Juchy 24 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) a mnie interesuja sprawy techniczne, np. jak to jest z ta instalacja na HDD, jak dlugie sa loadingi, jakies przycinki przy przejsciach z jedej lokalizacji do drugiej czy brak itp. takie szczegoly ktos by mogl napisac kto "testuje" gre, bo to niczego konkretnego o samej rozgrywce nie zdradza http://www.dailymotion.com/video/x56ik3_gt...play_videogames jeszcze jeden, dosc dlugi tu bylo widoczne to na co wszyscy psiocza, przed zdezeniem motoru z samochodem pojawil sie ten samochod z nikad i jak widac to fakt w finalnej wersji, szkoda...chociaz to przeciez nie gra wyscigowa wiec moze nie bedzie to przeszkadzac... Edytowane 23 kwietnia 2008 przez Juchy Cytuj
skiz 5 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 a mnie interesuja sprawy techniczne, np. jak to jest z ta instalacja na HDD, jak dlugie sa loadingi, jakies przycinki przy przejsciach z jedej lokalizacji do drugiej czy brak itp. takie szczegoly ktos by mogl napisac kto "testuje" gre, bo to niczego konkretnego o samej rozgrywce nie zdradza http://www.dailymotion.com/video/x56ik3_gt...play_videogames jeszcze jeden, dosc dlugi tu bylo widoczne to na co wszyscy psiocza, przed zdezeniem motoru z samochodem pojawil sie ten samochod z nikad i jak widac to fakt w finalnej wersji, szkoda...chociaz to przeciez nie gra wyscigowa wiec moze nie bedzie to przeszkadzac... Zobacz jak była ustawiona kamera... Niko strzelał do tyłu, za siebie więc siłą rzeczy nie widział samochodu z przodu... Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 On mówi o tym wcześniejszym, na początku filmu (pierwsza jazda) Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) Chyba nowy , już się nie orientuje xD http://www.dailymotion.com/relevance/searc...ameplay-n3_tech EDIT ..i jeszcze raz tamten co podawałem z youtube ,ale był usunięty... http://www.dailymotion.com/relevance/searc...y-n4_videogames @Down Ale były usuwane. Edytowane 23 kwietnia 2008 przez XM16E1 Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) Te filmy były już tu dziesiątki jak nie setki razy! Przestańcie wklejać to samo. http://www.dailymotion.com/Yoxux - TUTAJ MACIE WSZYSTKIE FILMY Z GTA 4 JAKIE WYSZŁY DO TEJ PORY Edytowane 23 kwietnia 2008 przez Soniak Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) Ku... tak jak myslałem, widać na filmikach, mega realizm. Widać, że psy, chyba A.I. dostały, strasznie agrysywne, oczywiscie na plus. No i wielkość fur, kurde zawsze w gta samochody były, małe albo takie średniawe, a tu niczym w Bornoucie. Albo to przez wielkość lcd, keidyś takich nie było hehe Jeszcze jedna rzecz, hahaha, Niko w tym dresie, wygląda jak 100 % Polak, hahaha, ale beka. Jakbym na dzielni znajomego widział, czy to ruska ze stadionu, no nie moge, hahaha. Ale sie bedzie nim grało, bravo dla Niko. Edytowane 23 kwietnia 2008 przez Slupek88 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Juchy, odnośnie kwestii technicznych. Obejrzyj filmik, na którym najpierw jeździ motorem i ma wypadek, a potem ściga się z psami. Na początku, po zrobieniu długiej prostej, uderza mocno w tył samochodu i wylatuje daleko do przodu. I tam, po uderzeniu w budynek, widać doczytywanie się roślin. Tuż obok wstającej po upadku postaci. Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Hmmm mam wrazenie ze miasto w GTA IV nie jest za specjalnie jakos zatloczone jest ubogie.dwa samochody na krzyz i kilka ludkow? :|Moze dlatego ze to nie bylo centrum? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 No nie wiem, ja tam widziałem sporo ludu w tym filmiku z motorem i pościgiem Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 no wlasnie odnosnie tego filmiku to jakos pustawo na ulicach. Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 20 metrowy lot Niko ,po upadku z motoru, i plask o ścianę nie zraża . Powinno przynajmniej trochę HP odjąć. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Filmiki sa tak w kiepskiej jakosci, ze w ogole trudno cos zauwarzyc. :catfight: Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 20 metrowy lot Niko ,po upadku z motoru, i plask o ścianę nie zraża . Powinno przynajmniej trochę HP odjąć. Bo Niko nawąchany na koksie biega, to nic mu się nie dzieje. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Ogladajac te krotkie filmiki zdarzylem zauwazyc jedno - na ulicach jest za(pipi)iscie pusto, doslownie pare postaci na krzyz...zdecydowanie nie tego oczekiwalem :| Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Ogladajac te krotkie filmiki zdarzylem zauwazyc jedno - na ulicach jest za(pipi)iscie pusto, doslownie pare postaci na krzyz...zdecydowanie nie tego oczekiwalem :| Ludzieeeee! A widzieliście żeby to była jakaś wielka dzielnica znana z trailerów? Bo ja nie. To definitywnie nie Manhattan (czy jak to się tam w GTA zwie), tylko mniejsza wyspa i mniejszy ruch - logiczne ! Widzieliście kiedyś na przedmieściach wielki ruch z setkami samochodów? Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Ogladajac te krotkie filmiki zdarzylem zauwazyc jedno - na ulicach jest za(pipi)iscie pusto, doslownie pare postaci na krzyz...zdecydowanie nie tego oczekiwalem :| Ja sobei daruje te filmiki, jeśli coś jest słabiasto, to przynajmniej jeszcze kilka dni będę miał nadzieji Cytuj
