Opublikowano 23 grudnia 20159 l Będzie jeszcze wynegocjowany jeden odcinek specjalny poświęcony historii programu oraz wplywowi Jeremego Clarksona na to jak wygladala zmiana na przestrzeni ostatnich lat. Jeszcze jeden ostatni odcinek Top Gear
Opublikowano 2 lutego 20169 l James May znalazł czas i wenę aby nakręcić drugi mini sezon (oba po 3 odcinki po godzinie każdy). Brak tu pierwiastków humorystycznych w postaci Hammonda i Clarksona. przez co program wygląda bardziej profesjonalnie i mniej głupkowato. James Mays Cars Of The People
Opublikowano 9 lutego 20169 l obejrzałem oba sezony. świetny dokument. bez zbędnego pajacowania mimo że sprawnie wpleciono pewne docinki, żarciki itd. lajtowy, pełen ciekawostek i nieco innego spojrzenia na historię motoryzacji. w każdym odcinku fajnie przechodził z jednego auta w drugie znajdując niekiedy dziwne połączenia. mam nadzieję że będzie kontynuował pomysł bo naprawdę przyjemnie się oglądało. dzięki u55r za namiar
Opublikowano 11 lutego 20169 l http://www.topgear.com.pl/aktualnosci/wspaniala-siodemka-topgear-oto-nowa-ekipa/3e170y z taką ekipą może coś z tego będzie. duży plus za Matta, Sabine i Eddiego. Harris też nawet ogarnięty więc spoko. rudy mi nie leży ale nie można mieć wszystkiego.
Opublikowano 11 lutego 20169 l a według mnie to dobrze, bo ostatnie sezony top gear już były bardzo siłowe, reżyserowane do bólu z kiepskimi testami samochodów
Opublikowano 11 lutego 20169 l Pewnie nie będzie złe i da się oglądać, ale i tak czekam bardziej na ten wspólny program Clarksona i Hammonda.
Opublikowano 13 lutego 20169 l Oto pełny skład nowego Top Gear. Wietrzę komercyjny sukces i miliony fanów na całym świecie.
Opublikowano 13 lutego 20169 l Tym czasem Święta Trójca kręci. To czego nie zdążyli zrobić w TG, rozpoczną w Amazonie.
Opublikowano 13 lutego 20169 l jakby to zrobili tak jak obiecali w 2014 roku to może i by było łał, a tak to już dawno wiadomo który samochód jest najszybszy
Opublikowano 13 lutego 20169 l Niby wiadomo acz raz że z chęcią obejrzę ze względu na ekipę a dwa iż mam swojego faworyta i może tym razem wygra
Opublikowano 13 lutego 20169 l W dniu 13.02.2016 o 22:48, Szejdj napisał(a): jakby to zrobili tak jak obiecali w 2014 roku to może i by było łał, a tak to już dawno wiadomo który samochód jest najszybszy który?
Opublikowano 14 lutego 20169 l Tych porównań jest już kilka i na torze raz szybsze jest 918 a innym razem P1. Ze wszystkich wychodzi, że 918 jest najszybsze na 1/4 mili i 0-100 ale to było do przewidzenia. Z kolei od 0 do 300 najszybszy jest P1. Tak czy inaczej Captain Slow dostał najwolniejszy hypercar
Opublikowano 14 lutego 20169 l no to jest ciekawe ze w zadnym konkretniejszym zestawieniu laf nie wygralo ;p nie mówię tutaj o przyspieszeniach, bo to jest dla podludzi.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Jak bym mógł wybierać wybrałbym LaFerrari właśnie Kosztuje bańkę funciaków ale takie Sesto Elemento bańkę sześćset... Edytowane 14 lutego 20169 l przez dzej003
Opublikowano 14 lutego 20169 l W dniu 14.02.2016 o 14:29, u55r napisał(a): LaFierrari wygrywa ceną. ^_^ i wyglądem
Opublikowano 14 lutego 20169 l mi się wydaje ze jesli chodzi o sztuke inzynierską i kunszt mechaniczny to wygrywa 918. jest najciezszy, najslabszy i ma najmniejszy docisk aerodynamiczny, a zaskakuje na niejednym tescie. gdyby miał taki sam stosunek masy do mocy co laf czy p1 , to by ich zwyczajnie objechał. z resztą na niektórych zestawieniach i tak to robi. wadą jest to, ze wygląda jak roadster dla paris hilton, albo fura nadająca się do drugiej częsci teledysku welcome to saint tropez. do szalenstwa p1 i laf troche mu daleko. jedyny cool element to ten wydech na tylnej klapie. Edytowane 14 lutego 20169 l przez Andżej
Opublikowano 15 lutego 20169 l Można kłócić się na liczby ale wystarczy obejrzeć test i wszystko jasne. 918 Vor Allem