Opublikowano 19 września 201410 l w sobote z znajomymi cisne pod katowicki spodek pod strefe kibica - przeczucie mi mowi ze final bedzie na pewno, choc tam mam lekkie obawy ze drugiego zwyciestwa z brazylia lub francja moze juz nie byc
Opublikowano 19 września 201410 l Rzeczywiście skandaliczne, zwłaszcza w porównaniu np z tym co kibice, zawodnicy i trenerzy mówią w trakcie meczów piłki nożnej :potter: Raczej 9/10 obywateli Colin
Opublikowano 19 września 201410 l no tak, z tym ze ze wszystkich siatkarzy wydawal mi sie najgrzeczniejszy i jako ostatniego bym go wytopowal ze kur wami bedzie rzucal
Opublikowano 20 września 201410 l Po spotkaniu Zygmunta Solorz-Żaka z Prezydentem Rzeczpospolitej Polskiej Panem Bronisławem Komorowskim Grupa Polsat pozytywnie odpowiedziała na apel Prezydenta o pokazanie meczu finałowego Mistrzostw Świata wszystkim Polakom, jeśli reprezentacja Polski wygra dzisiejszy półfinał.
Opublikowano 20 września 201410 l A macie jakiś dobry stream na dzisiaj? Taki, żeby nadawał się do podłączenia kompa do TV, czyli najlepiej HD. Będę wdzięczny.
Opublikowano 20 września 201410 l Raczej o płynnym czyms zblizonym do hd nie ma co marzyc, oblezenie streamow jest masakryczne.
Opublikowano 20 września 201410 l Dobrze ze odkodowali final. Juz sie balem, podejrzewam ze wtedy to dopiero streamy bylyby oblezone. btw Francja z Brazylia punkt za punkt w trzecim secie
Opublikowano 20 września 201410 l No tak. Gdybysmy nie awansowali to juz malo by mnie interesowalo czy odkoduja czy nie
Opublikowano 20 września 201410 l Wszędzie w internecie jest oświadczenie Polsatu po spotkaniu Prezydenta z Solorzem czy kimś tam. Dla Polsatu to proba ratowania wizerunku, ale i marketingowe zagranie, mecz otwarcia ogladalo 10mln osób, finał spokojnie możę do 15 dociągnąc.
Opublikowano 20 września 201410 l Jak cos to ci ktorzy maja nc+ moga dzisiaj ogladac meczyk na wloskim Rai Sport 1 (kanal 338 u mnie) albo niemieckim Sport1 (724).
Opublikowano 20 września 201410 l A macie jakieś swoje sprawdzone streamy? Bo ja to zawsze jakoś tam randomowo włączałem.
Opublikowano 20 września 201410 l http://live.drakulastream.eu zwykle sa 4 linki, dzisiaj jeden ale dziala idealnie.
Opublikowano 20 września 201410 l No i pięknie, jest finał i w końcu będzie można po ludzku mecz obejrzeć
Opublikowano 20 września 201410 l pod spodkiem dzisiaj takie tlumy ze to ludzki pojecie przechodzi, co tam sie jutro bedzie dzialo to bedzie epickie