eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Maja świetne przebłyski jak np. test P1 z sezonu 21 Ale tak jak Marcin pisze, jest to w tej chwili bardziej humor z motoryzacja w tle niz motoryzacja z przymrużeniem oka. Dużo zrobili tez goście, miałem z nimi ubaw, powinni wiecej "par" zapraszać. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 To fakt obecnie proporcje są odwrócone tyle że ten proces postępował stopniowo od dłuższego czasu. Oni po prostu dostosowują się pod to czego oczekuje od nich publika , a oglądalność musi być na odpowiednim poziomie by nie zniknąć z rynku , wyobrażacie sobie brak TG ? przez tyle lat się z nimi zżyłem że ja nie potrafię Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Co stalo sie z tym P1 vs Zapalajace sie Porsze po ktorym Jeremy w wypadku wygranej Porszaka mial zmienic imie na Jennifer ? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Obstawiam że w programie TG pewnie się nie odbędzie ze względu na kosmiczne koszty samego ubezpieczenia tych aut. Albo pojawi się dopiero w którymś nowym DVD specjalnym. 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Ok bo myslalem ze przegapilem cos na co czekalem ;f Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 MP1 i Porsche 918 już były w poprzedniej serii solo. W tej będzie LaFerrari. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 No pamietam ze byly ale mial byc wyscig ;( Szkoda ze "tylko" 10 odcinkow do konca Marca juz bedzie po TG Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 A moze bedzie test wszystkich 3 w następnym odcinku? Cytuj
EndyenAshish 1 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 (edytowane) A moze bedzie test wszystkich 3 w następnym odcinku? Wydaje mi sie ze jak by mial byc test wszystkich 3 na raz, to juz bysmy o tym slyszeli BTW brakuje im jeszcze koenigsegg'a do kompletnej stawki "hipersamochodow" PS: Edytowane 17 lutego 2015 przez EndyenAshish Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Kładł się spać nie będę, czekając na wczesny Niedzielny release. Cytuj
Marcin_wawa 452 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 (edytowane) Super, obejrzałem test "rewelacyjnego" BMW i8, do którego wsiadł Clarkson zamiast do nowiutkiej M3. By później po prezentacji okazał się nie tyle rewelacyjnym co jakimś śmiesznym niewypałem. Producent twierdzi, że spala około 2l/100km, a spalił mu tak naprawdę około 10l/100 km(!), zasięg silnika elektrycznego 30 km. Czyli taka dużo droższa i szybsza Toyota Prius. Szkoda na takie auto czasu antenowego, lepiej przetestować rewolucyjną Teslę S z zasięgiem prawie 10-krotnie większym i przyspieszeniem wbijającym w fotel. Następnie Land Roverem nie wspiął się na tamę, i wcale nie porzucają produkcji. Super. Jedynie Will Smith uratował odcinek i piękny Mercedes GT. Edytowane 17 lutego 2015 przez Marcin_wawa Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Will i jego reakcje, minki i odzywki. Topowy Aktor ^_^ 1 Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Obstawiam że w programie TG pewnie się nie odbędzie ze względu na kosmiczne koszty samego ubezpieczenia tych aut. Albo pojawi się dopiero w którymś nowym DVD specjalnym. Nie jestem pewien czy to rozbija się o ubezpieczenie. W magazynie TG było takie porównanie, a skoro magazyn mógł sobie na to pozwolić to tym bardziej wersja telewizyjna. W końcu nie będą takimi maszynami robić żadnych głupich wyzwań tylko wybiorą się na wycieczkę krajoznawczą. Obstawiam, że Clarkson zablokował temat, żeby po teście nie został Jennifer Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 Nie wierzę w to że P1 jest szybsze od 918, więc jeśli kiedykolwiek spotkam Clarksona na ulicy to zapytam Miss Jennifer Could you kindly give me your Autograph? Please. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) zapewne nie będzie porównania tych trzech samochodów na torze i ich czasów okrążenia w tym, jak i w zadnym innym sezonie, z tego samego prostego powodu, z jakiego mclaren nie ujawnia czasu p1 na ringu jak to się mówi w PRrze prestiżowych potentatów:"to avoid unnecessary discussions".Dopiero cos takiego będzie mozliwe, jak zbierze się 3 nicków masonów, którzy oddają swoje samochody do testu z wlasnej inicjatyw. Chociaż nie wiadomo czy również tutaj nie będzie blokady ze strony producentów tych aut. Ferrari jest z tego znane że "nasze auto nigdy nie będzie do konca twoją absolutną własnością". Edytowane 20 lutego 2015 przez Andżej Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Ferrari to w ogóle po(pipi)one jest w tej kwestii. Oni specjalnie przygotowywali auta pod testy na torze TG. No ale chętnie bym zobaczył czasy w wykonaniu Stiga. Póki co Huayra z czasem 1:13.8 okupuje szczyt tabeli ale domyślam się że każde z tych trzech będzie niewiele za lub nawet przed Pagani. Wszystkie niestety niszczą moje ukochane Bugatti Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 (edytowane) http://thesupercarkids.com/top-gear-episode-5-features-hypercar-trio/ However the real reason we are telling you is because the boys have managed to get their hands on all three of the latest hypercars and have them to compare on Sunday’s show. Edytowane 22 lutego 2015 przez eX4cT_PL Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 oni sobie te swoje wybajerzone metafory i romantyczne podsumowania moga w kieszen wsadzic. Jestem inzynierem, chce surowe czasy okrążeń na tych samych oponach w tych samych warunkach Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 pewnie jeden bedzie w deszczu jezdzil, jeden w sniego a jeden w nocy i porównanie będize z dupy Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 oni sobie te swoje wybajerzone metafory i romantyczne podsumowania moga w kieszen wsadzic. Jestem inzynierem, chce surowe czasy okrążeń na tych samych oponach w tych samych warunkach Musisz to zrobić samemu w Forza 5. Ja bym zrobił Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 No i mieliście racje. Niestety nie prędko zobaczymy porównanie tych samochodów na torze. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Ferrari standardowo boi się porównania, bo jeszcze których z klientów LaFerrari zgłosi reklamacje. Tak samo nie dawali Enzo do testów, dopiero wzieli od Nicka Masona z Pink Floyd, dziecinada to mało powiedziane. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) na tweecie mclarena pojawila sie informacja, ze byli gotowi na potrójny test, ale bbc zrezygnowalo z jego realizacji w przeddzien emisji 5 epizodu.pozostaje ferrari, ale znając zycie, ta firma-enigma się do tego w ogole nie ustosunkuje. co do samych samochodów, strzelam, ze najszybszy będzie p1. mimo gorszego stosunku masy do mocy, posiada wiekszy docisk aerodynamiczny niz la ferrari, o 918 nie wspominając (bo tutaj się panowie z porsche nie popisali, o czym swiadczy sam wygląd nadwozia i podwozia, do tego wazy tyle co limuzyna z masażami i barkiem alkoholowym) co do wyglądu, to nie wiem, co wybrac. porsche jest schlunde, zgrabne i eleganckie, ma lagodna, okrąglutką linie nadwozia, ale brakuje mu tego supersportowego charakteru - wygląda jak sportowy roadster. Mclaren ma za(pipi)iscie sportową sylwetke, gdybysmy spojzeli na niego pod pewnymi kątemi (boczny przedni profil), wyglada jak samochodowy atleta - bryła jest idealnie ssynchronizowana sama ze sobą, posiada idealne proporcje - tylko ten niesamowicie kiczowaty przód i kabina spuchnięta jak bebech murzynskiego dziecka. Ferrari ma najagresywniejszy wygląd, ale wygląda jak zwinieta tortilla - wydaje się za długie i za wąskie, mimo ze jest najszersze i chyba najnizsze z całej trójki. Linia nadwozia na odcinku dach-tylna klapa jest niezgrabna wygląda, jak obrzęk Edytowane 23 lutego 2015 przez Andżej Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) ferrari już dostało wciury porównując 458 do mp4-12c, FF ani F12 również nie jeździli na torze w F1 też zbierają bęcki w le mans najszybsze ferrari było na 15. pozycji Edytowane 23 lutego 2015 przez Szejdj Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 No dokładnie, McLaren jest pewny siebie, że robi przynajmniej równie szybkie auta, a Ferrari się boi, bo sprzeda mniej koszulek i czapek. Z tym zabranianiem wlascicielom udostepniania LaFerrari to ciekawe jakby do tego doszli, czyje to jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi