szejdj 2 804 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 May jeszcze nakręcił "James May i samochody dla każdego", bardzo fajny program. Nowy Top Gear startuje w maju, także wydaje mi się, że premiera na jesieni to zabieg celowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Wraz z nowym programem świętej trójcy trzeba będzie koniecznie założyć nowy temat z tytułem programu. Skoro sami jeszcze nie wiedzą jaka będzie nazwa więc poczekamy do premiery Trzeba odciąć grubą kreską nowy Top Gear od Netflixa Amazona Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez u55r Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Trzeba odciąć grubą kreską nowy Top Gear od Netflixa. Co ma nowy program ekipy do Netflixa? Stary top gear to program BBC a nowy program produkuje amazon Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Cholera pop.ieprzylo mi się. Chodziło i o amazon oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 https://www.carthrottle.com/post/after-spending-thousands-on-research-clarkson-is-still-struggling-to-name-his-new-show/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 After months of deliberation and lots of useful suggestions from the public, for which the guys are very grateful, Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May have decided that, because they are taking their new Amazon Prime Show around the world, it will be called The Grand Tour.Not only will the guys travel to different locations, but for the first time ever the studio audience recordings will travel every week, all housed within a giant tent. Amazon customers will have the chance to be in the audience when tickets are released through prize draws this summer. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 CIEKAWE CZY BEDZIE ODCINEK W POLSCE Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 nazwa spoko ale bardziej pasuje do objazdowego cyrku... a nie czekaj. house of cars dawało radę, parę innych ciekawych propozycji też się przewinęło. ujdzie. zobaczymy jak im wyjdzie najważniejsze czyli formuła i realizacja programu. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 https://www.carthrottle.com/post/much-of-new-top-gear-s-first-studio-audience-left-early-and-unimpressed/ jak tak dalej pójdzie to nie pociągną jednego sezonu nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 I bardzo dobrze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Niech zdychają Amazon ich zaorał Cytuj Odnośnik do komentarza
snejkiPL 8 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Jedni oglądają samochody, inni facetów gadających o samochodach Takie moje spostrzeżenie na temat TG i tego typu programów. Już możecie minusować Edytowane 26 Maja 2016 przez snejkiPL Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Tu nie chodzi o oglądanie programu motoryzacyjnego, tu ogląda się show, jest wiele innych lepszych programów motoryzacyjnych z których dowiesz się tego co Cie o samochodach lub danym modelu interesuje, i to właśnie było w Top Gearze fajne, motoryzacja była tapetą do fajnego show w którym człowiek śmiał się z angielskiego humoru, zgadzał się z trafnymi porównaniami i podzielał zdanie, przy okazji dowiadując się ciekawostek motoryzacyjnych podanych na tacy w humorystyczny sposób, to pogram który można było oglądać całą rodziną i się przy tym nie nudzić a nie 45 minut gadania o czymś czego Twoja partnerka nie zrozumie. To właśnie za to kocha się ekipę starego TG. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dokładnie. Moją kobietę totalnie nie interesuje motoryzacja, a Top Gera oglądała pasjami. To była siła tego programu. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Coraz trudniej było mi oglądać nowe epizody Top Gear, nieco już skostniała formuła nudziła. Dlatego wręcz nie mogę się doczekać tworu amazona Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Oglądał ktoś? jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 osobiście nie oglądałem, z ciekawości zrobię to jutro ale dobry kumpel który jest fanem TG zbeształ równo. cytuję jedno z określeń - nudne (pipi) bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Właśnie siadam do seansu. Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Rownież nie oglądałem jeszcze ale internet juz pisze ze wypadli słabo, nawet w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Oglądał ktoś? jak wrażenia? Ta żenada jest nieoglądalna. Siłą Top Gear było poczucie humoru..... Już nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Również obejrzałem i wrażenia raczej negatywne, wszystko wyreżyserowane itd. ale w sumie ostatni sezon tamtego TG też był strasznie sztywny i raczej szli po równi pochyłej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 owszem, ostatnie sezony były nieco wymuszone ale tamtej ekipie mogłem to wybaczyć. po tylu seriach mogli się zmęczyć ale i tak ich lubiłem, może z przyzwyczajenia, nie wiem. nawet słabsze odcinki się obejrzało i było ok. jestem po seansie i cóż mogę napisać. słabo w uj. fakt, patrzy się przez pryzmat starej ekipy ale ogólnie realizacja show słaba. więcej tam reżyserki niż w dow(pipi)ch na gali oskarów. test nomada ok, dał radę, goście ok, nowy rallycrossowy tor na plus. pojedynek us-uk ok, klasyka którą widzieliśmy wielokrotnie. 2 rzeczy które w mojej opinii poprawiły by show - wywalić rudego a sabine dać zakaz otwierania ust. joey daje radę i w sumie gdyby jego nie było to ten ep byłby smutny jak rozklapciucha po 7 porodzie. czy będę oglądał dalej? pewnie tak bo zapowiadają się fajne fury i ciekaw jestem materiałów z mattem, chociażby jego upalania hoonicorna z blockiem. TG extra może jeszcze ogarnę ale parcia nie mam. 3/10 to max jako TG, 4/10 jako show motoryzacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 to według mnie właśnie joey sztywno a chris daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Takie to nudne, że trochę przysypiałem niestety momentami, ale jakoś dotrwałem do końca. Rudy na siłę stara się być jak Jeremy, Matt jest bardziej stonowany i wręcz momentami wydawało mi się jakby przytrzymany, pewnie swego rodzaju trema i nieumiejętność zgrania z Evansem go zjadły. Sabine ciągle tylko rzuca mięsem, ale to w sumie taka typowa Helga więc nic dziwnego. Ogólnie nie wiem co tak słabo, prowadzący 2/10. Co do samej formuły programu to wiele się nie zmieniła, widać, że chcieli wprowadzić jakąś świeżość, ale nowy tor dla gości jakoś średnio mi się widzi. Beczkę miałem z tablicy wyników najszybszych samochodów - przepisali wszystkie czasy, które zapisywał Clarkson (zniknęły np. czasy Koenigsoegoeaningseg'ów przez niego zapisane), wszystko zapisane od nowa "poprawną" czcionką. Ogólnie ciężko mi wydać jakiś jednoznaczny werdykt. Czy warto obejrzeć? Na pewno dla kogoś kto tak jak ja od początku "nowożytnego" Top Geara oglądał wszystkie odcinki i z niecierpliwością oczekiwał kolejnych epizodów tak, ale głównie po to, żeby się przekonać jak to teraz wygląda. Nie wiem czy będę dalej oglądał, być może będę śledził jak się dalej sytuacja rozwinie i potraktuję nowy TG jako swoistą zapchajdziurę w oczekiwaniu na TGT. Tak czy inaczej to nigdy już nie będzie choćby namiastka tego co było kiedyś, bo po starym Top Gear została już tylko nazwa i nostalgiczne westchnienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi