Gość kaz_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Z tego co tam widzę to ty chyba wysiadasz z łódki jak przylatuje heli, no i ogólnie jakoś powoli płyniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Cały czas trzymam r2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie trzymasz gałki w górę/dół przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 No gdy trzymam gałke w przód to płynie szybciej niż bez trzymania... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Sugerujesz żebym spróbował bez trzymania gałki do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Tak, sam gaz i jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Hehe,pomogło<inwalida> Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Haha Lionel, Ty cieciu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
MPBossu 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Co wy na forumowe granie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Na PS3? Jeśli tak, to jestem chętny do multiplayera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Coś ciekawego z czwórki: Heh, miło by powrócić jeszcze do LC, bo jak wyjdzie piątka nikomu to nawet nie przejdzie przez głowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Widzę, że czwórka dla wielu już umarła. Szkoda, bo to wciąż bardzo dobra szpila, przynajmniej na dopasionym PC. Wrzucam coś ciekawego na rozluźnienie atmosfery. Na starość tak właśnie będę sobie przypominał czwartą część GTA. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ogrywam wlasnie po raz pierwszy IVke przed premiera V. Spodziewalem sie czegos duuzo lepszego. Jestem po okolo 20h gry i zmuszam sie do kolejnych misji. GTA III i SA wspominam bardzo dobrze - zdecydowanie gralo mi sie w nie lepiej. W Sleeping Dogs zakochalem sie a GTA IV nie moge strawic. Strzelanie - do niczego. Misje na jedno kopyto - dojedz, zaciukaj, dojdzie, zaciukaj... Prowadzenie pojazdow ok, ale bardziej przypasowal mi arkadowy model jazdy ze SD. Mecze juz to GTA od miesiaca i pewnie jeszcze drugie tyle mi zleci do ukonczenia fabuly. Nad grafika nie bede sie pastwil. Powiem jedynie, ze te szarobure kolory przyprawiaja mnie o mdlosci. Gra wyglada jakby ktos mi telewizor ponczochom nakryl. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 . Prowadzenie pojazdow ok, ale bardziej przypasowal mi arkadowy model jazdy ze SD. To chyba na co dzień jeździsz wózkiem z Biedronki, albo kartonem. Jeszcze tylko brakuje, żebyś model jazdy z Saint's Row pochwalił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Pozwol, ze to ja zdecyduje jaki model jazdy w grze mi bardziej odpowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) model jazdy w SD: Edytowane 1 Września 2013 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Mafia 2 ma przyjemny model jazdy, szczegolnie zima. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A ja sobie ogrywam czwórkę na pececie i nie wiem jak można narzekać na model jazdy. Mistrzostwo, perfekcja majstersztyk. Aż się obawiam czy nie utną fizykę pojazdów w GTA V... Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) tunning bedzie sprawial ze auta beda sie bardziej trzymaly drogi, natomiast reszta bedzie taka jak w 4. oby. Edytowane 1 Września 2013 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 A ja sobie ogrywam czwórkę na pececie i nie wiem jak można narzekać na model jazdy. Mistrzostwo, perfekcja majstersztyk. Aż się obawiam czy nie utną fizykę pojazdów w GTA V... fizyka pojazdów to jedyna rzecz na którą nie można narzekać w 4 ;} Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Motorami sie swietnie imo jeździło w SD, autami tez nie było tak źle, mnie bardziej rozwaalaja osoby które maja takie parcie na pseudo symulacyjne prowadzenie pojazdu w gierce xD która ma dostarczać radości z grania i nic poza tym Zeby nie było uwielbiam model jazdy w GTA oprócz motorów, wszystko jest praktycznie perfekcyjnie zrobione, ale jazda w SD rownież sprawiała przyjemność Edytowane 1 Września 2013 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Kwestia gustu. Dalej mam okolo 40% postepu w fabule i nie daje juz rady meczyc tej gry. Mam ochote na piatke w okolicach premiery ale tak mnie IV zmula, ze chyba odczekam troche. Niech poprawia schematycznosc i powtarzalnosci misji. Nad dodatkami sie zastanowie (do IV ofkoz). Slyszalem pochlebne opinie to moze one uratuja gre jako calosc. Co do jazdy motorami w SD to zgodze sie. Nikt mi nie powie, ze prowadzenie motorow w GTA IV sprawia przyjemnosc. Edytowane 1 Września 2013 przez decoyed Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No jak się nie posiada gustu to wtedy nie podoba się GTA IV. Sprawdzone info. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Rozumiem, ze tym postem chciales cos udowodnic... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi