Maciek9 0 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Dzisiaj wpadło osiągnięcie za przejechanie wszystkich wyścigów. O dziwo pomagał mi pon Wirtualny Kierowca, a jednak achiv wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
tybalt 0 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/index.php?cPath=21 Używał ktoś tych kółek? Jak wrażenia? EDIT: limitowana produkcja 10000 egzemplarzy, limitowana. Wlasnie doczytalem A tak sie cieszylem ze bedzie jakis konkret do jezdzenia w forze 3 %-) Edytowane 28 Lipca 2009 przez tybalt Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Warto wspomnieć o wielkim wydarzeniu w świecie Forzy2: nr1 na świecie w Hot Lap został francuski oszust glitcher WRC Jeg50. Glitch jest niecelowy i to nie jego wina ale serwera Forzy2, lecz chamskie dążenie do bycia nr1 to już jego wina. Turn10 dawniej usuwało takich graczy co było świństwem, ktoś poświęcał 100 godzin a tu glitch i start od zera. Powinni sumę czasów skorygować ręcznie, ale im się nie chce. http://forzamotorsport.net/en-us/forzamoto...scoreboard.aspx (po modernizacji ta strona częściej nie działa niż działa) Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czy ktoś się pisze na jakiś wyścig w FM2? Chciałbym trochę nabić kredytów online (dla acziwa). Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja chętnie się pościgam, ale dla funu a nie nabijania kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nikt nie gra ? Gra jest na prawdę świetna i jazda sprawia wiele, wiele radości. Może zorganizujemy jakieś mistrzostwa coś na wzór tych jakie były w GT4 ? Zabawa jest świetna i motywuje do trenowania skilla. Wybiera się furkę trasę i wuaaaaaalaa. Panowie niech to forum ożyje, bo FM2 jest za(pipi)istą grą. Od paru dni gram od nowa i jest wypas. jakies mistrzostwa zorganizujemy czy każdy będzię namiętnie czekał już na 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Raczej wszyscy czekają namiętnie na piątek Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Słuchajcie da sie w jakis sposób łatwy zebrac duzo kasy, bym kupił wszystkie autka? Przelazłem całą karierę, miałem chyba z 8 milionów ale i to nie wystarczyło na kupno wszystkich autek (jeszcze zmiana regionu kosztuje mnie juz w tej chwili 2 miliony, co za kretynizm), czy musze powtarzac jakies eventy zeby na reszte zarobic? A może jest jakiś cwany sposób zeby szybko zarobić, moze jakis motyw z wynajmowaniem kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Z braku wyścigówek w mojej kolekcji ((( ściągnąłem demo FM2 i wiem jedno. Muszę mieć tę grę !!!! Model jazdy jest po prostu doskonały. Opanować Sagarisa to czysty miód. w Fm3 to auto nie stanowi żadnego problemu niestety. Wpadnie trochę kasy to łykam od kopa obie Forzy, bo szpile są mega. Jednak Fm2 zaskoczyła mnie mega pozytywnie. Szkoda, że trójeczkę spłycili. W fm3 fizyka jest zdecydowanie bardziej złożona (nierówności itp.) jednak model jazdy jest bardziej wymagający w dwójeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dokładnie Ja za sprawą namów pewnego jegomościa (pozdro Magik ) postanowiłem ograć FM2. Jakież było moje zdziwienie, gdy nie potrafiłem opanować fur, które w FM3 były banałem . Teraz wiem, że jak dorwę nowego Fanateca, to będzie w co grac Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Orion, lykaj dwojeczke smialo....od zawsze powtarzam ze FM2>FM3. Ciezar fur, ich przyczepnosc na szybkich lukach (Suzuka!) to po prostu poezja. Do tego gra zdecydowanie bardziej karze za najechanie na pobocze czy obcierki o bandy. Na allegro da sie wyrwac za 2 dyszki:) Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Magik Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 W Fm2 boli tylko grafika i jednak czuć pewne ułomności względem Fm3. Jak by dali model jazdy z Fm2 i Fizykę z Fm3 to byłby mega killer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dokładnie dwójka miażdży modelem jazdy trójkę, jednak kariera jest tak przeraźliwie nudna, że mi przejście przez okres jeżdzenia po 3 trasach na krzyż ( w tym na test tracku ) zajął ze 2 tygodnie Najbardziej brakuję w dwójce widoku ze środka, ja już sie przyzwyczaiłem do grania na takim i na innych kamerach gram jak potłuczony :confused: W NFS'a nowego nie mogłem pierwszy wyścigów przejechać - na kamerze ze zderzaka za szybko, na kamerze z tyłu nie mogłem ogarnąć. Ja bym mimo wszystko kupił trójeczkę Ultimate, więcej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ultimate raczej wezmę, ale to tylko dla SLS'a, bo większość car packów już mam. Forza3 głównie na multi, kariery mam około 60%, kiedyś pewnie skończę. Dla mnie widok z kokpitu to ciekawostka, gram na kamerze ze zderzaka btw. kokpity w Fm3 są paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wcale nie są takie paskudne . Ostatnio się przerzuciłem na kamerę z kokpitu i zacząłem kręcić czasy lepsze o jakieś 0,2s. względem kamery ze zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Piękne nie są, ale spełniają swoją rolę. Ja miałem okazję pojeździć trochę po paru torach samochodem w realu i widok z kokpitu to jedyny słuszny Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 mam pytanko. Jak zbieraliscie kase zeby kupic wszystkie samochody w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 powtorze pytanie i dopisze, ze ja wysylam kierowce na ten ostatni wyscig w dlugodystansowych. Trwa on godzine i zarabiam 150k tylko ze musze koniecznie ustawic poziom trudnosci na łatwy bo inaczej kierowca nie da rady : / Biore najtanszego za 55%. Zastanawiam sie czy jest jakis lepszy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Trzeba po prostu jeżdzić, jeździć i jeździć. Łatwiej było to nabić bliżej premiery, bo wystawiało się jakieś fajne auto w domu aukcyjnym, ludzie kupowali i kabza się nabijała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diobeu 0 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 @ QstomPL: Zbieram kasę poprzez jazdę, zostało mi 4-5 mistrzostw i kończę karierę, wszystkie wyścigi robię na ABS on, TCS/STM off, linia sugerowana hamowanie, manual, poziom SI różnie, zależy od mojego opanowania danej klasy, w większości słabszych klas zrobiłem na hard, teraz mam średni albo łatwy jak czegoś ewidentnie nie ogarniam, np. Ferrari 330 z 67 roku na Nurburgringu (takie ustawienia gwarantują mi dobrą zabawę bez wkurzania się na trudność a i fajny bonus wpada za trudność). Nie próbuję nawet kombinacji z zostawianiem konsoli na włączonym kierowcy, kłóci mi się to z ideą grania, kupię tyle aut na ile zarobię a zarobię na wszystkie prędzej czy później Gram w regionie Europa, jeszcze nie zmieniałem, zmienię jak kupię wszystko z Europy, a kupię wtedy jak skończę karierę. A teraz do rzeczy: potrzebuję ustawki do achievementa 1 mln online credits, procedura jest jasna, Nissan Speedway, najszybsze auto w grze, po rozpoczęciu wyścigu wszyscy wychodzą albo jadą tylko po co?, zwycięzca zgarnia wszystko, robimy tak ustawiając się na każdego z drużyny. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi