Skocz do zawartości

Siatkówka

Featured Replies

Opublikowano

Jestesmy niemozliwi w wygrywaniu pilek beznadziejnych, to przebicie noga Wlazlego przy pilce setowej - GOTY.

• Odpowiedzi 507
  • Wyświetleń 86,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cudowna sprawa. I nie ma mowy o zadnym przypadku, 3:1 i dziekuje. Ostatnio Brazylia mogla sie tlumaczyc dojazdami itd ale dzisiaj byli po prostu slabsi od nowych MISTRZOW SWIATA. Po prostu bajka, w ko

• Przecież oni na igrzyskach nawet z grupy nie wyjdą...

• Co to za młodociane (pipi)isko zamiast we are the champions ? : /

Opublikowano

Batman i Kurek pewno podjarani bo w końcu mecz jakiś oglądną.

Opublikowano

Dobrze, że jutro będzie ten mecz w Polsacie, bo ja dziś relacje live oglądałem :D Net mi zamulał i każdy stream się ciął... coś mi się wydaje, że to przez to, że nie wyłączyłem pobierania na steamie... mistrz.

Opublikowano

macie gdzieś tą akcje link z przebiciem nogą na drugą strone?

Opublikowano

znajomy z laska ida na final do spodka - u mnie jutro beda drukowac bilety bo kupowali online - korci zaje,bac :P

Opublikowano

Ja jutro o 11 wyjeżdżam z Gdańska na finał do Katowic, od miesiaca czekam na ten finał  i dziwnym trafem udało mi się przed mistrzostwami wytypować finał marzeń w którym Polska zagrać miała z Brazylią.

Opublikowano

ja mialem okazje kupic przed mistrzostwami bilety ale nie wierzylem do konca na polske w finale i 800zl za dwie wejsciowki wydawalo mi sie cena zaporowa :(

Opublikowano

Mało nie zapłaciłem za bilet bo wyszedł mnie 500 do tego  koszty noclegu i paliwa = zabawa na jednego kafla. Ale raz można się szarpnąć na extra wyjazd

Opublikowano

Przygoda na całe życie, 1000 zł to kupa kasy, ale jeśli można tyle wyłożyć to nie ma, co się zastanawiać.

Opublikowano

Niemcy braz. W sumie chyba zaskoczenie, tym bardziej ze gladkie 3:0 :O

Opublikowano

zna ktoś jakąś strone gdzie steamują, bo justin tv już wyłączony :(

Opublikowano

Ale chvjowo grają.

Edit. No już troche lepiej, ale Brazylia takie szmatławce broni, że głowa mała.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Pierwszy set rzeczywiście, masakra. Drugi też masakra tylko, że w dobrym znaczeniu :D

Opublikowano

Wracamy do gry, musze się czymś zająć i tylko lukać na mecz, bo serio nie wyrabiam z nerwami.

Opublikowano

Dobrze że tylko ten mecz jest na otwartej stacji, bo już dawno bym leżał w grobie z nerwów. Aż strach dalej oglądać.

Opublikowano

Brazylia nie wybacza żadnych błędów :) Nic się nie zmieniło przez ostatnie kilka lat.

Opublikowano

Kiedy trafia sie drugie mistrzostwa swiata gdzie Polska u siebie gra o zloty medal.

Kuuurva trzeba bylo jechac na final :/

Opublikowano

No o krok od wygranej. Szkoda, że muszę iść spać bo rano będzie lipa. :/

Nie wal w gumę, wytrzymaj jeszcze godzinę, bo takich emocji na poziomie sportów drużynowych możesz długo nie zobaczyć.

Opublikowano

zawszę jak oglądam siatkówkę, to przepierdalają, więc nie oglądam

wygrywają?