Dark Serge 80 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 SoB - co za gówno... bez Serdża to nie będzie nawet stało obok słowa 'można posluchać' Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 pier.dolisz Dark Serge, co ma Tankian do SoB? to jest projekt rumcajsa i palkera tylko, zrobili cos troche innego i nie jest to wcale takie zle. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 niewiele innego, co i tak pozwoliło im to zjebac ;] Cytuj
stabik 3 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Sob można by porównać do damskiego piwa, patrząc na twórczość solową Serja w EtD i SOAD. Płytsze słowa, lżejsze brzmienie, większa monotonność, ogólnie wygląda to jak komercyjniejsza podróba SOAD Cytuj
BartX 9 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) No tak - Sky is Over (tekstowo i muzycznie) IMO bije na głowę wszystkie piosenki z SoB. Dziwna sprawa tym bardziej, że na pierwszej płycie SOADu wykorzystywano głównie teksty Malakiana. Edytowane 25 sierpnia 2008 przez BartX Cytuj
bajej 28 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Ma ktos jeszcze linkacza do Scars on broadway? Bo tamte juz nie smigaja.. Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 http://rapidshare.com/files/135189846/Scar...dway__2008_.zip 106mb zajmuje a skoro płytka taka krótka to wnioskuje, ze jakość bedzie 320. Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Serj Tankian - Warszawa, Amfiteatr w Parku Sowińskiego (20.06.2010) Ledwo co wysiadłem z autobusu na dworcu Zachodnim (Warszawa) wracając z koncertu Pattona z Holandii (również z orkiestrą) i odrazu poszedłem na kolejny koncert z orkiestrą Tak a propos Tankiana to zrzyna trochę chłopina z twórczościa Pattona już od lat (patrz System of a Down z Faith No More...) teraz z kolei wymyślił sobie płytę z orkiestrą i koncerty (Patton powołał taki projekt już w 2007r.) nawet na koncertach wystepuję w białym garniturze podobnym do tego w jakim wystepuje Patton... A wracając do koncertu to się trochę zdziwiłem, bo wyprzedał się prawie cały ok. 4tys ludzi a ceny biletów były nie małe (140zł i 170zł) Pod sceną dominowała średnia wieku 16-22 trochę dziwnie się czułem wśród takich dzieci odrazu przypomniał mi się koncert Linkin Park w Chorzowie:) Koncert był fajny polska publicznośc nie zawiodła przyjeła Tankiana znakomicie. Ale jakoś te utwory Tankiana zlewają się i są bardzo podobno do siebie, ale musiałem sobie zrobić próbę generalną przed koncertem mistrza Pattona, który też da koncert z polską orkiestrą 22 lipca we Wroclawiu:) Nagrałem cały koncert a także próbę przed koncertem gdzie Tankian miał parę wpadek co można zobaczyc na moich klipach:) Setlista: Feed Us Borders Are Blue Sky Is Over Lie Lie Lie Money Baby Gate 21 Peace Be Revenged The Charade Honking Antelope Saving Us Disowned Elect the Dead Falling Stars Beethoven's Cunt Empty Walls Peace Be Revenged - Soundcheck - Beethoven's Cunt - Soundcheck - Sky Is Over - Elect The Dead - (Tankian pyta się czy głosowaliśmy na Kaczyńskiego:) Empty Walls - Serj Tankian - Warszawa, Amfiteatr w Parku Sowińskiego (20.06.2010) Ledwo co wysiadłem z autobusu na dworcu Zachodnim (Warszawa) wracając z koncertu Pattona z Holandii (również z orkiestrą) i odrazu poszedłem na kolejny koncert z orkiestrą Tak a propos Tankiana to zrzyna trochę chłopina z twórczościa Pattona już od lat (patrz System of a Down z Faith No More...) teraz z kolei wymyślił sobie płytę z orkiestrą i koncerty (Patton powołał taki projekt już w 2007r.) nawet na koncertach wystepuję w białym garniturze podobnym do tego w jakim wystepuje Patton... A wracając do koncertu to się trochę zdziwiłem, bo wyprzedał się prawie cały ok. 4tys ludzi a ceny biletów były nie małe (140zł i 170zł) Pod sceną dominowała średnia wieku 16-22 trochę dziwnie się czułem wśród takich dzieci odrazu przypomniał mi się koncert Linkin Park w Chorzowie:) Koncert był fajny polska publicznośc nie zawiodła przyjeła Tankiana znakomicie. Ale jakoś te utwory Tankiana zlewają się i są bardzo podobno do siebie, ale musiałem sobie zrobić próbę generalną przed koncertem mistrza Pattona, który też da koncert z polską orkiestrą 22 lipca we Wroclawiu:) Nagrałem cały koncert a także próbę przed koncertem gdzie Tankian miał parę wpadek co można zobaczyc na moich klipach:) Setlista: Feed Us Borders Are Blue Sky Is Over Lie Lie Lie Money Baby Gate 21 Peace Be Revenged The Charade Honking Antelope Saving Us Disowned Elect the Dead Falling Stars Beethoven's Cunt Empty Walls Peace Be Revenged - Soundcheck - Beethoven's Cunt - Soundcheck - Sky Is Over - Elect The Dead - (Tankian pyta się czy głosowaliśmy na Kaczyńskiego:) Empty Walls - Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 mam nadzieję, że majk nie będzie mi mówił na kogo głosować Cytuj
szaden 228 Opublikowano 12 lipca 2010 Opublikowano 12 lipca 2010 W zamierzchłych gimberskich czasach słuchałem SOAD z wielką namiętnością, a teraz nawet nie mam ochoty odpalić ani jednego tracka. Dla kontrastu napiszę, że płytka Serja jest świetna i chyba ją sobie zaraz zapuszczę Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 12 lipca 2010 Autor Opublikowano 12 lipca 2010 wrzuciłby ktoś ostatni singiel serja (cośtam charade) gdzieś i dał tu link. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 12 lipca 2010 Opublikowano 12 lipca 2010 Wrzuciłem na YT. http://www.youtube.com/watch?v=_NX9hDrDey0 Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) SOAD było rewelacyjne, to mój ulubiony zespół rockowy, a ich "ATWA",i "Toxicity" znajdują się w scisłej czołówce moich ulubionych kawałków. Brzmienie mają takie przyjemnie powerskie, a wokal jest obłędny: głęboki, i hipnotyzujący. To nowe SOB niestety nie dorasta do pięt temu wspaniałemu zespołowi. PS: Mój kolega twierdzi, że Linkin Park jest lepszy . Edytowane 13 sierpnia 2010 przez jan95kes Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 najlepsze jest "viscinity of obscenity". ostatnio z kolegą sobie słuchamy często i śpiewamy fonetycznie BANANANANBABANANANA CHU.J!. chociaż on twierdzi, że czesław śpiewa jest lepsze. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Jak kolega lubi Linkin Parka to podeslij mu tego linka - http://vimeo.com/3530340 Na pewno mu sie spodoba. Pozdrawiam. 1 Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Jak kolega lubi Linkin Parka to podeslij mu tego linka - http://vimeo.com/3530340 Na pewno mu sie spodoba. Pozdrawiam. Dzięki też pozdrawiam. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Jak kolega lubi Linkin Parka to podeslij mu tego linka - http://vimeo.com/3530340 Na pewno mu sie spodoba. Pozdrawiam. Dzięki też pozdrawiam. Napisz w wolnym czasie, czy mu sie spodobalo Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Ty nazisto... (cedzi przez zęby) Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Stwierdził że nie jest złe co na takiego krytyka jest sporym sukcesem. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 A Serju właśnie nową płytkę wydał, nie? Właśnie się zasysa, jak się przesłucha to się napisze coś więcej, kszykszy over. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 17 stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 stycznia 2013 13 sierpnia Atlas Arena Łódź http://www.livenation.pl/event/384605/system-of-a-down-tickets Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 stycznia 2013 Opublikowano 17 stycznia 2013 165 zł to stanowczo za dużo jak za zespół, który nie potrafi grać na żywo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi