Skocz do zawartości

Siatkówka

Featured Replies

Opublikowano

Dobry komentarz usłyszałem w radiu "17 września i większość polaków będzie wspierać rosjan" dobra ironia :D

• Odpowiedzi 507
  • Wyświetleń 86,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cudowna sprawa. I nie ma mowy o zadnym przypadku, 3:1 i dziekuje. Ostatnio Brazylia mogla sie tlumaczyc dojazdami itd ale dzisiaj byli po prostu slabsi od nowych MISTRZOW SWIATA. Po prostu bajka, w ko

• Przecież oni na igrzyskach nawet z grupy nie wyjdą...

• Co to za młodociane (pipi)isko zamiast we are the champions ? : /

Opublikowano

Kacapy słabo z Brazylia, jutro pottrzebujemy 2 sety do awansu, liczę na upokarzające 3:0

Opublikowano

Ja będę w katowickim Spodku na finale i mam nadzieje zobaczyć tam Polaków na parkiecie

Opublikowano

Dziś konkretne widowisko macie jakiś link żeby gdziekolwiek obejrzeć to poza Polsatem ??

Russia 2 będzie transmitowac mecz. Jak ktoś ma satelitę albo mieszka przy obwodzie kaliningradzkim może zobaczyć w tv, reszta na ich stronie internetowej (powinni tam pokazywać)
Opublikowano

jak oni wyłączają te streamy? jakichś chińczyków wynajęli, czy co?

Opublikowano

Jakie wszystko? Dobić 3:0 i mamy I. miejsce

Doładnie. Poza tym, lepiej  grać o finał z Niemcami, niż z Francją.

Edytowane przez iDAK

Opublikowano

To jeszcze Szwecja powinna dostać dziką kartę na finał i wszystkie narodowe kompleksy uleczonr :potter:

Opublikowano

Pięknie dali ruskom nadzieję na honor, żeby ich pogrążyć w 5 secie. Dawać vaterland !