Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czy to nie dzisiaj miała być recka na gamespocie ?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 251,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano

Kolejne zdjecia prosto z Australii:

dsc00338mediumfj8lt1.jpg

dsc00339mediumim5zt0.jpg

dsc00340mediumyl3dt9.jpg

dsc00341mediumkr1lf2.jpg

dsc00342mediumgn1ag5.jpg

dsc00345mediumpd8gv9.jpg

dsc00347mediumes7wp8.jpg

Opublikowano

Fajne, grube pudło. Przestańcie się znęcać bo nie wiem jak wytrzymam ten tydzień :wkurzony:

Opublikowano

O w mordę , baniak za granie przed premierą :huh:

Edytowane przez z2djtkose

Opublikowano
BIIIP!

Rockstar sprawdza Gamertagi.

I PSN ID także.

Damn, a już miałem wkładać płytkę do czytnika... No nic, trza czekać...

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Czyli co, przez to 1-2 dni gramy bez live'a (oczywiście zakładając, że gra przyjdzie wcześniej)

Opublikowano

Bana za granie te dwa-trzy dni przed premierą nie dadzą, a przynajmniej jest to bardzo mało prawdopodobne. Jak już to problem będzie miał taki redaktor, który się nie dostosuje do zaleceń Rockstar. Zwykły szary gracz co najwyżej tryb online będzie musiał sobie odpuścić, bo mają wpuszczać tylko znane im GT.

Opublikowano

no właśnie...żadnego przecieku nei było. Ciekawe czy do 29 bedzie...jak myslicie?

Opublikowano

Ban konsoli niemożliwy, ale blokada na cały tryb online jest pewna. Ja się im nie dziwię - trzeba jakoś wśród tej całej trzody wprowadzić dyscyplinę :krzeslem:

Opublikowano

Ej, no ale mając konsolę offline, to w jaki sposób to sprawdzą? Chyba że jakiś gupi jestem i nie kumam czegoś =='

Opublikowano
Ej, no ale mając konsolę offline, to w jaki sposób to sprawdzą? Chyba że jakiś gupi jestem i nie kumam czegoś =='

Konsola non stop prowadzi statystyki i pierwszy kontakt z internetem zakończyłby Twoją przygodę z GTA online :D

Opublikowano

Konsola non stop prowadzi statystyki i pierwszy kontakt z internetem zakończyłby Twoją przygodę z GTA online :D

Włączyć konsolę, wyłączyć połączenie sieciowe, wsadzić gta i grać. Po 29 na nowo podłączyć. Tak sie nie da? -_-

Dostałem maila z Cenegi, 28 wysyłają.

Opublikowano
Dostałem maila z Cenegi, 28 wysyłają.

Jak wyślą cała partię to wtorek/środa bedzie granie :)

BTW - co Ci da wyłączenie połączenia sieciowego? Konsola sama prowadzi statyski gier, kiedy, ile, jakie, achivy itd.

Opublikowano

Ponoć wszystkie reklamy GTA IV na budynkach zostały usunięte z powodu afery z FOX News (?)

Edytowane przez Nitro

Opublikowano

Wlasnie znalazlem to: http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

Przypomina mi to filmik z "The Simspons Game" kiedy Bart chcial kupic "Grand Thef Scratchy". Co za banda... Nie powiem kogo. Albo powiem, banda niedouczonych ignorantow! Ten Fox to cos jak u nas Fakt i Super Express:/ Wiecej dodawac nie trzeba. Z drugiej strony Rockstar znowu ma darmowa reklame w postaci małego skandalu. Juz widze co sie bedzie dzialo po wyjsciu gry.

Opublikowano

To jeśli dostanę GTA IV 28go muszę wbić zęby w ścianę i czekać do 00:01 29go? Bezsens :] Może uda się przekręt w stylu - gra na koncie offline, innym niż moje główne? Czy po prostu blokują grę online na konsolę?

Opublikowano

to pewnie ta aktulizacja ktora nic nie wnoscila pewnie byla czym w rodzaju robaka :P na GTA4