Opublikowano 6 marca 20178 l Nowy sezon. I nowy szrot. Jakie to bylo glupie, slabo udawane i miałkie.
Opublikowano 3 lipca 20195 l kurna Rory nawet dawał radę, Joey nawet był zjadliwy, paplanina Chrisa jest irytująca ale jego akurat zostawili. obejrzę z ciekawości ale na więcej jak 3/10 to nawet nie liczę.
Opublikowano 4 lipca 20195 l 13 godzin temu, chris85 napisał: Nowa ekipa. Pierwsze recenzje mówią, że jest dobrze. Meh, czasem spojrzę na poprzednie serie na BBC Brit już z nową ekipą (nie wiem która była która, bo co sezon zmieniają) no i znośnie się ogląda, ale nie na tyle, żeby coś z tego zapamiętać albo się jarać. Ot takie TVN Turbo tylko lepsze samochody i ujęcia.
Opublikowano 28 września 20204 l Panowie, znacie może jakieś źródełko do sezonów 1-22, albo przynajmniej ich części (najlepiej bez polskiego lektora). Stęskniłem się za Top Gearem i mikserami V8.
Opublikowano 29 września 20204 l 9 hours ago, u55r said: Wyslalem wiadomosc. Ile taka wiadomość kosztuje? Ostatnio na BBC Brit leciał jakiś sezon 10 no i też mi się zatęskniło, ale do takiej wersji bez reklam co 10 minut.
Opublikowano 27 lutego 20214 l Ehhh panowie piękny to był program. Skończyłem ostatnio 6 i 7 serię i właśnie zaczynam 8. sezon. Polecam każdemu, pięknie wchodzi w 2021
Opublikowano 17 marca 20214 l 51 lat, przegrana walka z rakiem. smutna wiadomość. jeden z komentarzy z drivetribe: Witness her as she drives to Valhalla. Sabine Schmitz shall ride eternal, shiny and chrome. pasuje idealnie do takich ludzi.
Opublikowano 25 marca 20214 l Zawsze wiedziałem że np. taki Jeremy Clarkson odejdzie pierwszy z racji wieku, potem May i Hammond no bo niby to oczywiste z racji wieku, A wystarczy okrutna choroba oby wywrócić świat do góry nogami Okropnie szkoda Sabine nawet nie wiedziałem że miała raka.
Opublikowano 6 kwietnia 20214 l święta trójca powróci do bbc i top gear w specjalnym odcinku, ku pamięci Sabine. będzie też wielu gości, w tym toto i susie wolff. odcinek już dostępny w ich playerze, w tv będzie jutro. https://drivetribe.com/p/clarkson-hammond-and-may-to-return-XNtSnoPJRs2T6TmGQ6yKdA?iid=cAZgWzaNTmm8Gor4o6Z7QA
Opublikowano 8 kwietnia 20213 l Obejrzane. Myślałem że to będzie jakieś nagranie w studiu Top Gear a to tylko takie zarejestrowane wspomnienia ludzi związanych z TG przez ostatnie lata mających osobiste spotkanie z Sabine. Szkoda babki bo miała jeszcze dużo przed sobą.