Pupcio 18 353 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 napady wyborne, reszta to kek Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Jak nie masz ekipy to użerasz się z randomami i debilami aż w końcu trafisz do jakiejś ekipy lub znajdziesz w miarę ogarniętych. Parę razy próbowałem grać z randomami i za każdym razem już bym wolał wydalić kaktusa anusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Model sterowania w GTA IV to, na tym forum, temat pokroju dawania napiwków i macania bułek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Oj chciałbym fizykę i model jazdy GTA IV w GTA V. Za sztywne jest to wszystko w piątce. Nawet nie chce mi się już jej odpalać po kilku latach, co nie miało miejsca przy IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 (edytowane) no ja w GTA Online pograłem z pół godziny, te ekrany ładowania, 10 minut kręcące się kółeczko xD powiedziałem pier.dolę i więcej nie odpaliłem, zresztą online rak branży Próbowałem z pięć razy i za każdym je,banym zrazem to samo, czyli więcej oglądam ekrany ładowania niż cokolwiek się dzieje. A pościgałbym się i porobił jakieś misje, ale no k,urwa dajcie spokój. No właśnie, jak się ma ekipę. A jak się nie ma i jest się lamusem na 2 lvl ? no jesli jest sie lamusem, to i w grach jest ciezko, heheh zarcik a co do ekranu ladowania, to widac ze casuale ostatni raz odpalily gre na swoich ps3, na ktorych tylko napady byly (pipi) ze dodano - lowridery - biuro ceo i zbieranie ladunkow, samochodow, oraz tworzenie gangu motocyklowego i rozwijanie biznesu produkcji kokainy, mety, ziola, itp WE FREE ROAMIE. tyle loadingow co qchodzenie i wychodzenie z budynkow trwajace jakies 5 sekund. - nowe specjalne misje Import / Export przypominajace heisty. - szalone wyscigi kaskaderskie ktore FORZA bezczelnie skopiowala na horyzoncie za kilka dni pojawi sie Gun Running DLC, ktore jescze wiecej doda do free roamu, czyli argument ze sa loadingi jest tak stary, jak poprzednia generacja. ale wazne ze model jazdy samochodem bardziej przypomina fizyke roweru wodnego na kolkach do jezdzenia po lodzie. Edytowane 18 maja 2017 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Co do modelu jazdy, zniszczeń, to tutaj jest najlepsza "gra": Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 ech godzinami moglbym siedzieć nad tymi gameplayami z BeamNG Drive Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 W związku z nadchodzącą dziesiątą rocznicą premiery GTA IV, zbliża się również termin wygaśnięcia licencji na piosenki w grze. Niestety oznacza to, że niektóre z nich zostaną usunięte wraz z wypuszczoną łatką, w szczególności ma zniknąć duża część oryginalnego Vladivostok FM. Niby mają dodać nowe kawałki, ale i tak smród niesamowity: Cytat “Due to music licensing restrictions, we are required to remove certain songs from the in-game soundtrack of Grand Theft Auto IV and its Episodes, in particular a large portion of the Russian pop station, Vladivostok FM,” the Rockstar rep explained in an e-mailed statement. “However we are replacing some of those songs with a new set of songs on that station. We will update our customer support website with new information as soon as it is available.” https://kotaku.com/rockstar-must-cut-some-music-from-gta-iv-but-plans-to-1825159152 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Syf na maksa. Najlepsza stacja. Nie będę pobierał żadnych paczy do GTAIV w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 10 lat, a dokładnie pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 11 lat temu, a dokładnie pamiętam ten trailer, jakbym oglądał go wczoraj ... Rockstar, ty kuuurvo, czemu się sprzedałeś?! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Poje,bane są te licencje, kupujesz gierkę i po iluśtam latach ściąga Ci się patch usuwający cośtam z gry xD. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Pamiętam, że po tych trailerach jakoś zupełnie nie mogłem sobie wyobrazić jak ta gra będzie wyglądała gameplayowo, wszystko było jakieś takie inne względem poprzednich części, takie nowoczesne. Ehh, mogliby już coś działać z kolejną częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 No podobno w Vice City usunęli utwór Micheala Jacksona. Lipa, czyli jak pobiorę wersję STEAM to od razu będzie bez tego kawałka. Z GTA IV to samo, bo na PS3 już nie gram, więc pewnie kiedyś pokaże dzieciom GTAIV, a będzie całkowicie wycięte z muzy, albo będzie miało jakieś darmowe kawałki Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Z poprzednimi częściami było o tyle dobrze, że wystarczyło je mieć na PS2/XBOXa i elo, masz całość gry na zawsze. Teraz trzeba się pilnować, żeby aktualizacji nie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 379 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 A to nie jest tak, ze aktualizacja jest czasami wymuszona. W tym sensie, ze jak jej nie zrobisz to nie wlaczysz gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 tak jest w przypadku xbox one bo chyba na ps4 dalej mozna olac patcha i grac, przy poprzedniej takich kwiatkow chyba nie bylo, wiec gra z plyty dalej powinna chodzic bez patcha Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Zawsze można olać patcha i grać, ale offline. Było tak od PS3/X360. Super sprawa, zawsze kisnę jak ktoś to radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Cytat Źródła dziennikarzy uważają jednak, że posiadacze PS3 otrzymają opcję zachowania utworów. Na kilka dni przed 26 kwietnia na konsoli Sony podobno wyświetli się komunikat o możliwości pobrania cyfrowych kopii poszczególnych pozycji Niby nie jest to do końca stracona opcja jeśli to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Swoją drogą, ktoś z Was jeszcze ciśnie w GTA IV? Ostatni raz chyba odpalałem przed premierą DLC fabualarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Pewnie nie, ale i tak chooy w dvpe za takie manewry. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 (edytowane) Byle nie usunęli tego kawałka Aphexa. Ale kiedyś było, nocny chill w Liberty City przy tym Edytowane 11 kwietnia 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 Swoją drogą, ktoś z Was jeszcze ciśnie w GTA IV? Ostatni raz chyba odpalałem przed premierą DLC fabualarnego.Ja sobie czasem odpalam tak na 20 minut zeby pośmigać po mieście, posłuchać kawałków i postrzelać xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 na jakiej licencji smiga vice city i gta 3? obie gry sciagniete z serwerow sony/microsoftu tez sa juz obdarte z soundtracku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 GTA 3 ogólnie miała dość nieznane kawałki więc tam chyba nie było jakiś kosmicznych licencji ale VC nie ma numerów Jacksona a San Andreas nie ma łącznie z 19 kawałków, no i nie tylko na PSN/XBL a także na steamie zabierali te kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi