KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 1 minutę temu, maciucha napisał: Ta. Wersja na komórki w rwanych 25fps Mocne komórki ogarnęłyby 60 fps :D. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Remaster rdr już dobrze działał więc i gta 4 na switchu 2 oled będzie NAJWYŻSZEJ jakości Cytuj
XM. 10 934 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Jedyny sens remasterka na mobile to chyba wziąć na łódkę to gówno i zaznać boat simulator na żywo z tym zjebanym modelem jazdy . 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Nie chcemy remasterka na komórki, ale reedycja GTA IV-VI w 2050 na PS9 pewnie będzie xD. Godzinę temu, Szajka napisał: Powiem wam, że przygarnął bym GTA lV lekko zremasterowane - Podciągniętą rozdzielczość, podmienione tekstury, 60 fps, mechaniki uwspółcześnione. W tle sobie leci yt a tam zagrajnik mowi o GTA lV, stąd taka refleksja. I nie , nie chce na kompie w to grać w warunkach jakie wyżej opisuję, zagrałbym w to na ps5. Nawet AI mogło by ten remaster zrobić, ale nie tak jak GTA Trilogy, jednak dobrze by nad projektem czuwał jakiś kumaty hamburger albo dwóch. A co do tematu remastera na konsole domowe. Jakiś czas temu (chyba ze 2 latka będzie) zdjęli tą wersję zmodowaną Definitive z PC, wtedy były przesłanki w tym samym czasie, że robią prawdziwego, oficjalnego remastera, ale na razie nie słychać, zobaczymy, ja już swojego remastera pograłem, ale GTA IV nigdy nie za wiele :). Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia A to grajcie se za 20 lat bez oryginalnego soundtracku, kto konsolowcowi zabroni 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Teraz, maciucha napisał: A to grajcie se za 20 lat bez oryginalnego soundtracku, kto konsolowcowi zabroni Si, tego żaden "prawdziwy" remaster nie odda, a nawet jeszcze więcej zabierze :). Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Maciucha odkrył komputer w 2024, urocze 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Pupcio, zatem wszystko przed tobą Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Nigdy nie jest za późno, seria GTA ma u pecetowców dom. Cytuj
Bzduras 12 672 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia 13 minut temu, maciucha napisał: Pupcio, zatem wszystko przed tobą Pupcio już jest lata świetlne przed Tobą, ma tego laktosa co najmniej od roku. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Ja to na kąkutrze grałem w twierdze jak maciucha się ślinił do jakiejś gierki na swojej sonce 2 w 15fpsach 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Chłopaku, ja na pctach modowałem undergrounda 2 jak ty jeszcze na chleb mówiłeś bep. 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Też kiedyś byłem kąkuterowcem, umiałem nawet format dysku zrobić i system zainstalować w czasach win98. A GTA 3 miałem tak porobione,że raptem kilka modeli samochodów zostawiłem w oryginale, w pliku handling parametrami szachowałem by uzyskiwać jak najlepszy model jazdy. Taki byłem Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Grałem na ps3 ze dwa lata temu z całym soundtrackiem i to dalej czuć magię i klimat. Platyna chyba juz nieosiągalna, ale zrobienie wszystkich aktywności totalnie mnie nie nużyło. Rockstar umie w piaskownice. 1 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja 12 godzin temu, oFi napisał: Platyna chyba juz nieosiągalna Zgadza się, czytałem wymagania, pojebane. Najtrudniejsza do wbicia platyna z całej serii - nie ma sensu. Cytuj
Patricko 1 409 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Platynę można wbić bo zmienili serwery chyba na p2p po patchu czy coś takiego. Nie ma chyba już tylko rankingu online, ale on i tam do niczego nie był potrzebny. Wszystko można zrobić na ustawkach, ale najgorszy i tak jest level bo zajmuje w cholere czasu i grindu. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Ja sobie powolutku przechodzę na Deczku i jest miodzio. Chodzi idealnie, kosztowała 5.99$ z dodatkami, a na małym ekranie wygląda super Polecam 1 Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Jakoś tak wyszło że z chwilowego grania zacząłem przechodzić gre no i co, nostalgia jebła z bejsbola i to tak ostro. Narazie się nie będę rozpisywał bo na to przyjdzie pora jak skończe w odpowiednim temacie, ale dobrze jest znowu pochodzić jako Nico robiący cosplay mojego ojca z lat 90' Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja jo, to co mi kiedyś wysłałeś bo bez tego mi fpsy wariowały 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja Ponadczasowa giera, zawsze myślałem, że to będzie najgorsze GTA, ze wzgledu na ruski setting, który był dosyć niszowy imo, a teraz chyba częściej do singla ludzie wracają, niż do 5tki, którą trochę ubiło online i brak DLC. Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ja osobiście jestem wręcz zaskoczony, że to jest tak bardzo omijana część przez Rockstar. GTA 3/VC/SA wyszło praktycznie na wszystko, GTA V pompowane i utrzymywane od wielu wielu lat, nawet pierwszy RDR dostał remake, a w temacie GTA IV cisza…i to dodatkowo część z dwoma ciekawymi DLC Do tej odsłony mam największy sentyment - po tylu latach nadal wygląda zgrabnie, w singlu gramy klasycznie jedną postacią, a nie jakieś kombinacje i wymuszanie gry kilkoma jednocześnie. Surowy klimat, unikalna na tle innych części gra. Co prawda posiadam oryginał na 360tkę i mogę sobie odpalić w każdej chwili, ale nie ukrywam, że odświeżoną wersję łyknąłbym bez zastanowienia No chyba, że ta gra ma tak skopany kod, że ciężko to przenieść na współczesne sprzętu, ciężko stwierdzić Cytuj
Lukas_AT 1 196 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Mega chętnie bym wrócił do czwórki. Ostatni raz grałem na PS3. Fabułę z dodatków już w ogóle zapomniałem. Rockstar mógłby wypuścić wersję, która by dostała taki boost graficzny jak GTA 5 od PS3 do PS5 i spokojnie by opchnęli miliony egzemplarzy. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Warto. Mega mnie wciągnęło i chociaż wiek gry jest odczuwalny szczególnie przy strzelaniu, to gra się super, a fabuła i postaci to nadal top topów Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Najgorzej to się zestarzały same misje, jest dramat. Gdyby nie podkład z nostalgii i to że skończyłem te grę pewnie z 5 razy to nie wiem czy bym dał rade. Już nawet gta 3 miało bardziej zróżnicowane zadania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi