kamilpolpak 61 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 zrobiłem tak i nic to nie dało dodatek nadal nie działa Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 wywal i ściągnij jeszcze raz z historii pobierań. może po prostu nie widzi że masz dodatek na hdd. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Chwila, chwila, według Twoich osiągnięć ściągnąłeś zarówno TLaD, jak i TBoGT, i w obu dodatkach masz na 100% więcej niż jedną misję, więc wczytaj save'a? Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 ogólnie miałem TLAD ściągnięty na starym dysku, potem tą konsolę sprzedałem razem z tym dyskiem i kupiłem nową konsolę i teraz chciałem ściągnąć na nowy dysk ten dodatek i gdy pobieram go to nie chcę działać. Cytuj
hanry 0 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Ile potrzeba czasu, aby ukończyć misje fabularne w poszczególnych DLC? Tak z czystej ciekawości pytam, bo co do kupna płytki z epizodami nie musicie mnie przekonywać Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Lostów na sucho przy rozwalaniu się po mieście skończyłem w 8h, w Balladę troszkę dłużej bo 12h. Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 ogólnie miałem TLAD ściągnięty na starym dysku, potem tą konsolę sprzedałem razem z tym dyskiem i kupiłem nową konsolę i teraz chciałem ściągnąć na nowy dysk ten dodatek i gdy pobieram go to nie chcę działać. Nie wiem czy to zrobiłeś, ale musisz się zalogować do XBL (online!) na konto na które pobrałeś dodatek. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Tak też zrobiłem pobrałem kilka razy dodatek na to konto gdzie pierwszy raz pobrałem DLC usuwałem cache i nic. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 wywal i ściągnij jeszcze raz z historii pobierań. może po prostu nie widzi że masz dodatek na hdd. Zrobiłem tak i nic Już mnie to wkur.wia . Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 (edytowane) GTA IV FPS: Ciekawy eksperyment. LC z zupełnie nowej strony. Nie wiem czemu, ale nasuwa mi to skojarzenia z Postalem 2 edit: wow http://www.youtube.com/watch?v=zm7jr9-URQk#t=4m40s Edytowane 28 kwietnia 2010 przez t3xz Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 (edytowane) Próbował ktoś grać w GTA4 lub dodatki z pendrive? Bo podobno można tam instalować gry (gdy ma te >=8 GB) na X360. Ciekaw jestem jakie są efekty? Bo czas dostępu jest wręcz fenomenalny, gorzej z transferem który zależy od jakości pena, ale mając np.34 MB/s być może wszystkie tekstury wyrabiają na czas nawet przy najwyższych szybkościach jazdy. Edytowane 1 maja 2010 przez Arek_ Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Witam. Tak mi teraz cos zaswitalo wiec wole sie zapytac innych osob.WYdawalo mi sie ze dawno dawno temu jak zapowiadano epizody , to docelowo mialo byc 3.DObrze mi sie wydaje ? Czy to tylko schiza? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 17 milionów egzemplarzy GTA IV na całym świecie: http://www.vg247.com/2010/06/08/gta-iv-passes-17-million-milestone/ Kolejna część to chyba już tylko kwestia czasu. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 No gra zapewne jest już w produkcji zresztą na E3 mają pokazać pierwsze materiały. A te liczby mnie nie dziwią bo to GTA. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Jak to mają pokazać pierwsze materiały ? Nie było takiej informacji, przecież nawet R* nie ma być na E3. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 17 milionów egzemplarzy GTA IV na całym świecie: http://www.vg247.com/2010/06/08/gta-iv-passes-17-million-milestone/ Kolejna część to chyba już tylko kwestia czasu. No to jeszcze trochę brakuje do San Andreas, które na samym PS2 sprzedało się lepiej, bo ponad 18 mln no i jeszcze 2 mln na Xboxa. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Czy nie mająć save'a z GTA IV na dysku,zagram w Epizody. Wiem,ze to dwie rozne gry,ale moze jest jakies powiązanie. Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Tja, tylko uwazajcie, zebyscie nie zrobili save na savie z GTA IV np. grajac w Ballade, zrobilem i szlak trafil 100% save z GTA IV, te savey tez sa na liscie. ;[ Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Grałem w zeszłe wakacje w GTA, pożyczone od kumpla. Niedawno kupiłem znowu. W międzyczasie nic nie usuwałem, grałem jedynie w epizody, skasowałem je z dysku. Sejwy z czwórki mają się dobrze - widzę je na liście 'save data utility'. Game Data też jest. No właśnie. I teraz problem - gdy wkładam płytę z grą do napędu, gra znowu się instaluje i nie widzi starych sejwów. Po zainstalowaniu mam na dysku 2x Game Data. Czy to może być kwestia regionu(nie pamiętam 'kumplowego')? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Rzeczywiście, sprawdzone - dzięki za potwierdzenie moich przypuszczeń. Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 czy kupujac w sklepie za jakies 30 euro pudelko z dwoma dodatkami znajduje sie w nim rowniez samo podstawowe gta 4? Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Ta rarara rara ra kiedy nowe GTA ? (pipi)a ile można czekać, mija już 2,5 roku od czwórki i żadnych wieści ;/. Nic kompletnie nic ani E3 ani GC nie przyniosły zapowiedzi zresztą jakie zapowiedzi jak R* nawet nie pojawił się na targach ;/. Mastah Ty jako głównodowodzący powinieneś mieć jakieś informacje, przecieki czy chociaż własne spekulacje ;]. Nie martwi nikogo brak jakiejkolwiek zapowiedzi konkretnej informacji? No kurde to nie jest normalna sytuacje ;/, myślałem, że w 2011 spokojnie ujrzymy nowe GTA ale teraz to raczej nierealne. Czyżby R* North był tak zajęty Agentem (o którym de facto też kompletna cisza - parodia), że nie prędko ujrzymy nowe GTA ;/. Już pomijam, że Rockstar trochę ociąga się z wydawaniem swoich gier (Max Payne też ciągłe obsuwy choć to od Vancouver) w tej generacji ale BRAK GTA to jest absurdalne. No rzesz w mordę co jest ;/. Z innej beczki z braku nowego GTA pogrywam sobie w SA i VC ale zamierzam nabyć czwórkę i dodatki tylko tym razem na Pleja. To, że PS3 posiada gorszą wizualnie wersję to wiem ale pytanie jak bardzo? Jakie są różnice na niekorzyść Ps3? Wolę się przygotować za w czasu... Edytowane 30 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Grales w RDR, wiec wiesz sie czego spodziewac. Pierwsze wrazenie moze byc negatywne (spowodowane rozdzielczoscia), jednak jak juz sie czlowiek przyzwyczai to jest ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi