krupek 15 482 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 15 lat... pamiętam jak dziś, wróciłem z gimbazy do domu, a gra już czekała, bo kurier przywiózł. Oczywiście, jak to wtedy, kasa na preorder była odkładana kilka miesięcy. Niesamowite wrażenie wtedy robił ten tytuł, aczkolwiek dla mnie ta część jest gorsza od ulubionego SA i V. W zasadzie, GTA IV dodatki to chyba jedyne części, do których nie wróciłem. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Ale ten czas leci nigdy nie zapomnę tych zabaw z fizyki, świetnej historii i zamordowania miliarda bezbronnych npctów. N9 gra nie jest gta 5 co dodatkowy plus Cytuj
xtik 261 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 GTA IV przechodziłem dopiero w 2012 jakoś, wyjątkowa i sentymentalna część jak dla mnie. Klimat szarego Nowego Jorku nie do podrobienia. Dodatki też robiły, Ballada o geju Tonym szczególnie. W majówkę sobie odpalę na PS3, chociaż na chwilę. Cytuj
pawelgr5 1 489 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Odważnie z tym PS3 powiem Ci. 1 Cytuj
xtik 261 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Przed browarka strzele, to nie będzie tak bolało. Liczę na płynne 30 klatek xd Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Cudowna gra, cudowne miasto, cudowny klimat i postacie, cudowny model jazdy, jedna z gier życia. Dla mnie najlepsze GTA. 1 Cytuj
XM. 10 933 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Rockstar choć jeden krótki wpis zamieściło z tej okazji czy WYJEBANE? Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 A jak myślisz? Oczywiście, że olewka, kto by się przejmował jakimiś starociami jak nie można ich dać transinkluzywnej ekipie GSG do zremaster... przepraszam, splastusiowania. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Opublikowano 28 kwietnia 2023 Oni się wstydzą każdej swojej gry która nie jest gta online 1 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 Kupiłem Se na promocji gta 4 za 35 zł na xboxa. No i wziąłem też dwa dodatki. Gdzie one są w menu? Wersja goty miala zmienione menu główne a tu nigdzie nie widzę wyboru innych gier. W menusach nie ma powrotu do menu głównego. Raz odpaliłem „harlejowców” jakoś z menu, teraz mam quick resume do czwórki, ale nawet jak od nowa odpalę to nic nie widzę. Gdzie te kurla gry? W opcjach jako dodatki, zainstalowane. @Rozi Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 A ściągnąłeś w ogóle? Bo jak tak to chyba w opcjach w menu głównym (tych samych, co są dźwięk, napisy itd) w zakładce Game masz do wyboru oba DLC. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 pobierało się ale coś chyba po 1,5 GB... jutro obczaję bo teraz tv zajęty Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Chciałem sobie odnowić znowu 4reczkę z Gejem Tony, a tutaj niespodzianka, Rockstar wyjebał w 2022 wersje fanowską DE na PC (radia, fixy, tekstury, języki dodane itp.) . Jeszcze rozumiem, jakby zrobili jakąś reedycję ostatnio, ehh co za firma. Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 (edytowane) W dniu 12.09.2022 o 19:31, Bzduras napisał: Nie wiem jak tam z takimi rzeczami na deczku, ale sprawdź sobie https://www.definitive-edition-project.com/iv-de bo ma dużo poprawek i dużo duszy Już nie sprawdzisz, DMCA usunęło. https://gamerant.com/gta-4-definitive-edition-mod-dmca-takedown/ uff Edytowane 1 grudnia 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Już nie sprawdzisz, DMCA usunęło. Z dysku mi nie usunęli Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Teraz, Bzduras napisał: Z dysku mi nie usunęli No, na szczęście też znalazłem . Trzeba nagrać na CD xD. Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Zresztą jak ktoś chce to po pół minuty googlowania znajduje sobie taki link: https://pixeldrain.com/u/uN22mFUe i cyk. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Kupiłem sobie na Steam w promocji za 6$ z dodatkami. Na decku gra chodzi super płynnie w wysokich ustawieniach. A jak się gra? No kurde, fantastycznie! Od klasycznej trylogii 3D odbijam się raz po raz, no nie potrafię się wkręcić przez te modele postaci w scenkach i prymitywną już grafikę. Natomiast czwóreczka nadal wygląda bardzo dobrze, a przy tym gra się inaczej niż w GTA V. Model jazdy podobał mi się już lata temu na X360 i tu się nic nie zmieniło, jeździ mi się po prostu bardzo dobrze. Miałem tylko gierkę sprawdzić jak działa, a zaliczyłem kilka misji i wygląda na to, że zamiast grać w Hogwarts Legacy będę grał w GTA 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca W dniu 1.12.2023 o 10:04, Bzduras napisał: Zresztą jak ktoś chce to po pół minuty googlowania znajduje sobie taki link: https://pixeldrain.com/u/uN22mFUe i cyk. Jest jakaś procedura wgrywania tego moda? Wgrywam wszystko z rara do lokalizacji gry i przy włączaniu za każdym razem crashuje. Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Procedura była taka, że zrobiłem kopiuj-wklej i działało. Witamy w świecie PC 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 2 godziny temu, Bzduras napisał: Procedura była taka, że zrobiłem kopiuj-wklej i działało. Witamy w świecie PC Ale pobierałeś z tego konkretnego linka? Jeśli masz inną, działającą wersję to może uda mi się ciebie namówić na jakiś tymczasowy upload pod nazwą widezkomunii.7z Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 9 minut temu, maciucha napisał: Ale pobierałeś z tego konkretnego linka? Tak, z tego linka. Uruchomiłeś wcześniej grę chociaż raz, żeby się tam potworzyły odpowiednie pliki i tak dalej? Jeśli tak to wiele więcej zdalnie nie pomogę 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 17 minut temu, Bzduras napisał: Tak, z tego linka. Uruchomiłeś wcześniej grę chociaż raz, żeby się tam potworzyły odpowiednie pliki i tak dalej? Jeśli tak to wiele więcej zdalnie nie pomogę Tak, nawet pograłem chwilę. Gta to najnowsza wersja że steama? 1 Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Może coś jebnięte w tym archiwum, zaraz podzielę na party to co mam i Ci zuploaduję. Zawołam jak pojawią się linki. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca @Bzduras działa Ale plików było mniej w tym od ciebie, więc to nie te same wersje. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi