Masny 343 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Wato tutaj dodać, że trik działa praktycznie z każdą huśtawką (oczywiście w grze, żeby nie było : D ) a nie tylko z tymi na pierwszej wyspie. Edytowane 9 września 2013 przez łosion Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Wato tutaj dodać, że trik działa praktycznie z każdą huśtawką (oczywiście w grze, żeby nie było : D ) a nie tylko z tymi na pierwszej wyspie. trik ? od kiedy tak nazywa się bug Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 bug ktory nie zostal wyeliminowany z gry swiadomie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 bug to przede wszystkim zjawisko, które przeszkadza bądź uniemożliwia rozgrywkę, tutaj huśtawka jest do zabaw i nie przeszkadza w rozgrywce, dlatego to bardziej trik/ciekawostka aniżeli bug Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 weźcie wyjdźcie z domów troche przed premierą piątki, bo te wasze problemy natury lingwistycznej są (pipi)a komiczne Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Czy mi się wydaje czy wersja PSS działa płynnie? Płytowa=spadki fps, a tutaj jak na razie przeszedłem 22 misje i zero spadków. Czy to wybuch w misji dla Faustina czy jak jechałem z full prędkością, wyskoczyłem na rondzie i wbiłem się grupkę ludzi i nic. Cały czas płynnie. Normalnie nie wierzyłem własnym oczom. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 No mówiłem o tym na poprzedniej stronie . Płytowej wersji swego czasu nie dałem rady przejsc, bo była zbyt w(pipi)iająca, a teraz wersję z PSS przeszedłem w tydzień z duuuużo większą przyjemnością. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 To chyba jakiś patch, bo pare miesięcy temu jak odpaliłem płytową to miałem aby doczytywanie tekstur. Rockstar pany. Cytuj
Komar 8 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 To żaden patch, to kwestia posiadania całej gry na dysku. BluRay w PS3 jest niestety wolny. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Odpalam gre wsiadam to samochodów i non stop jade poslizgiem. Tak ma byc? Jazda po miescie to katorga bo musze z poslizgu w poslizg wskakiwac aby sie w zakrętach miescic Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 To jest model jazdy w czwórce, w piątce jest już inaczej. IMO był zarąbisty, całe życie na drifcie. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 doradzcie mi, lepiej brac poradnik signature series do GTA IV po ang, czy po pl? w wersji pl jest duzo baboli czy czegos w ten desen? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 Nie widziałem w pl poradniku baboli. Wszystko jest ładne, przejrzyste i dobrze opisane. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 oki, to wezme pl wersje, 39 zl to chyba dobra cena? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 24 września 2013 Opublikowano 24 września 2013 (edytowane) z 40 zrobilo sie 32, ma sie ten talent dzieki za opinie! EDIT Doszlo, swieta rzerz Edytowane 26 września 2013 przez Rayos Cytuj
Masny 343 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 Co to za pomieszczenie? Chyba go nigdy nie widziałem : O Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Nie mam chwilowo dostępu do IV, czy podczas/po misji można poczytać dialogi tak jak w V? Jak pierwszy raz przechodziłem IV to niewiele rozumiałem i chętnie bym 2 raz przeszedł. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Można ustawić angielskie napisy w opcjach. Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Odkopalem skrzynke z gta 4 z edycji kolekcjinerskiej, ile to warte teraz? Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 (edytowane) Przechodziłem ostatnio DLC w pecetowej wersji GTA IV i jezu... dla mnie to nadal jest jedna z najlepszych gier generacji ale po ograniu piątki człowiek zdaje sobie sprawę jak zacofana jest już czwórka. Sterowanie postacią jest ostro drewniane i mało płynne. Strzelanie nie jest w połowie nawet tak przyjemne jak w GTA V. Grafika jest strasznie szaro-bura. Smutna, wyprana z kolorów. Model jazdy to komedia. Nadal jest przyjemny ale jak sportowym wózkiem kołysze jak starym mercedesem klasy A to coś tu nie tak jest. SUVy to w ogóle się zachowują jak łodzie na wzburzonym morzu. Tragiczna podsterowność aut. Policja to banda tłustych debili, poważnie, szkoda że w GTA IV nie ma snapmatica bo tym idiotom tylko fotki robić i album pełen beki można zapełnić. System gwiazdek też z dzisiejszej perspektywy jest durny - robię trzodę w APC, rozniosłem 30 radiowozów, wystarczy wyjechać z kółka i potem każdy ma mnie już w dup.ie. AI w ogóle jest głupie i korzystanie z osłon nie jest tak potrzebne jak w GTA V. Piątka jest sporo trudniejsza jeśli chodzi o strzelaniny. Misje również nie są tak ciekawe, a poboczne to sprowadzają się do kradzieży/strzelaniny. Nie to żebym jechał po grze bo nie o to chodzi, dalej mnie rozwalała dialogami, postaciami i cutscenkami. Klimatem ogólnie też. Chodzi jednak o to że człowiek nie zdaje sobie sprawę z błędów gry póki nie wyjdzie sequel Edytowane 27 listopada 2013 przez MaZZeo 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 A mi się mimo wszystko bardziej podobało GTA IV i DLC. Jakoś większe wrażenie na mnie robiło wtedy, bardziej się wkreciłem. V mi się nie chce drugi raz nawet przechodzić. Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Ja mam tak co część wyjdzie szóstka będzie lepsza od piątki ale i tak będę marudził i tak przy każdej części. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, ale wydaje mi się, że trochę nie wyszło. Trudno, kiedyś może się nauczę : ) 4 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 świetne, zrób jeszcze coś z czwórki. Najlepiej w roździelczości 1920x1080. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi