AumaanAnubis 1 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 Nie wiem moze to glupie pytanie ale kiedy na tvn turbo zaczna dawac nowe odcinki top gear?? Cytuj
GnOOsny 1 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 Chopoki kiedy wychodzi nowy sezon top gear na bbc ?? Szkoda ze s10 sie tak szybko skonczyl Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Nie wiem czy wiecie, ale w "Głosie Wielkopolskim" publikowane są co sobotę felietony Clarksona, która ukazują się w ten sam dzień w brytyjskim "The Times". Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 (pipi) fa ma!! No to sobie nie obejrzę nowego TG (nie tylko ja ). http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4908025.html Cytuj
nWo 1 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 juz dawno zaliczylem 10 serie wiec zupelnie nie rozumiem oco tyle krzyku, tvn to i tak psia stacja i oprocz top gear w wersji polskiej zalosnej zreszta nie ma nic do zaferowania, ja to mam i wogole nie ogladam. dla mnie to koronny argument zeby sciagac sobie odcinki z torrentow, w oryginale i na bierzaco. kiedys puszczali top gear w tvn ale w takiej wersji pocietej co trwala zaledwie 30 minut, i najgorsze jest to ze byl poskladany z roznych epow, nie wiem jak bylo ostatnio ale jaks tesknic za tvn nie bede. Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Nie wiem czy wiecie, ale w "Głosie Wielkopolskim" publikowane są co sobotę felietony Clarksona, która ukazują się w ten sam dzień w brytyjskim "The Times". w "Gazecie Krakowskiej" też Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Nie wiem czy wiecie, ale w "Głosie Wielkopolskim" publikowane są co sobotę felietony Clarksona, która ukazują się w ten sam dzień w brytyjskim "The Times". w "Gazecie Krakowskiej" też W który dzień wychodzą ?? Poza tym, od dzisiaj w sprzedaży Top Gear Magazyn Edycja Polska - 180 stron za 3,90zł Bardzo ciekawe testy, felietony, newsy w większości przeniesione z oryginalnego brytyjskiego Top Geara, chociaż trochę testów jest również polskich Warto oblookać Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Felietony w "Głosie" są co sobotę, więc w pozostałych gazetach pewnie też (Dziennik Bałtycki, Dziennik Łódzki, Dziennik Zachodni, Gazeta Krakowska, Gazeta Wrocławska). Jakuza, tylko nie myśl, że co miesiąc dostaniesz tyle stron za 3,90 zł, to pierwszy numer i jakoś muszą zachęcić klientów ;]. Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Jakuza, tylko nie myśl, że co miesiąc dostaniesz tyle stron za 3,90 zł, to pierwszy numer i jakoś muszą zachęcić klientów ;]. Wiem, wiem Kolejne numery pewnie będą w cenie KMH czy V12. Mimo wszystko zastanawiam się nad prenumeratą - wtedy cena za numer wynosi 4zł z groszami Cytuj
nWo 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 clarksona lepiej jest nieprzedawkowac bo sie przeje. nowy sezon juz na wiosne. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Podobno chcą Brytyjczycy z niego premiera zrobić,hehe:).A nowy sezon pokaże TVN TURBO ?? Cytuj
Lucass 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Nie, będzie tylko w BBC Knowledge. Cytuj
django 549 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Top Gear powraca na antenę 22 czerwca http://www.finalgear.com/news/2008/06/02/t...-for-june-22nd/ Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Nowy sezon właśnie się rozpoczął... przedwczoraj jakoś Chłopaki trzymają formę, jak zwykle Cytuj
nWo 1 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 gdyby nie ta przerwa to można by pomyśleć ze poprzedni sezon top gear wciąż trwa, takie odnioslem wrażenie. odcinek pasuje do poprzedniego sezonu. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 gdzie można oglądać nowy sezon (najlepiej żeby był na platformie N ) ? Cytuj
Baqś 0 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 gdzie można oglądać nowy sezon (najlepiej żeby był na platformie N ) ? Niestety na "Nce" go nie ma... dlatego własnie kilka dni temu zrezygnowałem z "N-ki" i zamówiłem cyfre:) Cytuj
Lucass 0 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Imho najlepiej jest obserwować www.finalgear.com . Przeważnie jakieś 30 min po skończeniu emitowania nowego Top Gear'a można go już pobrać. Bagś a nie jest czasem tak że Top Gear jest emitowany na BBC Two, którego cyfra+ nie ma w ofercie? Cytuj
Baqś 0 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Imho najlepiej jest obserwować www.finalgear.com . Przeważnie jakieś 30 min po skończeniu emitowania nowego Top Gear'a można go już pobrać. Bagś a nie jest czasem tak że Top Gear jest emitowany na BBC Two, którego cyfra+ nie ma w ofercie? TOP GEAR jest nadawany teraz na BBC Konlawge który jest na cyfrze + Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Imho najlepiej jest obserwować www.finalgear.com . Przeważnie jakieś 30 min po skończeniu emitowania nowego Top Gear'a można go już pobrać. Bagś a nie jest czasem tak że Top Gear jest emitowany na BBC Two, którego cyfra+ nie ma w ofercie? TOP GEAR jest nadawany teraz na BBC Konlawge który jest na cyfrze + BBC Knowledge jest na pewno na Cyfrowym Polsacie. Cytuj
Baqś 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Imho najlepiej jest obserwować www.finalgear.com . Przeważnie jakieś 30 min po skończeniu emitowania nowego Top Gear'a można go już pobrać. Bagś a nie jest czasem tak że Top Gear jest emitowany na BBC Two, którego cyfra+ nie ma w ofercie? TOP GEAR jest nadawany teraz na BBC Konlawge który jest na cyfrze + BBC Knowledge jest na pewno na Cyfrowym Polsacie. A czy ja napisałem, ze nie jest? Napisałem, ze jest na na cyfrze + Cytuj
sentinel 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 jeżeli ktoś jeszcze nie wie, czym jest wyspa clarksona oraz kto i po co hoduje clarksonów: oplułem się popołudniową kawą... ;-) Cytuj
nWo 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 smieszne nie smieszne odnotowac warto. o ile Clarkson'i nie są tak śmieszni to james i richard juz tak :] pomimo ze przez moment Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi