Opublikowano 8 kwietnia 201212 l @up Albo Ty pomyliłeś tematy, albo mi coś się z przeglądarką zrąbało ;]
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l 4 lata różnicy, ten sam silnik a różnica kolosalna. Poza tym Niko w koszuli wymiata xD
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Prawdziwą różnicę będzie widać gdy samemu się zagra w piątkę i na własne oczy zobaczy się co się udało wycisnąć z 5 letniego złomu.
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l O rzesz ja pierdyleeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie chodziło mi o porównanie do GTAV. Tylko do Maxa Pejna 3 do którego PRZECIEŻ przeróbka GTAIV nawiązuje. Sic... Edytowane 14 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l No ale Max to ma być taki dość szeroki korytarzyk, więc chyba nie ma co porównywać. Taki doświadczony fan gta i r* dokonuje takiego porównania, nie ładnie
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Słupek, może porównasz Maxa do Midnight Club Los Angeles? Przecież to ten sam silnik.
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l No tak, zwłaszcza jak sam napisałeś ty w Midnighta grałeś rok przed premierą zanim wyszło WIĘC czemu nie. Zresztą Texz weź mnie nie rozśmieszaj, czy to nie Ty pisałeś o tym, że na pewno "Rockstar użyje wszystkiego z MP3 w GTAV". Hmmm??????????????? Serio nie kumam czego tu nie rozumieć. Trailer z GTAIV sparodiował trailer MP3 więc rzuciłem w LUŹNYM-OGÓLNYM znaczeniu, że silnik ten sam a różnica kolosalna. I tyle. Nigdzie nie odwaliłem szczegółowej analizy tylko po prostu walnąłem hasłem (HASEŁKIEM). Nie wiem chyba, że zły link wkleiłem i nie ma tam parodii MP3 z GTAIV.... I tak wiem; sandbox <nierówna się> liniowy shooter, sam to pisałem jak kiedyś w temacie GTAV padały hasła. Że w GTAV na pewno też będzie taka fizyka i animacja (Texz ). EoT PS. W pierwszych planach chciałem porównać do Table Tennis. Edytowane 15 kwietnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 1 maja 201212 l Yeeah, w końcu po wielu próbach udało mi się wyglądować na kominie ;D Dodatkowo obczaiłem, że stoi tam koleś (robotnik) który popełnia samobójstwo jeżeli podlecimy bliżej helikopterem ;p BTW, wiedzieliście, że można urwać tylnie drzwi od lodziarki? i przednie zawieszenie (oś?) ;P (do takiego zdewastowania użyłem stacji metra jak i samego metra )
Opublikowano 18 czerwca 201212 l W środku jest system rur radiacyjnych. Tak, da się wejść tam z poziomu ulicy.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l W dniu 1.05.2012 o 12:01, łosion napisał(a): Yeeah, w końcu po wielu próbach udało mi się wyglądować na kominie ;D Dodatkowo obczaiłem, że stoi tam koleś (robotnik) który popełnia samobójstwo jeżeli podlecimy bliżej helikopterem ;p Skrypt kiedy NPC zobaczy lecący w jego stronę nisko śmigłowiec jest taki, aby (pipi)ć ile fabryka dała. Skoro go jakiś geniusz z R* postawił respawnem na samej górze komina ... efekt jest jeden. Swoją drogą chciałbym żeby do czwórki na PC wyszedł mod ze sterowaniem z Max Payne 3. Jak to tam wygląda o_O. Piątka zarządzi, serio. Edytowane 19 czerwca 201212 l przez Texz
Opublikowano 8 lipca 201212 l Ta mapka jest dosyć stara, był już o niej temat na GTAForums chyba z 5 miechów temu, ale fajnie, że ktoś to tutaj wkleił w końcu! Ziomek który to robił na prawdę włożył w to masę czasu
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l Mózg rozwalony http://www.youtube.com/watch?v=x9jHN6--pmw&feature=g-vrec Nie znam drugiej takiej serii która by posiadała takie fanowskie zaplecze. Przecież sam trailer GTAV doczekał się xxx przeróbek, a fanowskie filmiki z VC czy SA do dzisiaj wychodzą. Matko boska a co będzie po GTAV... Edytowane 16 sierpnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 16 sierpnia 201212 l Jak ktoś gra w GTAIV na piecyku to pojawiły się nowe screeny z nadchodzącej nowej wersji moda iCEnhancer: http://www.dsogaming.com/news/new-gta-iv-icenhancer-2-1p2-1-1-screenshots-unveiled/ Wygląda spoko,trzeba będzie się może kiedyś zaopatrzyć w GTAIV i pobawić tym modem.
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Zawsze mnie to zastanawialo jak oni to robia ze nie spadaja z motorow ....
Opublikowano 1 września 201212 l Modowaliscie GTA IV pod ps3? http://www.youtube.com/watch?v=DF3-xn5TO2M
Opublikowano 1 września 201212 l Moim zdaniem, nic ciekawego w tych modach nie ma, więc nie widzę sensu tego robić
Opublikowano 1 września 201212 l I to jest serio na PS3? Poprawa grafika jest widoczna na pierwszy rzut oka.