Blim 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Ogladajac te krotkie filmiki zdarzylem zauwazyc jedno - na ulicach jest za(pipi)iscie pusto, doslownie pare postaci na krzyz...zdecydowanie nie tego oczekiwalem :| Ja sobei daruje te filmiki, jeśli coś jest słabiasto, to przynajmniej jeszcze kilka dni będę miał nadzieji Na te miejscówki co widziałem i na pory dnia w których się rozgrywa akcja ruch jest taki jaki powinien być. Nie wiem czemu marudzicie? Cytuj
Kurzawka_ 0 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) Co do małej ilości ludzi - czy myslicie ze Rocstar by mogło odwalić taką gafę? Predzej bedziecie zaskoczeni algorytmem ilsoci lduzi w okreslonych miejscach i w roznych godiznach niz to ze zawsze ich bedzie malo ;] Edytowane 23 kwietnia 2008 przez Kurzawka_ Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Ogladajac te krotkie filmiki zdarzylem zauwazyc jedno - na ulicach jest za(pipi)iscie pusto, doslownie pare postaci na krzyz...zdecydowanie nie tego oczekiwalem :| Ludzieeeee! A widzieliście żeby to była jakaś wielka dzielnica znana z trailerów? Bo ja nie. To definitywnie nie Manhattan (czy jak to się tam w GTA zwie), tylko mniejsza wyspa i mniejszy ruch - logiczne ! Widzieliście kiedyś na przedmieściach wielki ruch z setkami samochodów? Nie mowie o ruchu ulicznym, tylko o ilosci postaci poruszajacych sie po miescie. Nie chodzi mi tu o same ulice ale tez chodnik itd. Jest pusto i to jest fakt, za pusto, nawet jak na mala podmiejska dzielnice - takie jest moje zdanie... Bardzo przepraszam wszystkich za to ze smie zauwazyc jakas wade tej boskiej idealnej i stawianej na oltarzyku gry. Ogladajac te krotkie filmiki zdarzylem zauwazyc jedno - na ulicach jest za(pipi)iscie pusto, doslownie pare postaci na krzyz...zdecydowanie nie tego oczekiwalem :| Ja sobei daruje te filmiki, jeśli coś jest słabiasto, to przynajmniej jeszcze kilka dni będę miał nadzieji Na te miejscówki co widziałem i na pory dnia w których się rozgrywa akcja ruch jest taki jaki powinien być. Nie wiem czemu marudzicie? A jaka jest pora w fimikach? :> Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Mnie strasznie to wszystko przypomina Saint Row. Aż boje się na ten temat myśleć. Szczególnie rani mnie to iż fizyka jest jakaś dziwna. Facet lata na 20 metrów, samochody zachowują się jak piórka. Trochę czarno to widzę Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Właśnie oglądam kolejny gameplay na YT, tym razem w dobrej jakości i faktycznie, czasami na ulicach jest pustawo, ale na skrzyżowaniu naliczyłem koło 20 autek . Pop-up widoczny, ale także o dziwo tylko przy dojeździe do tego skrzyżowania (wyskakujące dosłownie kilkadziesiąt metrów dalej 3 budynki), przy przewijaniu stacji radiowych widzimy ich loga. Naprawdę fajnie się to wszystko rusza, nie zauważyłem żadnego dławienia się gry, przez 3,5 minuty trzyma stałe 30 fpsów. No i jeszcze słówko o oświetleniu. Zachwyty osób, które były na pokazach w siedzibie R* nie były ani trochę wyolbrzymione ^_^. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Jezu... Ludzie panikujecie jakby Al-Kaida miała wam zrobić wjazd na miasto, a nawet gorzej. W sieci pojawiło sie pare filmików, pokazujących jedynie odrobine z całości a wy już oceniacie całą grę. Dajcie se na wstrzymanie do pojawienia się OFICJALNYCH gameplay'ów a najlepiej aż sami zagracie. W końcu to tylko pare dni. Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Jezu... Ludzie panikujecie jakby Al-Kaida miała wam zrobić wjazd na miasto, a nawet gorzej. W sieci pojawiło sie pare filmików, pokazujących jedynie odrobine z całości a wy już oceniacie całą grę. Dajcie se na wstrzymanie do pojawienia się OFICJALNYCH gameplay'ów a najlepiej aż sami zagracie. W końcu to tylko pare dni. Oficjalnych raczej nie będzie, R* nigdy nie pokazywało GP przed premierą, a nawet po premierze. Jest to jedyny gameplay jaki mamy teraz szanse obejrzeć ( ja nie oglądam, wolę poczekać, przynajmniej nie napalę sie tak bardzo) Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 W jednym GP (pewnie juz nie istnieje ;] ), koles w jechal na autostrade i tam bylo chyba z 8 samochodow, czyli nie duzo lepiej niz w SA. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Dziwna fizyka, jestem coraz bardziej zawiedzony. Grafika coś jak podrasowane Saint Row Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi