montana 9 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Przybyłem zobaczyłem zwyciężyłem . W końcu sie zebrałem i pzreszedłem choć ostatnia misja to jakis kosmos . Ponad 2 h ją przechodziłem . Strasznie irytuje taki gwałtownie podwyższony poziom przy końcu gry .A tak w ogóle to chyba nie musze pisac ze gra jest najlepszą strzelanką FPP na PS2 ?! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 jasne, ze nie musisz ja ostatnią misje przeszedlem chyba za 3 podejsciem [normal] i to bez campowania tylko biegajac na jana w kolko xD do teraz nie wiem jak ja to zrobilem campowalem dopiero przy przechodzeniu na hard... swietna gra. hmm wlasciwie to nawet nie ma konkurencji na ps2... no moze TS:FP, bo przereklamowany Killzone to jakies nieporozumienie IMO Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 1 pytanie z seri głupich jestem w trakcie misji po paru checkpointach jak teraz wyjde z gry to bede musial misje przechodzic od nowa ? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 1 pytanie z seri głupich jestem w trakcie misji po paru checkpointach jak teraz wyjde z gry to bede musial misje przechodzic od nowa ?Niestety TAK. Save'y działają tylko po zakończeniu misji. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 gość, u którego kupiłam gre, już drugi dzień sie nie odzywa Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 gość, u którego kupiłam gre, już drugi dzień sie nie odzywa kolego weekend jest Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 kolezanko ;] Black zaiste cudowny, przeszedlem z 4 misje i narazie zaprzestalem grania, bo god of war'y zamiotly mi w glowie, ale jak tylko znajde chwile czasu to wracam, bo warto. Gierka świetna, a niszczenie pojazdów, budynków i tak dalej przy pomocy broni duzego kalibru to cos, co farmery lubia najbardziej. Polecam. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 (edytowane) post do usuniecia Edytowane 8 czerwca 2008 przez Coati Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Właśnie skończyłem Blacka na poziomie Normal czas 12h, teraz sie troche bawiłem z silver weapon, nie ma to jak RPG z nieograniczona liczba pocisków zapewne zrobie podejście do Harda ale narazie kupie coś innego Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 nie spodziewałam sie, że grafika jest aż taka świetna, słyszałam sama od siebie ochy i achy po przejściu dwóch na razie misji, przyjemna rozwałka, przeciwnicy zarzucają fajnymi tekstami,od razu nie odpadaja, no chyba że uderze prosto w czoło, dop[ijam poranną kawke i przyklejam sie do pada wypas ten BLACK! Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 21 czerwca 2008 Opublikowano 21 czerwca 2008 (edytowane) a ja jestem po czwartej misji - jest super co prawda grafa jest niesamowita jak na ps2 ale raz zdarzyło mi się że płynność animacji spadła tak drastycznie że strzelanie z automatu wyglądało jakby był ustawiony single shot... ale można to wybaczyć co mnie denerwuje to czas misji - jakby nie patrzeć nie lecąc na chama do przodu tylko grając spokojnie trzeba przygotować się na to że misje przechodzi się ok 1 godziny (no może poza pierwszą ), a nie każdy jest hardcorowcem i ma czas i ochotę na tak długie granie, więc czasem mimo szczerej chęci do włączenia gry to nie robię tego bo wiem że to nie ma sensu (a to do pracy, a to dziewczyna będzie swój serial oglądać). więc lepiej jakby misji było więcej ale przechodziło się je w max 30 minut, albo chociaż przy checkpointach można by było zapisać grę i wyjść... jeszcze o jednej rzeczy nie wspomniałem - przesadzona wytrzymałość przeciwników, szczególnie tych z shootgunami co są ubrani w jakieś maski - no po prostu jak taki biegnie na ciebie to śmierć do oczu zagląda poza tym trochę dziwne jest wyważenie broni, z karabinu trzeba wywalić pół magazynka żeby powalić przeciwnika, z pistoletu 3 celne strzały i po sprawie... dziwne... ale te wady nic nie zmieniają w moim odbiorze tej gry - jest rewelacyjnie Edytowane 21 czerwca 2008 przez pawel_k Cytuj
eMSi 0 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 (edytowane) Mimo iż nie przeszedłem jej całej to muszę szczerze stwierdzić że giera naprawdę świetna (ale odkrywcze ). Jednak denerwowały mnie strasznie długie levele przy braku saveowania. Już drugi poziom mnie pod tym względem zaskoczył (pół godziny grałem, miałem kończyć a tu jeszcze, i jeszcze i jeszcze... aż w końcu przerwałem grę po godzinie i nie zapisałem heh). Brak save przy checkpointach to duża wada tej gry. Z zalet wspomnę o tym co mnie urzekło maksymalnie - klimat. Właśnie to cenie w grach komputerowyhc i za to duży plus. Pozdro. Edytowane 23 czerwca 2008 przez eMSi Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Ja zaczynam się zbierać do rozpoczęcia 5 misji.Gra jest świetna długie misje podbijają klimat.W(pip) trochę brak możliwości sejwowania i odejścia od konsoli.Dziwne jest to.że z kolby zabjie madafake w masce i z shotgunem 2 uderzeniami a AK47 potrzebuje na to pół magazynka.Trochę gra niedopracowana w takich aspektach,ale mimo wszystko to najlepszy shooter na PS2. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 ja sie bawie na Hard 3 misja... calkiem prosta tylko (pipi)a zapomnialem zbierac tych wszystkich akt i niszczyc inteli/etc... 2 rzeczy mi zabraklo do zaliczenia misji ;( btw. hard chyba niczym sie nie rozni od normal... poza brakiem duzych apteczek. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Trochę gra niedopracowana w takich aspektach,ale mimo wszystko to najlepszy shooter na PS2. A nawet lepiej! Wg. mnie ta gra jest lepsza od wielu strzelanek na next geny, za przyklad mozna podac chociazby Haze Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 (edytowane) Dziwne jest to.że z kolby zabjie madafake w masce i z shotgunem 2 uderzeniami a AK47 potrzebuje na to pół magazynka.Trochę gra niedopracowana w takich aspektach,ale mimo wszystko to najlepszy shooter na PS2.tak na prawdę to na siłę w każdej grze znajdziesz takie kwiatki i tylko czepianie się na siłę takich szczegółów może zaważyć na odbiorze tej gry (jak ktoś czytał recenzję tej gry na gry.wp.pl to wie o co chodzi) kurde gdyby tylko można było zapisywać grę w trakcie misji już któryś dzień z kolei nie gram bo wiem że i tak nie przejdę misji bo nie mam godziny na granie Edytowane 24 czerwca 2008 przez pawel_k Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Trochę gra niedopracowana w takich aspektach,ale mimo wszystko to najlepszy shooter na PS2. A nawet lepiej! Wg. mnie ta gra jest lepsza od wielu strzelanek na next geny, za przyklad mozna podac chociazby Haze No fakt Dziwne jest to.że z kolby zabjie madafake w masce i z shotgunem 2 uderzeniami a AK47 potrzebuje na to pół magazynka.Trochę gra niedopracowana w takich aspektach,ale mimo wszystko to najlepszy shooter na PS2. tak na prawdę to na siłę w każdej grze znajdziesz takie kwiatki i tylko czepianie się na siłę takich szczegółów może zaważyć na odbiorze tej gry (jak ktoś czytał recenzję tej gry na gry.wp.pl to wie o co chodzi) No wiem,ale to dość wkurzające,prawda?Gra sie fajnie najlepiej z RPG pochasać Wtedy nie ma takich kozaków Mogliby dać multi panowie z Criterion(nawet na małych planszach,ale już cicho sza xP) Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 troche szkoda checkpoint'a było(5 misja), ale na plus gra bardzo wciąga, tak naprawde to zawsze denerwowały mnie w szuterach krótkie misje, dobrze, że śmiga sie z dwiema giwerami i granaty cały arsenał na karku - to mnie zawsze śmieszyło, tu jest bardziej rzeczywiście do tej pory najbardziej mnie wymęczył ten snajper z rpg co sie schował za szybą;/ Cytuj
Ghost493 0 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Blacka ukończyłem wczoraj. Poziom Easy (moje drugie spotkanie z FPS-ami na PS2 po MoH:Wojna w Europie) pękł w 5 godz. Jednak czas liczony jest bez powtórzeń, tak byłoby to min. 8 godz. Oprawa audiowizualna powala, klimat w niektórych misjach też jest nieziemski, niestety po pierwszych 3 misjach wkrada się monotonia (oprócz 2 ostatnich misji). Denerwowała mnie tylko nadludzka wytrzymałość niektórych przeciwników. Płynność animacji była bardzo dobra, może 2 czy 3 razy liczba klatek spadła do 10-15. Ogólnie to za jakieś 2-3 miesiące mam zamiar powrócić do gry Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 (edytowane) Denerwowała mnie tylko nadludzka wytrzymałość niektórych przeciwników.no właśnie ja przez to nie wiem czy nie rzucę tej gry najpierw w czwartej misji (na samym początku) pierwszy raz trafia się koleś w masce z shotgunem (sorry, nie wiem jak dokładnie ta broń się nazywa więc umownie tak ją nazwę), załatwił mnie ze 3 razy ale obczaiłem już sposób na niego (a raczej w końcu nauczyłem sie strzelać headshoty ). teraz w piątej pojawiają się kolesie co się osłaniają tarczami niczym polscy policjanci przed kamieniami rzucanymi przez kiboli. pierwszego kolesia (po kilkukrotnym zginięciu) jakoś załatwiłem ale szczerze nie wiem jak zdarzało się że wyrzucałem w niego wszystkie granaty i cały magazynek shotguna i nic mu się nie działo dlatego proszę napiszcie jaka jest metoda na tego typu kolesiów za tarczami, bo nawet jak przejdę pierwszego to załatwiają mnie następni w wąski korytarzy zaraz za łazienką (są za daleko żeby w nich trafi czymkolwiek bez przymierzenia a ostrzeliwują się bardzo groźnie) Edytowane 25 czerwca 2008 przez pawel_k Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 musisz miec na nich granaty lub dobrze sie przyczaic na zblizeniu i walnąć headshota, co jakis czas wychylaja sie leciutko zza tarczy wtedy wal. Cytuj
Ghost493 0 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Dobrą metodą jest też bieg na nich na chama i strzelanie po nogach, ale to raczej na 1-2 przeciwników. No i zdecydowanie granaty pod nogi Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 ja zazwyczaj rzucam granata, a potem biegne na nich ewentualnie campa i headshot ale to tylko jak mam malo energi... poprostu preferuje 'agresywny' sposob grania Cytuj
Turas 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Moja metoda jest na prawdę innowacyjna. Rzucam granat... tylko, że nie pod nogi a za plecy, kolo się odwraca no i pozostaje nam tylko egzekucja. Sprawdzałem!! Działa nawet na hardzie. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 na szcęście przeciwnicy przy egzekucji mają ten moment, kiedy wykonują jakieś ruchy, próbuja uciekać, dlatego granat, ale za bardzo sie nie zbliżam i ostrzał na hardzie wypróbuje sposób granatem za plecy ;| Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi