama W Wiedniu jest Niko, ta laska z lizakiem i chyba Faustin na przystankach i takich jakby odpowiednikach Empików Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 nie wiem czy zaowazyliscie, ale zawsze przy jakiejs duzej produkcji wystepuja polacy ;P w GTA 4 wylapalem 2 nazwiska: Andrzej Madajczyk - Programista grafiki Poul (Pawel) Kowal Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Tylko nie zawsze polsko brzmiące nazwisko musi należeć do polaka. W przypadku IV paru naszych sie udzieliło, co zresztą moża zaobserwować w grze. Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 W gta iv bylo ok 15 nazwisk polskim.Elżbieta jakas tam nie pamietam,tworzyla to radio rosyjskie Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Ja widziałem jakiegoś Krawczyka (nie pamiętam imienia) i jakaś polkę też (inną niż wymieniliście). Cytuj
Kromi 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Jacek Krawczyk i dodatkowo jeszcze zauważyłem Anna Faustin-Jakobiak. Cytuj
hanry 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 (edytowane) W gta iv bylo ok 15 nazwisk polskim.Elżbieta jakas tam nie pamietam,tworzyla to radio rosyjskie Krystyna from Poland Krystyna Jakubiak Edytowane 27 maja 2008 przez hanry Cytuj
Milo 56 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 (edytowane) Tak Nicko wyglądał jak walczył w Bośni (od razu mi się skojarzył jak tylko grę włączyłem ) 8) Tak na poważnie to widać że chłopaki oglądali Za linią wroga w sumie niezły film ^_^ Gierka zaczepiasta dobrze ze kupiłem X360 Edytowane 27 maja 2008 przez Milo Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Tak Nicko wyglądał jak walczył w Bośni (od razu mi się skojarzył jak tylko grę włączyłem ) Myszaq tez na to wpadl przy recce GTA IV w najnowszym iXtrimcu. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Tak Nicko wyglądał jak walczył w Bośni (od razu mi się skojarzył jak tylko grę włączyłem ) Myszaq tez na to wpadl przy recce GTA IV w najnowszym iXtrimcu. A to przepraszam nie wiedziałem w każdym bądz razie też na to wpadłem sam ^_^ Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Tak Nicko wyglądał jak walczył w Bośni (od razu mi się skojarzył jak tylko grę włączyłem ) Myszaq tez na to wpadl przy recce GTA IV w najnowszym iXtrimcu. Już od czasu pierwszego trailera cały net o tym trąbił, tak więc z całym szacunem dla Myszaqa, ten przytoczył jedynie ogólnie znany w kręgach fanów motyw. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 http://videogames.yahoo.com/feature/gta-iv...100-000/1215423 Troszke lektury jak głos Niko marudzi na zarobki Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Taka ciekawostka: Jutro w programie "Kawa czy herbata?" na TVP1 gościem będzie, znana nam z radia Vladivostok, ukraińska piosenkarka Ruslana. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Pojawił się patch poprawiający coś tam w multi pełen spis poprawek na onlinecenter.pl Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Pojawił się patch poprawiający coś tam w multi pełen spis poprawek na onlinecenter.pl Wsyzstko byloby super jakby ten patch nie popsul mi singla , po wgraniu tej zaje&$^% łatki gra chodzi wolniej , przycina , golym okiem widac ze zmniejszono liczbe klatek i albo mi sie wydaje albo pare detali otoczenia zostalo wycietych jest tak jakby ... czysciej na ulicach , szczegolnie widac to w pierwszej czesci tam gdzie zaczynamy na samym poczatku. Czekam na potwierdzenie z wasszej strony chodzi mi zwlaszcza o pogorszenie sie plynnosci gry... Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Serio, ja trochę zwolniej zauważyłem, ale myślałem, że to tylko u mnie. Niedługo zaczynam grać 2 raz żeby skończyć grę poniżej 30h to zwrócę na to uwagę ... Cytuj
izon 995 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Pojawił się patch poprawiający coś tam w multi pełen spis poprawek na onlinecenter.pl Wsyzstko byloby super jakby ten patch nie popsul mi singla , po wgraniu tej zaje&$^% łatki gra chodzi wolniej , przycina , golym okiem widac ze zmniejszono liczbe klatek i albo mi sie wydaje albo pare detali otoczenia zostalo wycietych jest tak jakby ... czysciej na ulicach , szczegolnie widac to w pierwszej czesci tam gdzie zaczynamy na samym poczatku. Czekam na potwierdzenie z wasszej strony chodzi mi zwlaszcza o pogorszenie sie plynnosci gry... Tez tak mam.U mnie jakby grafika sie pogorszyla sa widoczne zwolnienia ktore wczesniej wystepowaly sporadycznie a do tego czesto zmienia sie jakby jakis filtr wogole nie kminie co sie dzieje.Nie ma to jak next-gen wypuszczaja patcha i pier.dola Ci swietną gre:/ Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Po dluzszych testach moge stwierdzic na 100 %java script:add_smilie(":catfight:","smid_11") catfight.gif ze gra po wgraniu patcha dziala o wiele gorzej , dropy animacji wystepuja co kilkanascie sekund , ale mniejsza o singla , po rozegraniu paru meczy w online stwierdzam ze jest tragicznie, animacje zostaly uproszcone !!! czasami wystepuja sytuacje ze jakis kolo wsiada do auta jedzie w moja strone a auto porusza sie nie krecac kolami , wyglada to tak jakby auto plynelo , wogole teraz fizyka szwankuje calkowicie , czasami postacie po potraceniu dziwnie sie zachowuja , co z wami Rockstar , testujcie cos wiecej zanim wydacie ! :catfight: Cytuj
PESinter 1 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Proszę, napiszcie czy zwolnienia animacji po wgraniu tego felernego patcha występują na X360 czy na PS3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi