Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Skusiłem się i obejrzałem strasznie słaby pierwszy odcinek tej serii. I jednak poczekam na cały sezon wówczas ułożę się któregoś weekendu i obejrzę wszystkie na raz bo pojedynczo już nie śmieszą tak jak dawniej. Chłopaki stracili formę? Przejadło mi się? Nie wiem ale jakoś słabe mają pomysły i mało dobrych aut pokazują. 

• Odpowiedzi 688
  • Wyświetleń 126,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Cóż to już tyle lat, że nie ma co się dziwić, chociaż momentami rzeczywiście za bardzo odchodzą od formuły testowania jakiegokolwiek sensownego, a bardziej jako program stricte rozrywkowy dla tych milionów Januszy.

Opublikowano

Tyle żarcia w sklepie zniszczyć, łzy płynęły mi po policzkach...

To coś z ciężarówkami to będzie normalny odcinek, czy materiały z kolejnego speciala też tam wrzucono?

Opublikowano

Odszukaj spoiler na poprzedniej stronie.

Opublikowano

Przegapiłem, dzięki. Czekam na to w sumie najbardziej, chociaż ten Czarnobyl też może być bekowy.

Opublikowano

Mam nadzieję, że podejdą do tematu Czarnobyla z sensem, a nie będą jakieś jaja o mutantach i bombach atomowych czy coś równie mądrego ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

21x04 świetny odcinek, świetne auta i do tego zrobiony z jajem

Opublikowano

najbardizej zapchany jakimis (pipi)ami, widac ze braklo im materialu na odcinek i wszystko przedluzali ile sie dalo.

poza tym spoko :)

Opublikowano

Z ciekawszych momentów zostało już tylko 918 vs P1, więc zostawili to na koniec tego sezonu. Może w następnym pokażą LaFerrari lub Super Veyron. 

Opublikowano

LaFerrari nie pokażą póki nikt im go nie da tak jak Enzo dostali do testu od Nicka Masona z Pink Floyd, Ferrari nie udostepnia go dziennikarzom ;) Ja liczę, że po świetnym poszukiwaniu źródła Nilu specjal w Birmie da radę.

Opublikowano

Z ciekawszych momentów zostało już tylko 918 vs P1, więc zostawili to na koniec tego sezonu. Może w następnym pokażą LaFerrari lub Super Veyron. 

nie ma i nie bedzie czegos takiego jak super veyron

Opublikowano

Wiem że nie ma ale będzie. Bugatti zapowiadało wzmocnienie silnika i poprawę aerodynamiki oraz kilka kosmetycznych zmian, ogólne takie odświeżenie wyglądu czyli lifting. Nawet nazwę podali, super veyron. Jeśli pojawi się w 2014 to w następnej serii top gear James May znów może pojawi się za kierownicą :yes:  

Opublikowano

niestey nic mi nie mowi to zdjecie z rudym czlowiekiem.

Opublikowano

aaron paul aktor z breaking bad/filmu need for speed. Ale wywiad byl strasznie nedzny. Nawet za bardzo tego wywiadem nie mozna nazwac.

Opublikowano

Ta to klasyczna promocja filmu była jak to często robią. Wiedziałem, że nie zrobią P1 vs 918 w tej serii :( Czyli trzeba czekać do jesieni na Jennifer. Spin Jeremyego w BMW całkiem duży, aquaplaning at its best.

Opublikowano

Co wy z tym pożyczaniem? Ferrari zrozumiało błąd i po Enzo Top Gear Dostał kilka samochodów. 

Berlinetta, FF i 458 Italia były w programie bez problemów. 

Odcinek dość przeciętny. Dobre wprowadzenie, brak testu mercedesa raptem VW vs BM i nudny środek z rowerami. Na zakończenie serii też czekam ale obejrzę całość dwa odcinki na raz/.

Opublikowano

Przed Enzo też mieli jakie Ferrarichcieli :teehee: Więc nie wiem skąd ta teoria. Enzo nie było sztuk dla dziennikarzy na uzyczanie, tak samo nie ma LaFerrari, wszystkie są sprzedane i tyle.

Opublikowano

Przed Enzo też mieli jakie Ferrarichcieli :teehee: Więc nie wiem skąd ta teoria. Enzo nie było sztuk dla dziennikarzy na uzyczanie, tak samo nie ma LaFerrari, wszystkie są sprzedane i tyle.

Cholera, zapomniałem o tym, rzeczywiście kilka minut i już ich nie było. 

Opublikowano

Wywiad mógłby być lepszy, rzeczywiście śmierdział promowaniem filmu, no i za dużo tłumaczenia o co chodzi w BB - inna sprawa, że jak w końcu dobrze znałem gościa (ok, James Blunt to też nie random), to akurat musieli wyjaśniać kto to jest. Ale i tak obejrzałem z zainteresowaniem.

Natomiast fajny był jak dla mnie dobór samochodów (Golf VII GTI :wub:  i efektowne Porsche 918), w teście BMW przynajmniej niewyreżyserowana niespodzianka i wyszedł jeden z lepszych (jak dla mnie) odcinków serii.

Aha, tylko nie rozumiem skąd pomysł na porównanie 135i z GTI i chwalenie BMW za lepsze osiągi, skoro to samochód o klasę mocniejszy i sporo droższy. Do pary lepiej pasowałby Golf R, który zresztą przy takim deszczu objechałby tylnonapędowe BMW bez problemu.