eljot 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Standardowy Veyron waży w okolicach 2 ton, jakis koles w Dubaiu ma odchudzoną wersje do 1230kg ( pewnie odchudzenie kosztowało tyle co standardowe auto, ale pominnmy tą kwestie, to w wkoncu szejk), było o tym chyba napomniane w gazetce top geara w 7 numerze z tego co pamietam, taki veyronik to musi ładnie wymiatac:] Cytuj
nWo 1 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Z tymi 1.15 to byl zart autko wcale nie jest ciezkie. To silnik jest ciezki, a wlasciwie to te dwa siliniki V8 połączone w jeden. / a z tymi 1200 kg to chyba jest to wesja Pegaso, i nie jest to waga samochodu ale moc. tak czytalem. nie wiem czy to prawda. TEgo samochodu nie ma z czego odchudzac. Cytuj
eljot 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Nie Nie Nie, odchudzony do masy 1230kg a moc ta sama..., jest jest z czego odchudzac.... Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Veyron jest strasznie ciężki i wolniejszy od Zondy, ale na zakrętach wyglądał tak dostojnie, jak żadne inne auto, chociażby dlatego warto było go posłać na tor. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 po kolejnym odcinku chce przegubowy autobus, hehehehe. a "wyścig", no może nie sam w sobie ale jeden z uczestników - cuuudooo. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Nie Nie Nie, odchudzony do masy 1230kg a moc ta sama..., jest jest z czego odchudzac.... musieliby zrzucic 600 kilo <_< naprawde nie wiem skad. jesli wymienic siedzenia i niemal caly kokpit to wg mnie i tak za malo. a cala reszta w tym samochodzie jest wrecz niezbedna. no ale niech bedzie. wg mnie prezentuje sie pięknie jakby nie byl pomalowany. no i mit o jego potędze byl nieco przerysowany przez clarksona :] a to ze w zakretach trzymal sie ladnie linii to zasluga stiga. ciekawi mnie ile lapow musi zrobic zanim zmierza czas. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 i ile tych aut rozwala robiąc te okrążenia.. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 kocham ten program. genialne ujęcia na mokrym torze, aż miałem ciary na plecach. test fiesty ciekawy, bo faktycznie dawno "normalnych aut" nie testowali "normalnie" - hehehehe. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Zaskoczył mnie utwór GY!BE (09-15-00 pt. 1) jako tło do testu Tesli w nowym odcinku (12x07) ;]. A sam odcinek niezły, ciekawy materiał na rocznicę wyścigów fur turystycznych dali. Poprzedni był jednak znacznie lepszy, a test nowej Fiesty to jeden z najlepszych materiałów, jaki chłopaki nagrali. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 czy ktos wie gdzie mozna znalazec o ile juz sa napisy do odcinka 12x06? nie znam na tyle dobrze angielskiego zeby ogladac bez napisow. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 obejrzałem w nocy ten specjalny odcinek, ale nie miałem ochoty już tutaj nic pisać. dochodze powoli do takiego wniosku smutnego trochę, że jak w top gear czegoś nie zmienią to daje im jeszcze jedną albo dwie serie. mieliśmy osiem odcinków z czego może ze trzy były warte obejrzenia w całości i może kolejne trzy we fragmentach. dawniej jak były "zwykłe" top geary to się czekało na jakiś "śmieszny" odcinek co jaja bedą robić - teraz jest tego za dużo. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Serio? Jak dla mnie fantastyczny odcinek, chyba najlepszy special TG do tej pory. Kupa śmiechu, piękne zdjęcia. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Vietnamowi nic nie brakuje ale nie wiem czy taki najepszy to odcinek, fakt ze ma fantastyczne zdjecia. rozbity samolot posrodku sadzawki w srodku miasta, ehhh bajka. ale Polar Special dla mnie to niedoscigniony wzór :slinotok: w 1080p rozrywa oczy. Biel, wszechogarniająca biel i ta mała czerwona toyota w środku. No ale to chyba koniec serii ?? :cierpienie: Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) no i dlaczego ten model mial tylko 980 koni Silnik kazdego Veyrona generuje rowno 987 koni mechanicznych. Edytowane 30 grudnia 2008 przez komar737 Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Skąd mogę pobrać porządne napisy do dwunastej serii? Napiprojekt dopasował mi jakieś tragiczne napisy, bez znaków interpunkcyjnych, wielkich liter i w dodatku niekompletne (sporo kwestii nieprzetłumaczonych). Cytuj
Gość Oran Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Wiecie coś na temat tego kiedy ruszy kolejny sezon? Cytuj
J.D 0 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 A ja odradzam, jest wyjatkowo dretwa. Obejrzalem pierwsze dwa odcinki dwa razy i poprostu nie da sie tego jakos sensownie podsumowac bo ten wynalazek w ogole nie zapada w pamieci. Dla mnie to watch&forget z durnymi prowadzacymi i tym ich kretynskim torem wyscigowym. Tor to poprostu zal. Glowny prowadzacy strasznie sie spuszcza nad przejazdem stiga a widz sie zastanawia czy przypadkiem odcinek nie jest rozsynchronizowany w dzwieku i obrazie bo podczas przejazdu nic sie nie dzieje. Wiecej emocji dostarczylo mi poranne sranie na czas aby zdazyc do pracy niz przejazdy po tym torze. ha ha niestety trochę racji masz chłopie TG najlepszy to był dawno temu, Jeremy i ekipa byli troche inni, tacy naturalni (tak sobie oglądam teraz stare odcinki) http://pl.youtube.com/watch?v=pjIN4wiaUxA teraz to ich komercja przeżarła i stig słucha jakiś głupot podczas testowania fur zamiast muzyki, skończyłem oglądać TG na tym odcinku gdzie był wyścig Veyrona i tej awionetki, ktoś wie który to był sezon ? z tego co czytam teraz będzie 13 sezon, czy gdzieś w pl tv można go oglądać ? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Wszystko fajnie tylko ja pisalem o Top Gear Australia. Skad ty sie urwales ? Cytuj
MeL 34 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 nie wiem czy było u was bo nie śledzę tematu Wyspa Clarksona Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Było. A sam skecz bardzo fajny, odegrali sie za to co bylo w SIRPC . Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Teraz finalgear.com podaje, że nowa seria TG rusza dopiero w czerwcu. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 News z FinalGear: Top Gear Russia — Download The First Episode Posted February 28th, 2009 at 11:53 GMT by Viper007Bond in Top Gear Russia Top Gear Russia premiered last week and we’ve managed to get our hands on a rip, including English subtitles! If you’d like to see what it’s like, you can download it here. Be warned though, the general consensus is that it’s not very good. I personally couldn’t bother watching more than the first segment before I had to turn it off. If you need help with using the subtitles, read this thread on our forums for help. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Rewelacyjny odcinek ! Genialny pomysł, swietne wykonanie i pokazanie nam jak wygląda Wietnam. http://video.aol.com/video-detail/top-gear...rt-1/2374686604 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi