Yacek 852 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Cytuj
Julita 17 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Normalnie pomijam gości bo są nudni jak cała Anglia ale Jay Leno był świetny. Trzeba było sprowadzić gościa z zagranicy by było fajnie. to tylko moje zdanie. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Michael McIntyre chyba najlepszym gosciem sezonu. Typ z ACDC tez dal rade. Cytuj
Gość Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Normalnie pomijam gości bo są nudni jak cała Anglia ale Jay Leno był świetny. Trzeba było sprowadzić gościa z zagranicy by było fajnie. to tylko moje zdanie. ogólnie to goście są typowo angielskimi gwiazdami i raczej poza Anglią są mało znani [z wyjątkami ofkoz!]. Ja tam lubię wywiady, przeważnie można się nieźle pośmiać [choć nie zawsze]. Cytuj
peter 7 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) w 13x06 gościem jest Brian Johnson wokalista AC/DC wykręcił drugi czas na liscie gości Edytowane 4 sierpnia 2009 przez peter Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Ogolnie to czulem ze z tych reklam sie zrobi afera ,no i juz jest.Zeby jednak od razu na pierwsza strone?Zal mi debili ktorzy czuja sie urazeni po takiej "reaklamie".I smutno mi ze zyje w takich czasach gdzie pelno takich bzdetow typu ze info iz doda zmienia szpilki na trampki jest newsem dnia. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Ogolnie to czulem ze z tych reklam sie zrobi afera ,no i juz jest.Zeby jednak od razu na pierwsza strone? Gdzie było o tym na pierwszej stronie? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Jakos mnie nie dziwi, ze pisza o tym na tvn24.pl Polskie media z czysta przyjemnoscia i premedytacja podsuna nam tego niusa abysmy sie strasznie obruszyli a glupi polak lyknie to jak zawodowa tirowka z polykiem. Duma narodowa urazona. Czekamy na interwencje MSZu w tej sprawie. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 (edytowane) @ Hela chocby na WP , pierwsza strona i glowny post Brytyjski gwiazdor kpi z tragicznej historii Polski Edytowane 4 sierpnia 2009 przez El Loco Chocko Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 @ Hela chocby na WP , pierwsza strona i glowny post Brytyjski gwiazdor kpi z tragicznej historii Polski Nie wiem co glupsze: niusy czy komentarze do nich. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Na YT jest jeszcze gorzej,Ogolnie zenada no. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Przed chwila wlasnie obejrzalem ten odcinek i koncowka z Astonem fajnie sklaniala widza do refleksji ale oczywiscie dostalem kopa w ryj na otrzezwienie niusem na polskich stronach o reklamie czego w sumie sie spodziewalem ogladajac reklame w odcinku - pierwsze co przyszlo do glowy to MediaMarkt Reaktywacja. Cytuj
Gość Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 No ja też lekko zdziwiony. Bo sam uśmiechnąłem się na tę reklamę. Co do końcówki z Astonem, masz rację. Fajnie zrobiona. Ogólnie ekipa z TopGear'a ma za(pipi)istych gości od montażu. Szkoda że na następny odcinek sobie poczekamy No ale tak to jest, jak Szumacherowi znowu zachciało się jeździć w F1 Pewnie w kolejnym epizodzie zapodadzą jakąś ciętą ripostę na to całe narodowe oburzenie [o ile nie zapomną o tym ] Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Nie wiem czy Ktos już podawał ale polska opowiedź na reklame Clarksona Cytuj
Linek 187 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Ta "polska odpowiedź" jest do dupy, poza tym zastanawiam się, czy gdyby zamiast tej clarksonowej poszła tego typu reklama, to pojawiłoby się równie wielkie oburzenie. Na pewno nie. Pomysł ze Scirocco, to typowy angielski humor, w dodatku ze świetną grą znaczeń na końcu. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 Jutro start nowego sezonu - http://eztv.it/tvnews/4569/top-gear-returns-sunday/ Cytuj
jarken 33 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 I to w HD, już nie mogę się doczekać. Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Top Gear się skończył, jestem po seansie i pierwszy odcinek 14 serii to najgorszy Ep Evah Cytuj
MeL 34 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Właśnie zaczynam oglądać. Ale nie oszukujmy się. Rynek samochodowy nie kipi od premier ciekawych aut. Też o czym oni mają kręcić. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Bedzie dobrze, wg zapowiedzi bedzie i Christmas Special z Ameryki Poludniowej Road of Death w Boliwii , bedzie Mercedes SLS Amg, Laxus LFA, a zdjecia wciaz trwaja Tak jak mowi MeL za duzo premier nie ma, a nie beda testowac Skody Superb Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 (edytowane) po dwóch latach Dacia Sandero zrobiła na nich wrażenie Edytowane 16 listopada 2009 przez poiuytr Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Gdzie można oglądać? Cytuj
peter 7 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 (edytowane) cos w pierwszym odcinku nie dali zajawki co będzie w tej serii, no a pierwszy odcinek nawet dobry szkoda ze tylko w 720p a nie 1080p :] Edytowane 16 listopada 2009 przez peter Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 to powinno zadowolić maruderów http://www.autokrata.pl/artykul/14-sezon-top-gear-7423 Cytuj
django 549 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 geniuszu nie ma, ale jest ok. Troche malo pokazali tej rozmowy za Bana'ą jak na tyle gadania, że jest wielkim petrolheadem. Wizyta w Rumunii ok, Transfagarasan rozwala. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi