Mustang 1 776 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Jak się podobał 4 odcinek? To Top Gear, źle nie może być, ale miałem wrażenie, że poupychali w nim wszystkie testy, na które tak naprawdę nie mieli ochoty. No i Kia chyba musiała im coś zapłacić, bo nawet jeśli Cee'd jest bardzo dobrym samochodem, to na zachwyty Clarksona raczej nie zasłużył. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Jak się podobał 4 odcinek? To Top Gear, źle nie może być, ale miałem wrażenie, że poupychali w nim wszystkie testy, na które tak naprawdę nie mieli ochoty. No i Kia chyba musiała im coś zapłacić, bo nawet jeśli Cee'd jest bardzo dobrym samochodem, to na zachwyty Clarksona raczej nie zasłużył. dali im te kia'e to rozwalenia w rugby. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Przed chwilą dowiedzieliśmy się, że wyjazd prezenterów do Afryki będzie pierwszym dwuczęściowym odcinkiem specjalnym Top Gear! Tojuż pewne. 19 seria będzie miała zaledwie 5 odcinków oraz dwuczęściowy odcinek specjalny nie wliczając Samochodów Bonda w wykonaniu Richarda Hammonda. Prezenterzy tym razem udali się do Ugandy w Afryce. Celem wyjazdu do Afryki będzie odnalezienie źródła Nilu w trzech dość „zmęczonych” kombi rozpoczynając podróż w Ugandzie. Podczas wyjazdu odwiedzą również Tanzanie i Rwandę. W odcinku Jeremy będzie prowadził BMW Serii 5 Touring (E39), Richard postawił na Subaru WRX Hatchback, a James postanowił kupić Volvo 850 Station Wagon. Przypomnijmy, że premiera odcinka będzie 3 marca (część 1) i 10 marca (część 2) na antenie BBC Two i BBC HD w Wielkiej Brytanii, a w Polsce będziemy mogli zobaczyć ją 7 i 14 marca na antenie BBC Knowledge i BBC Knowledge HD. Transmisja odcinków w wersji oryginalnej będzie dostępna w naszym serwisie. http://www.topgear.net.pl/news.php?readmore=1799 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Łee, to już koniec sezonu. Ten specjalny to poczekam chyba do 10 i obejrzę całość na raz. Wiadomo czy na kolejną znowu rok poczekamy? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Łee, to już koniec sezonu. Ten specjalny to poczekam chyba do 10 i obejrzę całość na raz. Wiadomo czy na kolejną znowu rok poczekamy? Jeszcze nic nie wiadomo. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 Nowe odcinki od 30 czerwca! No kurde nie mogło być lepszego zamiennika dla kończącego się sezonu Mad Men. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 ja o nim myślę całkiem poważnie. muszę ogarnąć temat z kuzynem ale chcę jechać Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 narodowy, we wrześniu jakoś z tego co pamiętam Cytuj
Gość Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 http://www.topgear.com.pl/topgear-live-polsce-nowe-informacje,aktualnosci,artykuly,1954 tu jest całe info, bilety w całkiem przystępnych cenach Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 16 czerwca 2013 Opublikowano 16 czerwca 2013 Ja bym pojechał, ale mam obiad. Tak na serio, to bardzo bym chciał się wybrać, ale za cholerę nie wiem czy będę wtedy w ogóle w Polsce. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Ja też się wybieram, ale najlepszych miejsc już nie ma Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Ja też się wybieram, ale najlepszych miejsc już nie ma Najlepszych miejsc nie było w godzinę od otwarcia sprzedaży. Ja kupiłem na koronie sektor jeden w bok od środkowego. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 17 czerwca 2013 Opublikowano 17 czerwca 2013 Na koronie jeszcze wolnych masa, też się wybiore ze znajomymi prawdopodobnie Zobaczyć Clarksona w ciąży Cytuj
hooki 194 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 no a 30 w niedzielę start kolejnej serii Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Nowy sezon już? wow, byłem pewien że gdzieś czytałem o kolejnej serii dopiero w 2014. Kiedy skończyła się 19ta? Mam nadzieję na test McLarena P1 i LaFerrari. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Nie będzie ani jednego wg zapowiedzi z początku pierwszego odcinka, będzie za to F12 Berlinetta Pierwszy odcinek spoko jak na poczatek sezonu, zbiorowe SIARPC jak zawsze najciekawsze ze wszystkich, krajobrazy Nowej Zelandii piękne, najszybsze auto świata dało radę :potter: Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Oszczany byłem ze śmiechu przy dzisiejszym odcinku. Top Gear to najzabawniejszy serial komediowy. No ale nie wierzę, że jak zniszczyli całą tą kawiarenkę przy rzece, i uderzyli w gościa w garniturze pływającego samotnie na łódce to pojechali dalej. Czytaliście książkę Collinsa o byciu Stigiem i czy on coś wspomina o tych wszystkich reżyserowanych akcjach? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Teraz to połowa Top Geara jest reżyserowana, gdyby nie była BBC zostałoby zmiażdżone za puszczanie czegoś takiego Ale fakt lepiej się ogółem to ogląda bez myślenia, że to reżyserka, bo w necie trwa napinka na top geara, że niewiele już zostało ze spontaniczności i pomysłow pierwszych serii, no ale takie czasy, że nic nie wolno. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Ogladalem niedawno wypad do Afryki w poszukiwaniu zrodla Nilu. Dobra beka Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 Teraz to połowa Top Geara jest reżyserowana, gdyby nie była BBC zostałoby zmiażdżone za puszczanie czegoś takiego Ale fakt lepiej się ogółem to ogląda bez myślenia, że to reżyserka, bo w necie trwa napinka na top geara, że niewiele już zostało ze spontaniczności i pomysłow pierwszych serii, no ale takie czasy, że nic nie wolno. Trzeba przyjąć założenie, że w końcu filmy to jeszcze większe udawanie i po prostu oglądać show dobrze się bawiąc. Chociaż ostatnio oglądając TG się zastanawiam, co jest ustalone wcześniej, a co nie. Koleś na łódce na 100 był kaskaderem, klienci restauracji też podstawieni, ale np. wątpię by rozwalenie szyby było zakładane. I tak najlepsze są teksty Clarksona i jego bezkompromisowe opinie. A samo TG pozostaje w gronie najlepszych programów TV ever. Aha, IMO najmniej sensu mają z kolei te wyścigi, których i tak jest coraz mniej. Tak jak ostatnio, May i Hammond istotnie jechali pociągiem, ale co z tego, że Jeremy wybrał Shelby, jak w praktyce musiał przestrzegać ograniczeń, a wszystko filmowane było z Range Rovera albo w ogóle z zewnątrz. Równie dobrze mógł wziąć Skodę Citigo. Żeby było realnie, to trasa musiałaby iść przez Niemcy, a Jeremy musiałby jechać zupełnie sam z samymi kamerami przyczepionymi w swoim samochodzie. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 Akurat w trakcie tych wyścigów raczej regularnie przekraczają prędkość, zazwyczaj pewnie o tą bezpieczną granicę zwykłego mandatu, było nie raz o mandatach Clarksona w trakcie tych wyścigów (na pewno DB9 i chyba Ferrari 612). Tak samo jak editing tricks i jazda po USA na odcięciu 4 biegu przy 55 mph Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 małe 'za kulisami' http://link.brightcove.com/services/player/bcpid97921237001?bckey=AQ~~,AAAAAFwqu7c~,j110uIP_ymo8W4qKa2T3TITdqwBck7yC&bctid=2572602925001 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Nowy odcinek miażdży. Nie uśmiałem się tak od czasu odcinka, w którym zrobili elektyczny wózek. Ostra beka a Jackman też nie odwalał i nawet nieźle pojechał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi