Skocz do zawartości

GTA IV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm, ciekawe to co mówisz, bo ja mam gierkę od dzisiaj, pograłem ze 2 godzinki i mi się nic nie doczytuje przed noserm ;] Wprawdzie grafika jest troche zbyt plastikowa, często zwalnia animacja, ale pop-upu jako takiego nie zauwazyłem.

Opublikowano

To chyba jesteś ślepy - bez urazy, albo masz klapki na oczach, nie mówię, że przed samym nosem, ale parę metrów przed.. przypatrz się dobrze i mi nie wmawiaj, że nie mam racji.

Opublikowano
hm, ciekawe to co mówisz, bo ja mam gierkę od dzisiaj, pograłem ze 2 godzinki i mi się nic nie doczytuje przed noserm ;] Wprawdzie grafika jest troche zbyt plastikowa, często zwalnia animacja, ale pop-upu jako takiego nie zauwazyłem.

Bez urazy ale chyba powinienes sprawic sobie okulary...Pop-up widac w Saints Row na kazdym kroku, samochody i ludzie dorysowuja sie doslownie pare metrow przed oczami, widac to szczegolnie jadac samochodem.Poza tym to jest temat o GTAVI, a porownywanie SR do GTAVI to tak jak porownywalbys ta strzelanine z xa 360 ''Hour of Victory'' czy jakos tak, do Halo3...Nie ta liga.

Opublikowano

jutro idę po szkła, obiecuję ;) Odpaliłem gierkę i faktycznie, widać to. Ale sam fakt ze nie wbiło mi się to w pamięć i nie dorzuciłem tego do wad mówi sam za siebie - po prostu widocznie mi to nie przeszkadzało.

I nie mam klapek na oczach, jeżeli mi coś przeszkadza to nie udaje że problemu nie ma, zwalniająca animacja bardzo irytuje.

Opublikowano

Nie wiem po co tak jedziecie po SR? Czy komus przeszkadza ,ze niedlugo po premierze konsoli wyszlo cos jak GTA ,z paroma ciekawymi patentami i bylo w co grac, w s tylu GTA. Jak komus nie pasi to niech nie gra.

Opublikowano
To chyba jesteś ślepy - bez urazy, albo masz klapki na oczach, nie mówię, że przed samym nosem, ale parę metrów przed.. przypatrz się dobrze i mi nie wmawiaj, że nie mam racji.

Chyba nie widzieliscie Godfatehera na 360tke, to nie konwersja tylko zabugowana beta z pierwszego boxa. Oo' Na liczniku przeszlo 30h a ile razy chcialem rozwalic pada o podloge to malo powiedziane. Skoki animacji, przestoje, dorysowujace sie znikad samochody a bugi w stylu wchodze po schodach i nagle spadam w czarna otchlan to standard, wrrrr. Saints Row jeszcze daje rade.

No i wlasnie stad obawa o GTAIV! Czekam i kciuki kurczowo trzymam...

Opublikowano

dlaczego nie powinnismy miec o to obaw

1. 2,5r od startu konsoli

2. R* nie robi slabych gier

3. Just Cause mialo duzy teren ale niewiem jak z dorysowywaniem - jest ono czy go nie ma (niech ktos sie wypowie kto gral w JC)

4. Cracdown :}

Opublikowano
4. Crackdown :}

Ale porownywac poziom grafiki i detali z Crackdown do GTAIV i tego czym karmia nas zapowiedzi to pomylka!

Ostatnio puściłem z ciekawości Crackdown po długiej przerwie i ten rok dzielący nas od premiery naprawdę widać ;) I tak w GTAIV będę grać na telewizorze SD, więc kilka dodatkowych detali w klamce od fury się nie dopatrzę. Najważniejszy jest gameplay, bo przecież w wypadku takiego GTAIII to właśnie on utkwił w pamięci, nie kwadratowa "krew" lecąca na chodnik, kiedy pałowało się policjantów :D

Opublikowano
I tak w GTAIV będę grać na telewizorze SD, więc kilka dodatkowych detali w klamce od fury się nie dopatrzę. Najważniejszy jest gameplay, bo przecież w wypadku takiego GTAIII to właśnie on utkwił w pamięci, nie kwadratowa "krew" lecąca na chodnik, kiedy pałowało się policjantów :D

Ale tam byl skok a nawet przepasc pomiedzy GTA w 2d a pelnym 3d w GTAIII znowu wiec troche inna baja IMO, nie no - nie to ze nie wierze w R* ale... Mam obwy. ;)

Opublikowano
I tak w GTAIV będę grać na telewizorze SD, więc kilka dodatkowych detali w klamce od fury się nie dopatrzę. Najważniejszy jest gameplay, bo przecież w wypadku takiego GTAIII to właśnie on utkwił w pamięci, nie kwadratowa "krew" lecąca na chodnik, kiedy pałowało się policjantów :D

Ale tam byl skok a nawet przepasc pomiedzy GTA w 2d a pelnym 3d w GTAIII znowu wiec troche inna baja IMO, nie no - nie to ze nie wierze w R* ale... Mam obwy. ;)

Skok gameplayowy i jakościowy. Pamiętam pierwszą myśl (!) kiedy jechałem z tego rozwalonego mostu Kurumą prosto do kryjówki 8balla: "Kurna, GTA1 tyle że w 3d. Jak te zawieszenie elegancko się ugina. O kur! Przypieprzyłem w latarnię, dźwi się otworzyły o_O". W GTAIV mamy silnik fizyczny Euphoria, więc o całkowicie nowe doznania w tej kwestii nie ma co się martwić, zwłaszcza jak się pamięta pod którymi względami fizyka w GTAIII kulała.

btw. bym zapomniał. Prawdziwy następca w kwesti wyścigów po GTA1 to był Driver na PSX/PC (VooDoo2 dawała radę).

Opublikowano

Jedni narzekają inni się cieszą a i tak wszyscy kupią i będą grać.

A zawsze znajdzie się ktoś co będzie wyszukiwał błędy w grze.

Dopóki gra nie wyjdzie możemy tylko spekulować i bawić się w gdybanie.

Poczekamy, kupimy, zobaczymy

Opublikowano

Ja tez uwazam ze GTAVI nie zawiedzie i bedzie killerem na dluuugie miesiace grania...Rockstar nie robia slabych gier i pamietam jak bylo w przypadku San Andreas - praktycznie wszystkie zapowiedziane nowosci byly w nim.Teraz tez uwazam ze nie bedzie sciemniania i bedzie tak jak tworcy mowia.

Opublikowano

Grafika dobra ,a animacja wręcz niesamowita,do tego spora dawka humoru tak lubianego w sadze-będzie hit ,który sprzeda się niesamowicie wraz z konsolami next-gen.

Filmiki są kapitalne-mi się najbardziej podoba ten piwny ogródek :P będę jego częstym gościem ;)

Opublikowano (edytowane)

Także mam ten problem. Pewnie wszyscy fani GTA przeglądają tą strone. Filmiki niezłe.

Edytowane przez jasiopatryk