Opublikowano 20 września 201410 l Jestesmy niemozliwi w wygrywaniu pilek beznadziejnych, to przebicie noga Wlazlego przy pilce setowej - GOTY.
Opublikowano 20 września 201410 l Dobrze, że jutro będzie ten mecz w Polsacie, bo ja dziś relacje live oglądałem Net mi zamulał i każdy stream się ciął... coś mi się wydaje, że to przez to, że nie wyłączyłem pobierania na steamie... mistrz.
Opublikowano 20 września 201410 l znajomy z laska ida na final do spodka - u mnie jutro beda drukowac bilety bo kupowali online - korci zaje,bac
Opublikowano 20 września 201410 l Ja jutro o 11 wyjeżdżam z Gdańska na finał do Katowic, od miesiaca czekam na ten finał i dziwnym trafem udało mi się przed mistrzostwami wytypować finał marzeń w którym Polska zagrać miała z Brazylią.
Opublikowano 20 września 201410 l ja mialem okazje kupic przed mistrzostwami bilety ale nie wierzylem do konca na polske w finale i 800zl za dwie wejsciowki wydawalo mi sie cena zaporowa
Opublikowano 20 września 201410 l Mało nie zapłaciłem za bilet bo wyszedł mnie 500 do tego koszty noclegu i paliwa = zabawa na jednego kafla. Ale raz można się szarpnąć na extra wyjazd
Opublikowano 20 września 201410 l Przygoda na całe życie, 1000 zł to kupa kasy, ale jeśli można tyle wyłożyć to nie ma, co się zastanawiać.
Opublikowano 21 września 201410 l Niemcy braz. W sumie chyba zaskoczenie, tym bardziej ze gladkie 3:0 :O
Opublikowano 21 września 201410 l Ale chvjowo grają. Edit. No już troche lepiej, ale Brazylia takie szmatławce broni, że głowa mała. Edytowane 21 września 201410 l przez krupek1
Opublikowano 21 września 201410 l Pierwszy set rzeczywiście, masakra. Drugi też masakra tylko, że w dobrym znaczeniu
Opublikowano 21 września 201410 l Wracamy do gry, musze się czymś zająć i tylko lukać na mecz, bo serio nie wyrabiam z nerwami.
Opublikowano 21 września 201410 l Dobrze że tylko ten mecz jest na otwartej stacji, bo już dawno bym leżał w grobie z nerwów. Aż strach dalej oglądać.
Opublikowano 21 września 201410 l Brazylia nie wybacza żadnych błędów Nic się nie zmieniło przez ostatnie kilka lat.
Opublikowano 21 września 201410 l Kiedy trafia sie drugie mistrzostwa swiata gdzie Polska u siebie gra o zloty medal. Kuuurva trzeba bylo jechac na final
Opublikowano 21 września 201410 l No o krok od wygranej. Szkoda, że muszę iść spać bo rano będzie lipa.
Opublikowano 21 września 201410 l No o krok od wygranej. Szkoda, że muszę iść spać bo rano będzie lipa. Nie wal w gumę, wytrzymaj jeszcze godzinę, bo takich emocji na poziomie sportów drużynowych możesz długo nie zobaczyć.
Opublikowano 21 września 201410 l zawszę jak oglądam siatkówkę, to przepierdalają, więc nie oglądam wygrywają?