Skocz do zawartości

Topgear

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 688
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja obejrzalem. totalne dno. zero poczucia humoru ani razu sie nie usmiechnolem. to jest jeszcze gorsze niz sam "5th gear"

cale studio jest identyczne, wszystko jest tak jak w top gear nawet stig. z wyjątkiem wiadomo kogo <_<

Opublikowano

A ja odradzam, jest wyjatkowo dretwa. Obejrzalem pierwsze dwa odcinki dwa razy i poprostu nie da sie tego jakos sensownie podsumowac bo ten wynalazek w ogole nie zapada w pamieci. Dla mnie to watch&forget z durnymi prowadzacymi i tym ich kretynskim torem wyscigowym. Tor to poprostu zal. Glowny prowadzacy strasznie sie spuszcza nad przejazdem stiga a widz sie zastanawia czy przypadkiem odcinek nie jest rozsynchronizowany w dzwieku i obrazie bo podczas przejazdu nic sie nie dzieje. Wiecej emocji dostarczylo mi poranne sranie na czas aby zdazyc do pracy niz przejazdy po tym torze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie musimy juz cierpiec, ja wytrzymalem 5 odcinkow TG Australia. i oto nadchodzi wybawienie.

Top Gear znow nadaje :] 12 sezon jest juz w sieci

Opublikowano

Dobre uderzenie na początek sezonu ale widze ze cala seria bedzie jak poprzednia, cos sie jednak utwardzilo w mojej glowie a to schemat <_< no nic czekam na wielkie uderzenie. Wygląda mi na to ze po raz trzeci powróci na tor Veyron, byc moze tym razem wersja Cabrio :o

// niech go szybciej przetestują bo mysle o kupnie. <_<

Opublikowano

Owy schemat nie podoba mi sie, glownie ze wzgledu na w wiekszosci beznadziejne Challenges (Jeremy, Richard and James are going to buy a ... for less than...). Na dodatek SIRPC jest raczej zbednym dodatkiem, przynajmniej dla ludzi spoza UK, ktorzy nie sa zaznajomieni z tamtejszym showbiznesem. Od dawna chcialbym wiecej testow, testow i testow.

Opublikowano

A co Wy macie do schematów, skoro humor nadal pozostaje na najwyższym poziomie?

Opublikowano
Na dodatek SIRPC jest raczej zbednym dodatkiem, przynajmniej dla ludzi spoza UK, ktorzy nie sa zaznajomieni z tamtejszym showbiznesem.
I to jest minus brytyjskiego programu tworzonego przez BBC dla Brytyjczyków w jaki sposób?
Opublikowano

oglądałem dzisiaj drugi raz z kumplem. we dwóch się nam to lepiej ogląda, są jaja i jest beka zawsze. a jak corvettą bokiem szedł te dwa zakręty to miałem gęsią skórkę..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja akurat bylem bardzo mocno zaskoczony, spodziewalem sie czasu w granicach 1.15, a tu taka porażka :mellow: no i dlaczego ten model mial tylko 980 koni :huh: