saptis 620 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 (edytowane) Jest pewna, chyba jedna z bardziej brutalnych gier na PS One, jednak nie zostala oficjalnie wydana (byla tak bardzo brutalna) pomimo tego, ze zostala ukonczona i nie byla to jakas produkcja undergroundowa. Nazywa sie Thrill Kill, mialem okazje w nia zagrac i musze przyznac, ze jest na prawde dobra. Jest to bijatyka z wymyslnymi postaciami i dosyc wykreconymi Fatalities. Gra ma dobra grafike i grywalnosc. Edytowane 8 stycznia 2008 przez saptis Cytuj
rushman 4 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 Pamiętam, że miałem dreszcze grając w Crasha Bandicoota (1nke) za każdym razem po nadzianiu się na "kolczaste bale" - etapy z jazdą na dzikiej świni :song: Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Zdecydowanie Thrill kill, gra która została zawieszona, ale Beta trafiła w moje łapska Doktorek z brzytwą i jego combosy rządziły, albo special karła z miażdżeniem twarzy oponenta szczudłem Cytuj
mishka 5 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 pamietam, ze Tenchu byl chyba nawet mocny... z kolei pod tym wzgledem nie pamietam Silenta, Residenta itp... Gta dawalo rade, Carmaggedon... najbardziej zapadl mi Wu Tang Clan z odcinaniem rąk, głowy (trzeba bylo miec jakis kod zeby to aktywowac) ...towarzyszyl chyba temu wszystkiemu jakis efekt ze zaraz konczyny znikaly czy cos (nie wiem, dawno temu to bylo) ... ale i tak chyba nie powiedzial bym ze to najbrutalniejsza gra... moze Tomb Raider ? jakis brutal pastwi sie nad biedna Lara albo jej kamerdynerem i zamyka go w lodowce a nastepnie skacze i skreca Larze kark? topi ja? ... trzeba uwazac Cytuj
Mr. Karma Clown 0 Opublikowano 6 lutego 2008 Opublikowano 6 lutego 2008 Zdecydowanie Thrill Kill i Cardinal Syn Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 Wu Tang Clan=thrill kill po modyfikacji xD. Zdecydowanie najbardziej ryjąca banie gra na PSXa ^ Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Najbrutalniejszy jest "LEGO Racer".Grafika w tej grze to istna rzeź wycelowana w gracza! Jak tak, to najbrutalniejszą grą na PSXa będzie Spawn, dla niekumatych - grasz 5 min i masz dość Potwierdzam. Blee. Carmageddon, NC 2. RE Cytuj
haszczak 0 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Niebęde orginalny więc też powiem że Thrill Kill...jezuniu słodki ta gra nadal jest brutalna na maksa,a mortal to giera dla małych dzieci a tak pozaty to Resident Evil...no i Mario Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Kula World Kur*a jak narazie największy LOL na tym forum dla mnie :lol3: Cytuj
haszczak 0 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 ...a moze jeszcze mario albo tetris...o tak zdecydowanie tetris...ta brutalnosc... Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Sokoban bardzo brutalna gra teraz wyszła wersja Brutal edition:P Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Bez wątpienia Gran Turismo. Te przepychanki samochodów na torze , no ja bym napewno tak na ulicy nie zrobił to wbrew moim przekonaniom , i wogóle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi