Danilo1972 91 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Sorki za głupie pytanie, ale niestety nie mam czasu się przekopywać przez cały temat - czy wersja GT HD różni się od amerykańskiej GT HD 1.2? Cytuj
SM1 25 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Sorki za głupie pytanie, ale niestety nie mam czasu się przekopywać przez cały temat - czy wersja GT HD różni się od amerykańskiej GT HD 1.2? Wersja amerykańska została wrzucona wcześniej od europejskiej i nie miała wsparcia dla kierownicy oraz wibracji dopiero po update 1.2 pojawiły się brakujące funkcje. Europejska miała na starcie wszystkie dodatki (aktualnie nie ma różnicy pomiędzy US i EU) Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 9 stycznia 2008 Autor Opublikowano 9 stycznia 2008 Wielkie dzięki, już w takim razie odinstalowuję Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Witam, poszukuje osoby która mi zaufa i powierzy konto na którym ma sciągnięte GT:HD, na jakaś dobę, po to abym sam mógł pobrać grę. Proszę o pomoc. Cytuj
patolo 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Witam, poszukuje osoby która mi zaufa i powierzy konto na którym ma sciągnięte GT:HD, na jakaś dobę, po to abym sam mógł pobrać grę. Proszę o pomoc. przyłączam się do proźby. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 cisza. moze ktos jednak pomoze maniakom? Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 (edytowane) Widać ludziom nie chce się ryzykować z udostępnianiem swojego konta. Wprawdzie dane karty płatniczej można usunąć, ale zawsze zostaje ryzyko, że dana osoba sobie za darmo ściągnie to za co my płaciliśmy. Tak czy siak GT HD to taka ciekawostka, według mnie nie warta uwagi. Edytowane 31 maja 2009 przez PiotrB Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 oferuje Gran Turismo 2000 na PS2 wersja developerska, działa na konsolach TEST oraz przerobionych ( JP bo tylko taka została "wydana" ) za udostępnienie mi GT HD ( najlepiej europejskiej ) Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 A co zawiera to GT 2000? To jest małe demko z jednym autem i jedną trasą czy coś wiecej? Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Wersja Alpha GT3 taki prolog. Nie jest to "takie demko" wersja developerska która miała z czasem być wypuszczona, ale jako iż wyglądała jak GT2, projekt został zamknięty. Oczywiście na PS2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi