RIVEL88PL 2 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Ogólnie wszystkich zgredów lubie. Ale najbardziej Myszaqa, za teksty, Butchera za to że bardzo dobrze zna się na sprzęcie, i HIV'a, że jest miły, i sympatyczny. Dziękuję. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 Ogólnie wszystkich zgredów lubie. Ale najbardziej Myszaqa, za teksty, Butchera za to że bardzo dobrze zna się na sprzęcie, i HIV'a, że jest miły, i sympatyczny. Dziękuję. HIV jakiego znaliśmy odszedł już dawno...stał się niemiły i niesympatyczny przez złe konsolowisko.pl Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 (edytowane) Hiv- za trzodę Koso - za szybkie lekcje survivalu: kąpiel w umywalce i za Tej! Edytowane 28 lipca 2010 przez Farmer87 Cytuj
Łuku 3 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 (edytowane) Absolutnym liderem jest, jal dla mnie Shiva. Szkoda, że go już nie ma A tak po za nim to: 1. Kali 2. Ural 3. Roger 4. Butcher 5. Norby (z sentymentu do dawnych nrów ) Może zrobilibyśmy głosowanie? 1 miejsce dostawałoby 5 pkt . (każde niższe miejsce 1 pkt mniej)? Każdy by podawał piątkę ulubionych zgredów. Co wy na to? Edytowane 5 sierpnia 2010 przez Łuku Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Ostatnio kiedy tego typu rankingi były prowadzone, dawno temu w starych numerach, to wygrywał HIV. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 (edytowane) Teraz nie ma sensu tworzyć takiego rankingu bo zbyt wielu czyta extrima dopiero od roku albo krucej i nie byli by obiektywni, ale gdyby potraktować sprawę przekrojowo w skali wszystkich numerów to bezdyskusyjnie wygrał by Hiv - do końca już pozostanie największą ikoną extrima. Dla mnie Hiv, Myszaq, Butcher i Kali.I Koso to będzie pięciu(kolejność nie przypadkowa) Edytowane 23 sierpnia 2010 przez Kazub Cytuj
Teuro 1 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 1 Hiv (licze na powrót do PE) 2 Myszaq 3 Kali Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Ze starej gwardii lubie wszystkich. Ulubieni zgredzi to napewno Hiv, Myszaq, Kali, Butcher Nowi też są świetni szczególnie Roger. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Wymienie tylko zgredow ze starej ekipy, bo z 'nowej' to nawet nie potrafie wymienić nikogo (no ok, moze z 3 osoby ;]) Takze zaczynamy - Na dzień dzisiejszy moim numero uno jest Kali. Kiedys go uwazalem za ciecia od "p+q+g"itp, ale przekonalem sie do niego po pewnym wideo z lipska bodajze. Teraz dla mnie jest najbardziej spoko z calej ekipy. Wczoraj czytajac jakies stare numery psxextreme przy obiadku (zawsze tak robie)czytalem sobie jakies tam teksty kaliego. Naprawde zdziwiony jestem, ze go juz wtedy nie lubilem. ;] A z recenzja heavnely sword to kali zaszalales ;] Tak czy owak, kali trzymaj sie i nie odchodz od PE bo wtedy chyba bym juz przestal kupowac szmatlawca ;] Chociaz moim drugim ulubionym zgredem jest loki, chociaz jak zobaczylem jego zdjecie w przedostatnim chyba numerze w takiej ramce obok hydeparku to się przestraszylem ;] (nie chodzi mi ze brzydki jest czy cos, po prostu zapomnialem, ze ma takie wlosy ;D ) Pozatym jego hydeparki rzadza. Ps. HIVa zawsze uwazalem za lamera, co bułkę przykleja klejem do sera :> A no i zapomnialbym o ścierze, kiedyś był spoko, teraz troche znormalniał i z fajnengo 'luźnego' pisma przerobil PE na kolejne 'szare pisemko'. Chociaz kupować PE bede cały czas, to czekam na rewolucje, ze smatlawiec powroci na stare tory Ściera, pokaż jakies wieksze fotki mrs Ścierskiej bo nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Dla mnie absolutnym numerem jeden (i jedyną osobą, której brak spowodowałby zaprzestanie kupowania przeze mnie extrima) jest Ściera - pasjonat z krwi i kości, tyle. 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 Tyle że Ściera prawie w ogóle nie pisze bo ma inne zadania. Cytuj
Zorra 2 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) Ja lubię Myszaqa i jego dawne "Opowieści Skrypty". Szkoda, że go niema w obecnych numerach pomimo że figuruje w creditsach... Myq'u wróć! Edytowane 30 marca 2011 przez Zorra Cytuj
the_mystery 0 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Nie wiem jakich obecnie zgredów mamy, ale pamiętam, że kiedyś niezłe jajca były w tej gazetce i dużo ciekawych rzeczy o konsolach. Aż łezka kręci się w oku ;( Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Ściera - (w duecie z HIVem byli nieziemscy) Ściera, masz byćw Hyde Parku! Fajnie jest otworzyć ektrima i widzieć Twoją mordę jeszcze jak wykrzywisz to już w ogolę Cytuj
PIKeR 17 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Wszyscy zgredzi są świetni, ale Ściera, HIV i Kali to absolutna champions league. Wszystkie teksty, jakie ci panowie wypluwają do szmatławca to klasa sama w sobie, i to głównie ich zasługa, że co miesiąc idę zamienić talary na pachnący jeszcze arkusz papieru, magicznym sposobem pocięty i sklejony do postaci znanego już nam tu wszystkim "eksztrima". Tack för er uppmärksamhet. Cytuj
gapol 1 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Krótko. Ściera. A kiedyś jeszcze Star. Cytuj
Rodus1234 3 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Podałem najgorszego, to teraz podam najlepszego:) Najlepszych znaczy: Ściera (WRACAJ!!!), HIV, Kali. Lubie też czytać felietony Mazziego:) Cytuj
proogresywny 0 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 nie da się wytypować jednego. huehue. Zax - dobry kącik RPG Mazzi - od Gracza dla Graczy i inne Loki - za hyde'a !! Shiva - za to że był xD hahah. wszyscyŚCIE najlepsi Cytuj
baziu PL 0 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Ściera pamiętam jak dziś bez zaglądania do archiwum jak opisywał swoje boje związane z kupnem pierwszego PSX co było mu dostarczone droga PKP jego czekanie ten upragniony pociąg z paczką. Cytuj
Artur Syn Romualda 4 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 (edytowane) Ja z takim pytaniem. Co się dzieje z kolegą SENTINELEM? Gość fajne pisał, a potem zniknął z pisma... Edytowane 14 października 2011 przez Artur Syn Romualda Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Właśnie zaliczyłeś faux pas Arturze Synu Romualda. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Z tego co kojarzę On teraz pisze dla bardziej "górnolotnego" pisma. Można by rzecz, że przerzucił się na utwory nie z tej ziemi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi