Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@up

Albo Ty pomyliłeś tematy, albo mi coś się z przeglądarką zrąbało ;]

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 249,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano

4 lata różnicy, ten sam silnik a różnica kolosalna. Poza tym Niko w koszuli wymiata xD

Opublikowano

Prawdziwą różnicę będzie widać gdy samemu się zagra w piątkę i na własne oczy zobaczy się co się udało wycisnąć z 5 letniego złomu.

Opublikowano

O rzesz ja pierdyleeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie chodziło mi o porównanie do GTAV.

Tylko do Maxa Pejna 3 do którego PRZECIEŻ przeróbka GTAIV nawiązuje.

Sic...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No ale Max to ma być taki dość szeroki korytarzyk, więc chyba nie ma co porównywać. Taki doświadczony fan gta i r* dokonuje takiego porównania, nie ładnie ;)

Opublikowano

Słupek, może porównasz Maxa do Midnight Club Los Angeles? Przecież to ten sam silnik.

midnightclubla1.jpg

Opublikowano

No tak, zwłaszcza jak sam napisałeś ty w Midnighta grałeś rok przed premierą zanim wyszło WIĘC czemu nie.

Zresztą Texz weź mnie nie rozśmieszaj, czy to nie Ty pisałeś o tym, że na pewno "Rockstar użyje wszystkiego z MP3 w GTAV". Hmmm???????????????

Serio nie kumam czego tu nie rozumieć. Trailer z GTAIV sparodiował trailer MP3 więc rzuciłem w LUŹNYM-OGÓLNYM znaczeniu, że silnik ten sam a różnica kolosalna. I tyle.

Nigdzie nie odwaliłem szczegółowej analizy tylko po prostu walnąłem hasłem (HASEŁKIEM). Nie wiem chyba, że zły link wkleiłem i nie ma tam parodii MP3 z GTAIV....

I tak wiem; sandbox <nierówna się> liniowy shooter, sam to pisałem jak kiedyś w temacie GTAV padały hasła. Że w GTAV na pewno też będzie taka fizyka i animacja (Texz :rolleyes: ).

EoT

PS. W pierwszych planach chciałem porównać do Table Tennis.

Edytowane przez SłupekPL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Yeeah, w końcu po wielu próbach udało mi się wyglądować na kominie ;D Dodatkowo obczaiłem, że stoi tam koleś (robotnik) który popełnia samobójstwo jeżeli podlecimy bliżej helikopterem ;p

77780993013299058688_thumb.jpg 77161982743835784688_thumb.jpg

BTW, wiedzieliście, że można urwać tylnie drzwi od lodziarki? i przednie zawieszenie (oś?) ;P (do takiego zdewastowania użyłem stacji metra jak i samego metra :D )

91866976560550650159_thumb.jpg 94192412247045819922_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można tam wejść z poziomu ulicy o ile mnie pamięć nie myli.

Opublikowano

W środku jest system rur radiacyjnych. Tak, da się wejść tam z poziomu ulicy.

Opublikowano
  W dniu 1.05.2012 o 12:01, łosion napisał(a):

Yeeah, w końcu po wielu próbach udało mi się wyglądować na kominie ;D Dodatkowo obczaiłem, że stoi tam koleś (robotnik) który popełnia samobójstwo jeżeli podlecimy bliżej helikopterem ;p

Skrypt kiedy NPC zobaczy lecący w jego stronę nisko śmigłowiec jest taki, aby (pipi)ć ile fabryka dała. Skoro go jakiś geniusz z R* postawił respawnem na samej górze komina ... efekt jest jeden.

Swoją drogą chciałbym żeby do czwórki na PC wyszedł mod ze sterowaniem z Max Payne 3. Jak to tam wygląda o_O. Piątka zarządzi, serio.

Edytowane przez Texz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.gta4.net/map/

Mapa z czwórki z opcją google street view :o

Opublikowano

Ta mapka jest dosyć stara, był już o niej temat na GTAForums chyba z 5 miechów temu, ale fajnie, że ktoś to tutaj wkleił w końcu! Ziomek który to robił na prawdę włożył w to masę czasu :)

Opublikowano

Jakich kodów mogę uzyc, żeby nie miały żadnego wpływu na trofea itd.?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mózg rozwalony

http://www.youtube.com/watch?v=x9jHN6--pmw&feature=g-vrec

Nie znam drugiej takiej serii która by posiadała takie fanowskie zaplecze. Przecież sam trailer GTAV doczekał się xxx przeróbek, a fanowskie filmiki z VC czy SA do dzisiaj wychodzą. Matko boska a co będzie po GTAV...

Edytowane przez SłupekPL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem, nic ciekawego w tych modach nie ma, więc nie widzę sensu tego robić ;)

Opublikowano

I to jest serio na PS3? Poprawa grafika jest widoczna na pierwszy rzut oka.

• 2 tygodnie później...