Bartg 5 529 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 (edytowane) W pełni w 200% zasłużone, zbili Brazylie i rozbili ja psychicznie jak nikt od wielu lat, teraz pora na pilkarzy O Wlazły dostanie zaraz MVP i skonczy karierze w kadrze W mistrzostwach grał znakomicie, będąc prawdziwym liderem drużyny. - Mam dodatkową motywację, o której powiem dopiero po finale - stwierdził po pokonaniu Niemiec. Okazało się, że wcześniej umówił się z Antigą, że wraca do reprezentacji na mistrzostwa. - To prawda - przyznał Francuz. Wlazły wychodził więc ze skóry, żeby pożegnać się z kadrą złotym medalem. To była ta dodatkowa motywacja! Edytowane 21 września 2014 przez Bartg Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Smutne ze prezydent lize 4 litery soloza ktory wydymal caly kraj podczas tych MS 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Murilo najlepszym przyjmującym? Co? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 (edytowane) O nasza milosciwie panujaca *padnij* Pani Prezydent sie zalapala na slawe *powstan*... Edytowane 21 września 2014 przez Bartg Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Smutne ze prezydent lize 4 litery soloza ktory wydymal caly kraj podczas tych MS Smutne jest to, że telewizja publiczna olała te Mistrzostwa bo hajsy wolą przeznaczać na pensje Kraśek, Lisów i innych telewizyjnych kur.wiszonów. Solorz wyłożył hajs z własnej kieszeni to sobie zrobił co chciał. 2 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Wlazly mvp, najlepszy atakujacy i koniec kariery w kadrze, mam nadzieje, ze zmieni zdanie, w takiej formie do Rio na miekko dociagnie. lukas dokladnie i te zalosne przepychanki, ze z jakiej racji maja kupowac biedni sa, a produkuja takie (pipi) jak rolnik szuka zony... Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Co to za młodociane (pipi)isko zamiast we are the champions ? : / 3 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Trochę dziwne, że Brazylijczycy "zgubili" puchar i trzeba było robić nowy. Przeczuwali, że będą musieli oddać w finale Wlazly mvp, najlepszy atakujacy i koniec kariery w kadrze, mam nadzieje, ze zmieni zdanie, w takiej formie do Rio na miekko dociagnie. Wie, kiedy skończyć. Jak mężczyzna c nie Z tą piosenkareczka dowalili. Nikt nawet nie patrzy na nią Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 MARGARET nowa gwiazda swiata i okolic Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 gardla nie czuje ale bylo warte, dalej to do mnie nie dochodzi, przed meczem nie wierzylem 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Pod spodkiem race odpalili, zeby nam spodka nie zamkneli 1 Cytuj
davek 3 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Ja tam oglądałem wszystkie mecze w HD, pierwszy raz w życiu ucieszyłem się, że mam CP pierwszy i ostatni Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 ja juz w domu ale obstawiam ze dzis pod spodkiem bylo gdzies z milion ludzi Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=L7yzKt_poVU 2 Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Cudowna sprawa. I nie ma mowy o zadnym przypadku, 3:1 i dziekuje. Ostatnio Brazylia mogla sie tlumaczyc dojazdami itd ale dzisiaj byli po prostu slabsi od nowych MISTRZOW SWIATA. Po prostu bajka, w koncu najwiekszy mozliwy sukces w sporcie bardziej znanym w swiecie od skokow czy rzutu mlotem. Ogolnie super wszystko wyszlo juz nawet nie mowie o wyniku. Historyczny mecz otwarcia przy takiej widowni, wszystko sprawnie przebiegalo, nikt jakiejs specjalnej trzody nie robil. Jak chcemy to potrafimy A co do sygnalu to gwizdy na Polsat na dobra sprawe bezsensowne. Wygwizdac powinno sie tvp ktora jako publiczna telewizja majaca na celu niesc jakas misje (w zalozeniu jak widac tylko) woli wydawac pieniadze na obkrecane fotele, debilne seriale i tance na go wnie. Solorz wylozyl pieniadze na prawa do transmisji i mogl sobie je wsadzic nawet w dupe. To ze udostepnil sygnal z finalu to tylko i wylacznie jego dobra wola i chec. Nic nie musial. Ale huy z tym. TYLKO JEDNA INFORMACJA DZISIAJ JEST ISTOTNA. 4 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 nie wierzyłem w Antigę, przepraszam. Dziękuję Polakom, że dożyłem takich czasów, że nasza reprezentacja rozwaliła cały świat, nasz kraj zorganizował najlepsze mistrzostwa świata w całej historii tego sportu, a triumf zawdzięczamy rozbiciem najsilniejszych ekip globu a nie szczęśliwemu losowaniu czy też nieszczęściu przeciwnika. 1 Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 wlasnie wrocilem ze spodka. Taakiej atmosfery i wrzawy nigdy nie uswiadczylem cos wspanalego. Jutro wrzuce kilka zjdec i filmiki z meczu. Pozdro:) Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Cudowna sprawa. I nie ma mowy o zadnym przypadku, 3:1 i dziekuje. Ostatnio Brazylia mogla sie tlumaczyc dojazdami itd ale dzisiaj byli po prostu slabsi od nowych MISTRZOW SWIATA. Po prostu bajka, w koncu najwiekszy mozliwy sukces w sporcie bardziej znanym w swiecie od skokow czy rzutu mlotem. Ogolnie super wszystko wyszlo juz nawet nie mowie o wyniku. Historyczny mecz otwarcia przy takiej widowni, wszystko sprawnie przebiegalo, nikt jakiejs specjalnej trzody nie robil. Jak chcemy to potrafimy A co do sygnalu to gwizdy na Polsat na dobra sprawe bezsensowne. Wygwizdac powinno sie tvp ktora jako publiczna telewizja majaca na celu niesc jakas misje (w zalozeniu jak widac tylko) woli wydawac pieniadze na obkrecane fotele, debilne seriale i tance na go wnie. Solorz wylozyl pieniadze na prawa do transmisji i mogl sobie je wsadzic nawet w dupe. To ze udostepnil sygnal z finalu to tylko i wylacznie jego dobra wola i chec. Nic nie musial. Ale huy z tym. TYLKO JEDNA INFORMACJA DZISIAJ JEST ISTOTNA. wpis ludzie to jest najwiekszy sukces sportowy w dziejach polskiego sportu w calej jego historii to nie jest zloto w konkurencjach indywidualnych uprawianych przez pasterzy i pasterki z krajow alpejskich i skandynawii + polska, to nie jest zloto w jakims chodziarskie czy rzucie kula, to nie jest zloto ekipy wagnera czy trzecie miejsca ekipy gorskiego w czasach gdy poziom sportowy, przygotowanie fizyczne bylo calkiem inne, to nie jest srebro ekipy wojcika zdobyty w rozgrywkach tak na prawde juniorskich gdzie pierwszego wielkiego przeciwnika trafilismy w finale to jest zloto w jednej z najbardziej popularnych dyscyplin druzynowych na swiecie, zdobyte na swojej ziemi, w finale pokonujac bezdyskusyjnie najlepsza druzyne w dziejach tego sportu, i to drugi raz na tym turnieju, po drodze jeszcze wygrywajac z najlepszymi ekipami swiata OGIEN LUDZIE OGIEN 2 Cytuj
davek 3 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Po całym spodku kibice powinni rozwiesic takie flagi ale czy to by coś dało Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Ciekawe czy Kurek oglądał finał. A co do gwizdów na Solorza, to mam to samo zdanie co schabek. TVP pieniądze moczy w te debilne programy, słabe teleturnieje, a nie mają kasy na sport. Na historyczny turniej w naszym kraju i naszym wykonaniu. Czekać, aż Polsat zakoduje również ME 2016 we Francji, bo na ta chwilę prawa do transmisji oni mają. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Piękna sprawa, mistrzostwo świata po rozje.baniu grupy smierci. A rozje.banie dwa razy brazylii na jednym turnieju, brak słów. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Dokladnie tak. Cudowne jest to, ze w drodze po mistrzostwo pokonalismy wszystkich faworytow. Bezcenne jest pokonanie dwukrotne pyszalkowatych Brazylijczykow, Rosjan, Francuzow, Niemcow. Wspominajac te mistrzostwa bedziemy wspominac, ze rozwalilismy wszystkich bez zadnych ukladow i nie bedzie sytuacji typu "No tak, wygralismy mistrzostwo, ale pamietajcie, ze gdyby Brazylijczycy nie przegrali 2och setow z Rosjanami to nie wyszlibysmy z grupy itd, itp." Amerykanie moga byc z siebie dumni, jako jedyni pokonali Mistrzow Swiata! Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Bez sponsora taka impreza w TV to duża strata finanaowa. Ze sponsorami mniejsza. TVP jest biedne, a przecież mieli mundial w tym roku i mocno się wyprztykali. Solorz miał prawo zakodować, bo sponsor na polecenie Tuska się wycofał. Polsat to nie wolontariat, takie czasy... Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) Ciekawe czy Kurek oglądał finał. Hehe, o tym samym myslalem. Przed turniejem pamietam glosy "jak bedzie zly wynik to trener sie bedzie z tego tlumaczyl". Swoja droga Antiga kozak, mleko pod nosem, 4 miechy z repra i mistrza swiata zdobyl xD Kolejny uklon za stoicki spokoj na meczach i mowienie po polsku (a wiadomo jaki francuzi maja do tego stosunek). acha. jedyny minus tych mistrzostw to oczywiscie margaret. Edytowane 22 września 2014 przez Mejm Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 antiga ma jaja wieksze niz wszyscy trenerzy jacy w ostatnich czasach trenowali kadre - gdyby oni zakonczyli te mistrzostwa na wczesnej fazie to by go nasza mysl szkoleniowa i inni eksperci z polsatu rozszarpali i powiesili za niepowolanie kurka - bylyby narodowe debaty ze zepsulo to atmosfera, ze nie mial kto atakowac, ze morale padly, ze juz w lidze swiatowej bylo widac ze jego koncepcja nie gra itp - antiga poszedl vabank i siegnal sportowego raju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi