Opublikowano 10 października 20168 l przy okazji co odyebal kurek, kontrakt zycia i wszechczasow z japonczykami, nawet mecz zagral w tym klubie, potem nagle dramaty, ze jednak chce zerwac kontrakt, zakonczyc z siatkowka, czuje sie wypalony, chce sie poswiecic rodzienie, psychicznie siegnal dna itp, japonczycy kontrakt rozwiazali a ten pach - podpisuje z skra belchatow xDDD
Opublikowano 10 października 20168 l No, dziś się z nim witałem wchodząc na klubową siłownie. Fajny kolo, ale chvjowo wygląda w tych rurkach.
Opublikowano 10 października 20168 l Każdy wygląda w nich (pipi)owo, ale taki siatkarz szczególnie z tymi swoimi 2m nogami.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Niech lamusy dópy ogarną, bo kupon sam się nie wygra. W ogóle mogli pod Grunwaldem zagrać, żeby było jeszcze bardziej epicko.
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Dzięki za troskę, na razie w ciągu tygodnia z 50 zł zrobiło się 650 To znaczy teraz już 600, no ale mogło być 1400 gdyby nie herosi januszy i Dinamo Zagrzeb
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Myślałem, że trochę łatwiej nam pójdzie z Finami, no ale może ten mecz i z Estonią ich trochę rozkręcą, bo po wyjściu z grupy już tak łatwo nie będzie.
Opublikowano 27 września 20186 l Easy bankowo to nie bylo, detale decydowaly w pierwszych dwoch setach
Opublikowano 28 września 20186 l wy(pipi)ka nie wy(pipi)ka ale drugi garnitur całkiem dobrze się zaprezentował, doświadczenie zdobyte przez tych młodych chłopaków na tej rangi imprezie bezcenne
Opublikowano 29 września 20186 l Powiem szczerze, że po meczu z Francją już ich skreśliłem, a tu miła niespodzianka. Brawa dla zawodników i sztabu, trzymamy kciuki w półfinale!
Opublikowano 29 września 20186 l przypomnij się przed meczem albo appka shazam na tele i sprawdź przed jutrzejszym brązem.
Opublikowano 29 września 20186 l Powiem tak, yebać piłkę nożną i tych yebanych śmiesznych grajków, którzy uja potrafią ugrywać mimo, że tam największa pralnia pieniędzy to serca do gry skuwysyny nie mają. W siatkówce, full profit i starają się, tak jak 4 lata temu, co ich oglądałem i zdobyliśmy. Tak jak i w piłce ręcznej też jesteśmy kozakami. Yebać piłkarzyny i tyle, a że bardzo popularny sport od siatki i ręcznej, no cóż, hajs się rządzi swoimi prawami.