darkos 4 339 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Skusiłem się i obejrzałem strasznie słaby pierwszy odcinek tej serii. I jednak poczekam na cały sezon wówczas ułożę się któregoś weekendu i obejrzę wszystkie na raz bo pojedynczo już nie śmieszą tak jak dawniej. Chłopaki stracili formę? Przejadło mi się? Nie wiem ale jakoś słabe mają pomysły i mało dobrych aut pokazują. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Cóż to już tyle lat, że nie ma co się dziwić, chociaż momentami rzeczywiście za bardzo odchodzą od formuły testowania jakiegokolwiek sensownego, a bardziej jako program stricte rozrywkowy dla tych milionów Januszy. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Tyle żarcia w sklepie zniszczyć, łzy płynęły mi po policzkach... To coś z ciężarówkami to będzie normalny odcinek, czy materiały z kolejnego speciala też tam wrzucono? Cytuj
Gość osiol Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Odszukaj spoiler na poprzedniej stronie. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Przegapiłem, dzięki. Czekam na to w sumie najbardziej, chociaż ten Czarnobyl też może być bekowy. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Mam nadzieję, że podejdą do tematu Czarnobyla z sensem, a nie będą jakieś jaja o mutantach i bombach atomowych czy coś równie mądrego Cytuj
Qra 160 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 21x04 świetny odcinek, świetne auta i do tego zrobiony z jajem Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 najbardizej zapchany jakimis (pipi)ami, widac ze braklo im materialu na odcinek i wszystko przedluzali ile sie dalo. poza tym spoko Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 Z ciekawszych momentów zostało już tylko 918 vs P1, więc zostawili to na koniec tego sezonu. Może w następnym pokażą LaFerrari lub Super Veyron. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 LaFerrari nie pokażą póki nikt im go nie da tak jak Enzo dostali do testu od Nicka Masona z Pink Floyd, Ferrari nie udostepnia go dziennikarzom Ja liczę, że po świetnym poszukiwaniu źródła Nilu specjal w Birmie da radę. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Z ciekawszych momentów zostało już tylko 918 vs P1, więc zostawili to na koniec tego sezonu. Może w następnym pokażą LaFerrari lub Super Veyron. nie ma i nie bedzie czegos takiego jak super veyron Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Wiem że nie ma ale będzie. Bugatti zapowiadało wzmocnienie silnika i poprawę aerodynamiki oraz kilka kosmetycznych zmian, ogólne takie odświeżenie wyglądu czyli lifting. Nawet nazwę podali, super veyron. Jeśli pojawi się w 2014 to w następnej serii top gear James May znów może pojawi się za kierownicą Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 serio? wpisz sobie i poczytaj. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 Uuuu, to ciekawy gość dzisiaj. Chyba pierwszy raz w sezonie czekam też na wywiad. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 niestey nic mi nie mowi to zdjecie z rudym czlowiekiem. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 aaron paul aktor z breaking bad/filmu need for speed. Ale wywiad byl strasznie nedzny. Nawet za bardzo tego wywiadem nie mozna nazwac. 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 Ta to klasyczna promocja filmu była jak to często robią. Wiedziałem, że nie zrobią P1 vs 918 w tej serii Czyli trzeba czekać do jesieni na Jennifer. Spin Jeremyego w BMW całkiem duży, aquaplaning at its best. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Może zrobią porównanie P1, 918 i LaFerrari Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 O ile któryś właściciel LaFerrari pożyczy im tak jak Nick Mason Enzo Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Co wy z tym pożyczaniem? Ferrari zrozumiało błąd i po Enzo Top Gear Dostał kilka samochodów. Berlinetta, FF i 458 Italia były w programie bez problemów. Odcinek dość przeciętny. Dobre wprowadzenie, brak testu mercedesa raptem VW vs BM i nudny środek z rowerami. Na zakończenie serii też czekam ale obejrzę całość dwa odcinki na raz/. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Przed Enzo też mieli jakie Ferrarichcieli Więc nie wiem skąd ta teoria. Enzo nie było sztuk dla dziennikarzy na uzyczanie, tak samo nie ma LaFerrari, wszystkie są sprzedane i tyle. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Przed Enzo też mieli jakie Ferrarichcieli Więc nie wiem skąd ta teoria. Enzo nie było sztuk dla dziennikarzy na uzyczanie, tak samo nie ma LaFerrari, wszystkie są sprzedane i tyle. Cholera, zapomniałem o tym, rzeczywiście kilka minut i już ich nie było. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Wywiad mógłby być lepszy, rzeczywiście śmierdział promowaniem filmu, no i za dużo tłumaczenia o co chodzi w BB - inna sprawa, że jak w końcu dobrze znałem gościa (ok, James Blunt to też nie random), to akurat musieli wyjaśniać kto to jest. Ale i tak obejrzałem z zainteresowaniem. Natomiast fajny był jak dla mnie dobór samochodów (Golf VII GTI i efektowne Porsche 918), w teście BMW przynajmniej niewyreżyserowana niespodzianka i wyszedł jeden z lepszych (jak dla mnie) odcinków serii. Aha, tylko nie rozumiem skąd pomysł na porównanie 135i z GTI i chwalenie BMW za lepsze osiągi, skoro to samochód o klasę mocniejszy i sporo droższy. Do pary lepiej pasowałby Golf R, który zresztą przy takim deszczu objechałby tylnonapędowe BMW bez problemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi