sentinel 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 mnie sama koncepcja rozbawiła, ale ja mam dziś wyjątkowo dobry humor. :-) Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Widział ktoś już Top Gear Australia? Podobno totalna klapa, kalka bez żadnych nowych, unikalnych dla drugiej strony świata pomysłów. Cytuj
Lucass 0 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 E tam Australia, jeszcze kilka tygodni i rusza następny sezon Cytuj
nWo 1 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 ja obejrzalem. totalne dno. zero poczucia humoru ani razu sie nie usmiechnolem. to jest jeszcze gorsze niz sam "5th gear" cale studio jest identyczne, wszystko jest tak jak w top gear nawet stig. z wyjątkiem wiadomo kogo <_< Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=sIzlmr3VuF8 - super że oglądałem Top Gear w oryginale - tłumaczenie jest tragiczne - a ich wersja "korkociągu" mnie po prostu rozwaliła... Cytuj
hooki 194 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 tak samo dał po tyłku tłumacz w odcinku z wanami, jak hammond zrobił "scandinavian flick" co wg pana tłumacza znaczy "skandynawskie salto". Cytuj
hooki 194 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 (edytowane) "According to James May in Unofficial Fan Interview, the next series of Top Gear will be returning the 2nd or 3rd week of October. Source: http://www.finalgear.com/news/2008/07/29/t...-october/" Edytowane 1 października 2008 przez hooki Cytuj
Lucass 0 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 No jednak nie do końca hooki. "Top Gear Probably Back November 2nd, Not October" http://www.finalgear.com/news/2008/09/29/t...nd-not-october/ Cytuj
Mick_MotoGP 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 (edytowane) Polecam australijską edycję Top Gear. Szczególnie wszystkim tym, którzy nie potrafią "strawić" Clarksona ;-). Edytowane 3 października 2008 przez Mick_MotoGP Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 A ja odradzam, jest wyjatkowo dretwa. Obejrzalem pierwsze dwa odcinki dwa razy i poprostu nie da sie tego jakos sensownie podsumowac bo ten wynalazek w ogole nie zapada w pamieci. Dla mnie to watch&forget z durnymi prowadzacymi i tym ich kretynskim torem wyscigowym. Tor to poprostu zal. Glowny prowadzacy strasznie sie spuszcza nad przejazdem stiga a widz sie zastanawia czy przypadkiem odcinek nie jest rozsynchronizowany w dzwieku i obrazie bo podczas przejazdu nic sie nie dzieje. Wiecej emocji dostarczylo mi poranne sranie na czas aby zdazyc do pracy niz przejazdy po tym torze. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 nie musimy juz cierpiec, ja wytrzymalem 5 odcinkow TG Australia. i oto nadchodzi wybawienie. Top Gear znow nadaje :] 12 sezon jest juz w sieci Cytuj
hooki 194 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 w zapowiedzi serii było widać znów troche widowiskowych akcji i motywów. 1szy odcinek niezły, co robią tir'owcy? zmieniają biegi i mordują prostytutki. hehehehe Cytuj
nWo 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Dobre uderzenie na początek sezonu ale widze ze cala seria bedzie jak poprzednia, cos sie jednak utwardzilo w mojej glowie a to schemat <_< no nic czekam na wielkie uderzenie. Wygląda mi na to ze po raz trzeci powróci na tor Veyron, byc moze tym razem wersja Cabrio :o // niech go szybciej przetestują bo mysle o kupnie. <_< Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Owy schemat nie podoba mi sie, glownie ze wzgledu na w wiekszosci beznadziejne Challenges (Jeremy, Richard and James are going to buy a ... for less than...). Na dodatek SIRPC jest raczej zbednym dodatkiem, przynajmniej dla ludzi spoza UK, ktorzy nie sa zaznajomieni z tamtejszym showbiznesem. Od dawna chcialbym wiecej testow, testow i testow. Cytuj
Gość Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 A co Wy macie do schematów, skoro humor nadal pozostaje na najwyższym poziomie? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Na dodatek SIRPC jest raczej zbednym dodatkiem, przynajmniej dla ludzi spoza UK, ktorzy nie sa zaznajomieni z tamtejszym showbiznesem.I to jest minus brytyjskiego programu tworzonego przez BBC dla Brytyjczyków w jaki sposób? Cytuj
hooki 194 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 hehe znów USA i znów ostra polewka i jaja z ameryki. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 I to jest minus brytyjskiego programu tworzonego przez BBC dla Brytyjczyków w jaki sposób? To jest minus dla mnie. Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Ja bym tam chcial zeby w kazdym odcinku jezdzili do chameryki mimo "zakazu robienia programu rozrywkowego" dali rade. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 ten odcinek nie byl taki dobry jak poprzedni w USA. tym razem wialo lekko nudą <_< Cytuj
hooki 194 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 oglądałem dzisiaj drugi raz z kumplem. we dwóch się nam to lepiej ogląda, są jaja i jest beka zawsze. a jak corvettą bokiem szedł te dwa zakręty to miałem gęsią skórkę.. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 jesli to wogole byl on clarkson jest za stary na takie stunty ale efektownie to wygladalo na publicznej kretej gorskiej drodze :] Cytuj
hooki 194 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 dobry odcinek. zonda pokazała, veyron ssie (no chyba że jeździmy tylko na prostej), ciekawy wyścig a w newsach za clarksonem fajna laska - czego chcieć więcej. hehe Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Jesli chodzi o Veyrona to kazdy bardziej kumaty osobnik wiedzial, ze wielki i malozwinny klocek nie przyjedzie pierwszy. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 ja akurat bylem bardzo mocno zaskoczony, spodziewalem sie czasu w granicach 1.15, a tu taka porażka no i dlaczego ten model mial tylko 980 koni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi