Texz 670 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 a co takiego powaznego bylo w SA? Bo chyba mnie cos ominelo... 0_o Hot Coffee :neko: Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Jeśli was to nie nudzi i nie macie nic przeciwko to zapodaje kolejne screeny: http://www.grandtheftauto4.fr/IMG/jpg/gta4fr_avril.jpg http://www.gta4.tv/img/content/766.jpg http://img.gta4.fr/officiel/PS3/257.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Nowych screenów nigdy za wiele 3-ci daje rade. ps. wiadomo czy bedzie autoaim (poprzednie czesci) czy swobodne celowanie jak w Saints Row? Będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 ps. wiadomo czy bedzie autoaim (poprzednie czesci) czy swobodne celowanie jak w Saints Row? Będzie. W dowolne części ciała jak w np: Crackdown. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Kombajn był fajny, tylko nie wiem czy uświadczymy go w GTA IV, skoro mają być same miasta... Skiepszczyli sprawę z usunięciem samolotów i wiosek. Miało to swój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Co Wy z tym kombajnem Episodyczny dodatek, którym tak naprawde raz trzeba było się zainteresować. Nie widze najmniejszego powodu żeby mial sie pojawić w IV. Kombajn w miescie? Please... Wiochy były po to żeby zapchać dziury między miastami, fajny dodatek, cieszył ale tylko dodatek. Nie ten rejon USA żeby go tam wrzucać na siłe. A latanie samolotem po LC tylko z jednym by się kojarzyło więc zrozumiały brak. Zreszta nie ma co marudzić, takie mini braki na bank zastąpili czymś lepszym i podczas grania wcale nie będzie tego brakować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Ciekawe czy będzie się dało wskoczyć na startujący samolot (coś jak w Die Hard 2) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Kombajn rzadzil, wioski tez Cytuj Odnośnik do komentarza
Matrox 6 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 (edytowane) IMO te wioski to byla tragedia, najlepsza czescia GTA byla 3, potem juz seria staczala sie po lini pochylej. Wlasnie dla tego tak czekam na GTAIV ktore wraca do Liberty City, zadnych wioch i innych dupereli, chce tetniacego zyciem miasta i ciezszego klimatu. Jak narazie wyglada na to, ze dostane wlasnie to co chce Edytowane 3 kwietnia 2008 przez Matrox Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 mnie tam sie kazde gta podobalo - im dalej szli tym lepiej bylo, ale 3 najmiej chyba dlatego ze wtedy kompy byly slabe by je udzwignac (tzn slaby port bo VC na tym samym sprzecie chodzilo 2x lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Zobaczymy jak wyjdzie tym razem z GTA IV, przyznam, ze w GTA 3 i Vice city nie czulem, ze jestem w wielkim miescie, nie czulem tego nawet w centrum gdzie byly duze budynki i zatloczone ulice, wszystko bylo jakies takie male. W San Andreas bylo lepiej, mam nadzieje, ze w GTA IV centrum i prawdziwe miasto bedzie bardzo zatloczone i jesli wejdziemy miedzy te wszystkie wiezowce, budynki i skrzyzowania to poczujemy, ze jestesmy w wielkim miesice, ktore zyje wlasnym zyciem. Jak na razie to wlasnie tak sie zapowiada, juz niebawem sie o tym przekonamy, ciekawe kiedy pojawia sie pierwsze recenzje gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Wole miec mniejszy teren niz w SA, ale przynajmniej miec miasto tetniace zyciem, bez pustych terenow. Nie mowie, ze nie podobalo mi sie SA, wrecz przeciwnie, jednak teraz nie ma powodow do narzekan. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Dla tych co chłoną każdego screena i każdą linijke newsów - analiza trailera "Everyone's a rat" na Gametrailers nic nowego oczywiście i odkrywczego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Dokladnie, jesli miasto bedzie tak dopracowane i pelne ludzi i samochodow jak zapowiadaja ( i jak przystalo na NYC ) to bedzie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 Tommy Vercetti w GTA IV? http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 Oczy ma podobne... =P Cytuj Odnośnik do komentarza
LESZEKCHPL 0 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 Zobaczyłem trailer i co mogę powiedzieć ,grafika jest bardzo zła. I tylko nie mówcie że jest nie ważna ,a jeszcze jak dojdą wylatujące przed oczami fragmęty otoczenia to już będzie padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 powiedz jeszcze gdzie zobaczyles trailer - nie mow ze na YT... Cytuj Odnośnik do komentarza
zwierzakX360 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 Oczy ma podobne... =P Jak dla mnie grafika jest za(pipi)i***,jak na tak duże misato nie wiem czego sie spodziewaliście ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 Zobaczyłem trailer i co mogę powiedzieć ,grafika jest bardzo zła. I tylko nie mówcie że jest nie ważna ,a jeszcze jak dojdą wylatujące przed oczami fragmęty otoczenia to już będzie padaka. Jak grafa w GTA4 jest bardzo zła to jaka gra ma według ciebie super grafe? Idź sobie lepiej pograć na swoim pegazłomie zamiast na forum głupoty wypisywać Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 ta torba co je w limitce... ma ktos jakies pojecie czy zostala zrobiona z 4 czy z 5 klasy materialu? Czy np jest szansa ze przetrwala by jeden wyjazd na urlop i jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 ta torba co je w limitce... ma ktos jakies pojecie czy zostala zrobiona z 4 czy z 5 klasy materialu? Czy np jest szansa ze przetrwala by jeden wyjazd na urlop i jakie ma wymiary? Z pół miecha temu wyciekły zdjęcia z bliska, jak się prezentuje ta torba i jedno co mogę na ich podstawie powiedzieć, że jest równie tania, jak dodatkowa cena względem normalnej wersji gry, za którą się nią dostaje. Źródła brak. Wyznania recenzenta z Xbox World 360 Magazine, który fabułę jak i samą grę ma już za sobą: http://www.gamesradar.com/f/hes-finished-g...12432960029/p-1 Spoiler free! Bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 Wyznania recenzenta z Xbox World 360 Magazine, który fabułę jak i samą grę ma już za sobą: http://www.gamesradar.com/f/hes-finished-g...12432960029/p-1 Spoiler free! Bez obaw. Ale lol , gość napisał ,że przeszedł tryb fabularny w 24 godziny................czuje obawy Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2008 (edytowane) To mozesz przestac, potraktuj to jako speed run, bo jak wiadomo gral po to zeby przejsc jak najszybciej. Napisal zreszta, ze gral tylko glowne misje i nie ruszal pobocznych. Dla porownania podam, ze jednemu gosciowi udalo sie przejsc Burnout Paradise na 100% w niecale 20 godzin, ja mam na razie 74%, a gram juz 67 godzin. Edytowane 4 kwietnia 2008 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) Wg. mnie dopłacić tą stówkę za torbę, kasetkę, artbook i ost to śmiesznie mało. A torba będzie raczej służyć do lansu a nie na wypady Edytowane 6 kwietnia 2008 przez _Kroolik_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi