Gość DonSterydo Opublikowano 17 stycznia 2013 Opublikowano 17 stycznia 2013 Poker w wersji free-to-play pojawi się wiosną tego roku Kiedyś grom free-to-play i Xbox LIVE nie było po drodze, jednak ostatnimi czasy sporo zaczęło się w tej materii zmieniać i najwyraźniej tak już pozostanie – Microsoft oficjalnie zapowiedział kolejną po „Happy Wars” i „Ascend: New Gods” grę zorientowaną na taki właśnie model dystrybucji. „World Series of Poker: Full House Pro” pojawi się zarówno na Xbox LIVE Arcade, jak i na Windows 8. Dzięki temu będziemy mogli przerwać i wznowić grę kiedy i gdzie chcemy. Każdego dnia będziemy dostawać określoną ilość żetonów, co pozwoli nam kontynuować zabawę bez względu na to, czy nam się wcześniej powiodło, czy nie. Do naszej dyspozycji zostaną oddane zarówno tryby do gry z SI, jak i szeroka gama rozgrywek sieciowych. Gra będzie bazować na licencji „World Series of Poker”, dzięki czemu będziemy na bieżąco słyszeć komentarze komentatorów z ESPN, Lona McEacherna i Normana Chada, którzy zwykle komentują profesjonalne rozgrywki. Produkcja ma mieć swoją premierę na wiosnę tego roku. Muszę przyznać, że czekam. Mam WSOP 2008, ale oczywiście nikt nie gra online. Full House Poker jest/było bardzo popularne na X360, a to będzie darmowe - spodziewam się setek tysięcy graczy Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 nowy dizajn x360: źródło Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Szkoda, że cena stara Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 (edytowane) Kuba Mirski: Jeszcze we wrześniu wprowadzimy nową kategorię cenową - 69 zł dla gier Classics. Źródło: http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,14546115,O_poznej_premierze_Xbox_One_w_Polsce__fenomenie_Kinecta.html?bo=1 No to czekam na Dead Space 3 w klasykach, pewnie już niedługo Edytowane 4 września 2013 przez DonSterydo Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 support do 2016, jeszcze około 100 tytułów na x360 na horyzoncie: http://uk.ign.com/articles/2013/09/04/xbox-360-support-to-last-to-2016-includes-100-new-games Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Hmmm, support jeszcze przez 3 lata, czyli: Rocznie dostaniemy nowe wersje: Fifa, Pes, NBA, NFL, NHL,UFC,Assasin x 3 lata = 21 premier, do tego kinecty i xbla oraz nastapi wysyp gier,ktore na pc sa sprzedawane w marketowych koszach po 9zl typu farming simulator. Czyli moze jeszcze dostaniemy z 2 fajne tytuly. 2 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 (edytowane) Wczoraj grałem w demo tego nowego Dragon Balla i czekam zajarany Edytowane 2 stycznia 2014 przez Tori Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 MS nie ustaje we wspieraniu X360 i wprowadza program "preview" na wzór tego z Xone: Starting in early March select invitees will be able to join the Xbox 360 Preview program. This will work much like the Xbox One preview – and selected customers will be able to sign-up directly from their Xbox 360. Look for a special Xbox Live message then head to Settings, then account then under account management if you’ve been selected, you’ll see Xbox 360 Preview Registration. Sign up there and enroll your console. Nothing will happen yet, but we’ll let you know when the Preview is ready to begin through a Xbox Live message. In our upcoming release will be addressing common customer issues including improving the ability to troubleshoot common network issues from the 360 and adding a Network Connectivity test including Download and Upload speed tests. There will be even more changes coming later this year – so sign up to be a part of the Xbox 360 Preview Program. Look for the message Źródło: http://majornelson.com/2015/03/02/xbox-360-preview-program/ Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 X360 dostał nowy Update - zewnętrzne HDD do 2TB. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 swietna wiadomosc bo teraz robia takie wyprzedaze na x360 ze az szkoda ich nie brac mam nadzieje ze z czasem wypuszcza dedykowany dysk 1-2tb zeby go wlozyc do srodka konsoli bo jednak to wygodniejsze niz zewnetrzy dysk imo. Cytuj
jimmy 1 298 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Opublikowano 17 sierpnia 2023 No pięknie, tylko czekać na ten sam ruch z PS3 (tam to dopiero zaboli). Pudełeczka moi drodzy (ewentualnie porty za 250 zł jak RDR) Cytuj
ProstyHeker 1 891 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Koniec, zamknięte! Zniknęła strona internetowa Marketplace, na konsoli nie ma w ogóle zakładki ze sklepem. Ale ważne, że Sarah Bond ma zespół odpowiedzialny za games preservation, będzie super, nom. 2 Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Dziwnie tak się patrzy na dashboard bez marketplace....RIP Cytuj
Chewie 165 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Chyba kupiłem co chciałem, żałuję tylko paru gierek digital only bo przepadły na zawsze Cytuj
ThePatrickyo 69 Opublikowano 29 lipca Opublikowano 29 lipca Właśnie dzisiaj była ostatnia przebieżka po sklepie, w sumie nic nie kupiłem, ale mogłem pewną część X360 pożegnać z czystym sumieniem. Gry na tą konsolę są tak tanie, że nie ma sensu się rzucać na cyfry. A dwa, utwierdza mnie to w przekonaniu, że w cyfrowym świecie zawsze coś się kończy, dlatego nie ma co pozbywać się swojej kolekcji gier, a wręcz przeciwnie Cytuj
philipo 157 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia Cytat With the shutdown of the Xbox 360 digital store it looked like that would be it for the console, but now it looks like the community is taking matters into their own hands. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi