Homelander 2 031 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja O to racja. W podstawce i w pierwszym dodatku są mało zróżnicowane. W Balladzie jest z tym o wiele lepiej. No ale samo jeżdżenie jest ok, strzelanie też mocno nie przeszkadza i nie jest go jakoś specjalnie dużo. Fabuła i filmiki zdecydowanie wynagradzają. Maksować czy szukać jakiś gówienek nie zamierzam, ale skończyć fabułę i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Niestety te misje to duży minus, ale wynagradza to fabuła, model jazdy i sama architektura miasta, które jest większe od Los Santos - samo jeżdżenie po nim. Liberty City > Los Santos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Też się zbieram do czwórki, kilka miesięcy temu grałem na laptopie, ale tak mi cięło FPS-y (sprzęt miałem dobry, to ten słynny problem na PC), że ciężko się w to grało. Mam zamiar odświeżyć sobie teraz na nowym kompie, zobaczymy jak to będzie hulać. O ile podstawkę jeszcze pamiętam, tak DLC kompletnie zapomniałem, bo w sumie przeszedłem je chyba tylko raz w życiu. Trzeba przyznać, że czwórka coś w sobie ma. Surowy klimat, mafijny i gangsterski, dorosła fabuła. Czy misje są na jedno kopyto? Hmm... Porównując do San Andreas czy V to pewnie tak, ale tu, w takim settingu raczej ciężko o jakieś wymyślne akcje i działania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja @Bzduras albo ktokolwiek kto grał na kąkuterze kojarzy jakiegoś moda który wyłącza muzyke z podstawki w dodatkach?c kurde popsuli mi ogrywanie gieja toniego tym bo zamiast słyszeć cały czas klubowe sztosy z dodatku to muszę słuchać ruskich smutów z podstawki, ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja A to nawet nie wiedziałem, że to tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja No też się tego nie spodziewałem bo wcześniej miałem dlc tylko w ramach tego osobnego wydania bez podstawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koci 0 Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września (edytowane) Hej. Przeszedłem Grand Theft Auto IV na PlayStation 3 i jestem zainteresowany DLC do tej gry. Sęk w tym, że na PlayStation Store są tegoż DLC dwie wersje: 'GTA IV Episodes Bundle' oraz 'GTA Episodes from Liberty City'. Czym one się różnią? Wie ktoś z Was? Dziękuję za odpowiedź! Edytowane 13 Września przez Koci Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 175 Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września Płytowe Episodes from Liberty City nie wymagało posiadania podstawki więc obstawiam że tutaj jest tak samo a Episodes Bundle może wymagać od ciebie posiadania podstawowej wersji cyfrowej lub jej płyty w napędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koci 0 Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września (edytowane) Rozumiem. To zabawne, bo wersja wymagająca podstawowej gry - 'Episodes Bundle' - kosztuje 84 złote, a ta wersja standalone - 'Episodes from Liberty City' - kosztuje 79 złotych, a więc jest tańsza! Czyli mówicie, że między tymi dwoma wersjami nie ma różnicy w zawartości? Edytowane 14 Września przez Koci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi