hooki 194 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 całkiem wporządku odcinek, test w miarę fajnego auta na torze, fajny czelendż. generalnie odcinek na plus. Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Top Gear się skończył, jestem po seansie i pierwszy odcinek 14 serii to najgorszy Ep Evah zacytuje sam siebie z przed tygodnia. dziś nastąpiła (nie wczoraj) pełna rehabilitacja. Najlepszy odcinek EVAH. sama końcówka i naśmiewanie się z samych siebie... car revives pfff 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Najlepszy odcinek evah ? Nie ma szans, poziom merytoryczny z kazdym kolejnym sezonem spada do zera, budowa elektrycznego auta to raptem 3 minuty randomowych ujec i voila auto jezdzi po drodze i w ogole, jeszcze pare sezonow wczesniej kazdy challenge w ktorym przerabiali jakies auto w cos innego byl duuuuzo ciekawszy - po pierwsze dlatego, ze same idee i budowa aut byla pokazana ciekawiej, no i same challenge byly lepsze. Okej zarty fajne, ale za malo w tym powaznego podejscia, a za duzo wymuszonego humoru. Cytuj
django 549 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 dobry odcinek, przy vege Stigu wymieklem : D Cytuj
Gość Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Dobry, dobry, ale niestety, wciąż tendencyjny. Mogliby trochę odświeżyć formułę programu, bo schematy rażą po oczach. Zgadzam się, że coraz bardziej widać reżyserkę, a co za tym idzie, to, że nie Clarkson, May i Hammond odwalają całą robotę, tylko jacyś anonimowi ludzie i montażyści. Wiem, że to nigdy nie oni się tym zajmowali, ale widać było ich większe zaangażowanie. Jeśli chodzi o same auta, to na rynku panuje taka posucha, że to i tak cud, że oglądamy dwie serie w roku. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Ale gdzie wy to oglądacie? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 http://eztv.it/ ściągnij sobie odcinki i miłego oglądania Cytuj
django 549 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 na final gear tez maja Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 W niektórych sklepach dla elit można kupić już 15 minut po zakończeniu emisji programu. Drugi odcinek wyśmienity, mimo że czuć reżyserkę na kilometr. No, ale i tak cieszyłem bułę do monitora. Cytuj
Julita 17 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Policzki bolały mnie od śmiechu. Dobrze że prezenterzy zaczynają śmiać się sami z siebie, to krok na przód. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 To ja chyba jakiś przesadnie wymagający jestem, bo mimo tego, że doskonale zdaję sobie sprawę, że każdy odcinek TG jest reżyserowany i nic w ich perypetiach nie dzieje się przypadkiem, to ostatnie dwa odcinki wypadają jak dla mnie jakoś nad wyraz sztucznie, jakby chłopakom nie chciało już nawet udawać, że coś idzie nie po ich myśli spontanicznie, a nie dzięki rozpisanemu wcześniej scenariuszowi. Cytuj
django 549 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 no przy wypadku Geoffa to rezyserka zasmierdzialo jak nigdy. Wczesniej tez pewnie bylo ustawiane, ale jakos tego sie nie czulo. Ale ojtatam ojtam, jedna scena. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 reportaż o "firmie co zrobiła najwięcej genialnych samochodów" wymiata, chyba od czasów testu forda fiesty nie było nic równie dobrego. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Zwróciliście uwagę na kawałek, który leci w 4 odcinku podczas jazdy w rurze kanalizacyjnej? Cytuj
hooki 194 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 hejas - no jak to oglądałem wtedy to się z lekka zdziwiłem. a nowy ep całkiem całkiem, na tej wystawie sporo fajnych obrazów i zdjęc było.. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Zwróciliście uwagę na kawałek, który leci w 4 odcinku podczas jazdy w rurze kanalizacyjnej? Ja nie zwróciłem uwagi a nie mam już tego epa na dysku - więc o co tam kaman? Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Nie wiem. Może to nutka z jakiejś gierki. Odcinek specjalny całkiem dobry, szczególnie przejazd przez najniebezpieczniejszą drogę na świecie. Mimo wszystko jednak specjał z Wietnamu zrobił na mnie większe wrażenie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Dla mnie chyba najlepszy odcinek w historii TG, lepszy niż wyprawa Toyką na biegun, czy gdzie oni tam jechali. Masakra, świetnie się to oglądało, mają rozmach sku.rw.y.syny. Piękne. Wietnam był też zaj.ebisty, ale zajmuje 3cie miejsce w moim prywatnym rankingu. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Zwróciliście uwagę na kawałek, który leci w 4 odcinku podczas jazdy w rurze kanalizacyjnej? Ja nie zwróciłem uwagi a nie mam już tego epa na dysku - więc o co tam kaman? Motyw z "Gears of War" to był. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 Dla mnie chyba najlepszy odcinek w historii TG, lepszy niż wyprawa Toyką na biegun, czy gdzie oni tam jechali. Masakra, świetnie się to oglądało, mają rozmach sku.rw.y.syny. Piękne. Wietnam był też zaj.ebisty, ale zajmuje 3cie miejsce w moim prywatnym rankingu. wg mnie wietnam potem biegun potem boliwia. w każdym bądź razie rewelka. szkoda, że już koniec. mało odcinków. sezon średni. mało ciekawych aut. podobał mi się reportaż o lancii. świetny. chciałbym więcej reportaży podsumowujących jakąś markę Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Nowa seria startuje juz dzis o 21, ktos czuje mrowienie zaraz za penisem ? :potter: Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Można to gdzieś w necie obejrzeć live? Czy trzeba czekać na torrenty? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 na którym to ma być kanale? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Leci na bbc2, omg szybciej z kodowaniem ripa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi