grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 (edytowane) W dniu 31.10.2018 o 19:44, Mrau napisał: Nowy projekt Hiva - Życie to gra. //https:www.facebook.com/zycietograaa Ciekawe co z tego wyjdzie. już strona nie istnieje. albo coś link nie prawidłowy. --- https://www.facebook.com/zycietograaa/ a jest Edytowane 3 grudnia 2018 przez grzybiarz Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Cytat Odnoszę wrażenie, że świat ogarnia pustka. Głównie intelektualna, bo sporo ludzi wydaje się mieć pieniądze i nic ponadto. Pustka rzeczona wynika z dostępności wszelkich dóbr, ludzie nie dbają o kulturę wyższą. Gapią się w TV, słuchają muzyki, grają, ślęczą z nosami wścibionymi w ekrany, a po książkę to już nikt nie sięgnie. A jak sięgnie, to od razu intelektualista, czasami dziwoląg. Jak zatem nazwać człowieka, który para się pisaniem? Czy to jest „wyższa szkoła latania”? Jest tam sporo dobrego materiału. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 Wiecie co się dzieje z KIlu? Dawno niczego nie napisał. Ciekawe co tam słychać u Lokiego. Lubiłem " Kudłacza" Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 Jakieś filmiki na jutubie Kilu kręci:https://www.youtube.com/channel/UCNXCJpcf2lR8CPJeYQn7reg W sumie to nic takiego... ciekawe czy gra jeszcze na handheldach? Co to w ogóle on tam ma na kanale? To drony z taką biedną jakością jak z VHSa? 1 Cytuj
kruger90 9 Opublikowano 26 maja 2019 Opublikowano 26 maja 2019 Moim zdaniem najlepszy jest HIV fajnie się czyta jego recenzje i oglądało filmy. A teraz dodaje na kanale jeszcze filmiki z danych do lat! Za to szacunek mu naprawdę wydsje się mega pozytywny Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 maja 2019 Opublikowano 26 maja 2019 Siema HIV, wiesz ze nie wolno tu mieć altera? Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 27 maja 2019 Opublikowano 27 maja 2019 Pewnie kolejny alter tego tumana Croca. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 W dniu 23.10.2018 o 22:45, Masorz napisał: https://polakpotrafi.pl/projekt/petbred?fbclid=IwAR0v7Qr571VH-2n4CTLFmEhQpbsG-GfLSd3r1dBl5q1HcLMIREjgnHnyOME Oto prawdziwy bohater, idol z lat młodości. Włączyłem po dłuższym czasie i zgniłem od nowa. I jeszcze ta historyjka o parowaniu od 6:05 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 (edytowane) ale żenada, przed tym "parowaniem", jest gość który tak sztucznie czyta z kartki A Hiv, kiedyś mieszkał wysoko w bloku więc tam dojrzał panią z pieskiem. Zbiegł i ta kobieta okazała się dwunastoletnią dziewczynką. zebrano: 305 PLNz 100000 PLN To w sumie przykre, starasz się, masz jakieś cele, a tu lipa - zero odzewu. A za chwilę Karynka znajdzie 10 000 w 3 dni na remont łazienki dla bombelka, bo spermiarze będą się litować. Edytowane 28 maja 2019 przez grzybiarz Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 Z innej beczki, znalazłem na profilu HIVa: ale oldschool, wszyscy tacy młodzi. W ogóle dużo tam staroci: :) 1 Cytuj
Czaban 1 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Hiv najlepszy. Czy to recki czy publicystyka, zawsze najbardziej go lubiłem ze Zgredów przez te wszystkie lata czytania Szmatławca. Szkoda, że tyle projektów mu nie wypaliło. Przeprowadzka do Warszawy i praca w CD Projekt, już nie pamiętam kulis ale chyba tylko kilka miesięcy tam zagrzał i wrócił na Śląsk. Konsolowisko i afera z promkami. Ten sklep z prasą i drożdżówkami na dworcu w Dąbrowie, to w sumie nie wiem jak się potoczyło. Funkcjonuje to nadal czy padło? Zagranie było naprawdę fajne i może jakby pociągnął tego vloga dłużej zamiast wrzucać gameplaye z Destiny bez komentarza to by dzisiaj miał całkiem popularny kanał. Głos radiowy, duża wiedza o branży, był spory potencjał ale wyszło jak wyszło. Rowerowy lamer z tym ziomkiem też był spoko ale na 4 odcinkach seria się skończyła. Portal dla psów to nawet nie komentuję, abstrakcyjna kwota zbiórki i było więcej niż pewne, że to nie wypali. Ten nowy profil na FB ze starymi fotkami z czasów świetności PE robi nostalgię jak trzeba ale chciałoby się czegoś więcej od takiej legendy polskiej prasy konsolowej. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 no ewidentnie coś jest z nim nie tak, mając taką pozycję, wiedzę, znajomości trzeba mieć też ciężki charakter, żeby nie udało się odnieść jakiegoś sukcesu Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Po prostu gość nie jest piętnastoletnim jutuberem:/ Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Dave też nie jest a sklep z gierkami otworzył i to nie byle jaki, to samo Kabi. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 W dniu 1.06.2019 o 20:32, szejdj napisał: no ewidentnie coś jest z nim nie tak, mając taką pozycję, wiedzę, znajomości trzeba mieć też ciężki charakter, żeby nie udało się odnieść jakiegoś sukcesu To chyba ten słynny slomiany zapał i bark konsekwencji. Cytuj
Czaban 1 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 Byli współpracownicy z Konsolowiska wskazywali na dużą megalomanię wyżej wymienionego jako główny powód trudnej współpracy i upadku portalu, a afera z promkami miała być tylko gwoździem do trumny. Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2019 Opublikowano 8 czerwca 2019 Kiedyś skończą się focie oraz filmiki z dawnych czasów PE i ciekawe co wtedy Jak powstało Konsolowisko to robiono rekrutację na forumku. Napisał do mnie jeden gość od HIVa. Byłem zdziwiony, bo ja nigdy specjalnie w gierkowych tematach nie siedziałem, ale pomyślałem, że spróbować warto, podjarałem się mocno. Napisałem jakiś felieton, HIV chciał bardziej reckę, wysłałem chyba jeszcze tego samego dnia. No nie wyszło (wiadomo, że przykro, chociaż zdawałem sobie sprawę z "jakości" tego tekstu), ale to co zapamiętałem, że sam mi o tym nie napisał, tylko zrobił to rekruter i że na odpowiedź trzeba było długo czekać (bo tyle pracy). Podejście na "Pana Prezesa". Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 (edytowane) Była tu taka Aisza, to tez ja w wuja zrobił. Pisała mi pmki, ze tekst opublikowany a kasy zero:) A zaczęło się od tego, jak robiłem filmik o PE i HIV chciał tam logo konsolowiska, ja chciałem jakiś bonus typu smyczka hehe, a nic nie dostałem. Pisałem mu potem na gg, ze film skończony, co dalej, to już mi nie odpisywał Nieladnie tak. Albo jak napisałem list i go nie opublikował, ale żarcik z niego wyciął i wrzucił do wstępu. W(pipi)ilem się. Poczulem się wtedy jak Stewie w Family Guy, kiedy odkrył ze postać z jego bajki, poza programem pije, pali i przeklina:/ Edytowane 9 czerwca 2019 przez grzybiarz 1 Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Nie zachował się najlepiej w takim razie. U mnie to tylko złamane serduszko, ale takie akcje jak piszesz już są zwyczajnie śmierdzące. Oł fak znalazłem na starej poczcie tę moją ręckę Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 DAWAJ. Mój podesłany żart kiedyś nawet stanowił nagłówek recenzji Gran Turismo 3 (ten o umierającym w spokoju jak mój dziadek) i też zero kredytu Za to przyjemnie było razem z @pleju za każdym razem oklepać Hiva z Tekkenie jak był w Zakopcu 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Jako były redaktor konsolowiska potwierdzam, iż HIVek miał o sobie nieźle mniemanie. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 ...i serio typ sprzedawał promki, czy to jakies urban legend? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 A to oczywiście, że prawda. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 czerwca 2019 Opublikowano 9 czerwca 2019 Właśnie drogo bo to były jakieś limitki press release not for sale Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi