Opublikowano 23 października 201014 l http://pl.myspace.com/frontside666 nowa płyta do odsłuchu Dobre.
Opublikowano 26 października 201014 l Jest już gdzieś nowa płyta w znośnej jakości (320)..? Bo nie wiem, czy kupić, ghehe.
Opublikowano 4 listopada 201014 l 320 http://hotfile.com/dl/80444902/6679f5f/fzw.rar.html http://www.megaupload.com/?d=33VS66T0
Opublikowano 5 listopada 201014 l Kurde, za późno nieco, jutro koncert i sie nie obsłucham. Za co ja "niepłacę" piratom, się pytam..?
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Jak można nie zrozumieć, że klip zrobiony jest dla jaj? Zobacz poprzednie dwa z tej płyty, wszystkie są zrobione z dystansem do siebie, żaden nie jest poważny, "metalowy". Edytowane 21 grudnia 201212 l przez Pryxfus
Opublikowano 21 grudnia 201212 l kiedys kupilem sobie jakies czytadlo do pociagu, gazeta o szeroko pojetej muzyce metalowej i rokowej byla tytulu nie pamietam byl tam wywiad rzeka z frontsajdem i sesja zdjeciowa i recenzja jakiegos wtedy nowego deicide tam byla chyba i jakichs innych poyebanych rzeczy frontside w zyciu nie slyszalem
Opublikowano 24 października 20159 l Przeglądałem tematy i zobaczyłem Frontside - nie mogłem się powstrzymać od napisania posta. To w jakim kierunku ten zespół poszedł w ostatnich latach to jest herezja i wpakowanie wielkiego czarnego dildo w dupala fanom. Boli okrutnie przyznam szczerze bo najlepsza muzyka jaką grali to właśnie ich pierwsze albumy. Teraz mamy kwintesencję zeszmacenia i pójścia na łatwiznę $$$. Co nie zmienia faktu, że od momentu ich nawrócenia na pedalstwo - byłem na ich jednym koncercie (ogólnie byłem na ich 4 koncertach - ten 5 był moim osobistym testem na sprawdzenie, czy również na koncertach grają to pedalstwo co obecnie) i byłem zakłopotany. Wydają jakieś techno albumy, a na koncertach grają "Bóg stworzył szatana". Niesamowicie mnie bawił widok ludzi, którzy ewidentnie byli "nowym narybkiem" Frontside spod znaku - nowe albumy roxx. Ich miny na koncercie były bezcenne. Dziwny zespół. Dziwny kierunek obrali, a taki mieli potencjał...
Opublikowano 24 października 20159 l Kiedys o nich slyszalem cosik, ale umknelo mi. Slucham teraz i szanuje. Na spotify sa 3 albumy, skad mozna zassa reszte? Ma ktos namiary na dysko? Bede wdzieczny. No i ogolnie stare plyty sa ok, ale nowe mi tez pasuja. Edytowane 25 października 20159 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 25 października 20159 l 2 ostatnie to jszczyny okrutne, i pomyśleć że zaraz przed nimi nagrali najbardziej metalowy i najlepszy album w swojej karierze: https://www.youtube.com/watch?v=JhzW2Y99o-g https://www.youtube.com/watch?v=FEZQLFQfG_U A dyskografię to bez problemu idzie znaleźć, tylko nie wiem czy wszystko jest w jednym miejscu.
Opublikowano 25 października 20159 l Pewnie na chomiku jest. Wydaj te 2,50 i pobieraj w spokoju full transferem, bez czekania i niebezpiecznego połączenia p2p. Przyznam, kiedyś słuchałem trochę Frontside'a, byłem nawet na koncercie, gdzie wokal przybił mi pionę Stare czasy, kiedyś zrobiłem sobie składankę z ich najlepszych (moim zdaniem) kawałków: | |= PLIK : Frontside - 1902.mp3 | |= PLIK : Frontside - Apokalipsa Trwa.mp3 | |= PLIK : Frontside - Bóg Stworzył Szatana.mp3 | |= PLIK : Frontside - Brzemię Piekła.mp3 | |= PLIK : Frontside - I Odpuść Nam Nasze Winy.mp3 | |= PLIK : Frontside - Katharsis.mp3 | |= PLIK : Frontside - Krew Za Krew.mp3 | |= PLIK : Frontside - Moja Deklaracja Płonie.mp3 | |= PLIK : Frontside - Moje Ostatnie Tchnienie.mp3 | |= PLIK : Frontside - Na zawsze Hardcore.mp3 | |= PLIK : Frontside - Naszym Przeznaczeniem Jest Płonąć.mp3 | |= PLIK : Frontside - Nie Ma Chwały Bez Cierpienia.mp3 | |= PLIK : Frontside - Nieodwracalny.mp3 | |= PLIK : Frontside - Płacz Upodlonych.mp3 | |= PLIK : Frontside - Przyjmij Tę Przysięgę.mp3 | |= PLIK : Frontside - Symfonia Odkupienia.mp3 | |= PLIK : Frontside - Synowie Ognia.mp3 | |= PLIK : Frontside - Wspomnienia Jak Relikwie.mp3 | |= PLIK : Frontside - Wybraniec.mp3 Może komuś się przyda. Edytowane 25 października 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 25 października 20159 l Upadek tego zespołu jest szokujący. Po prostu, kurwa, szokujący. I absolutnie niezrozumiały dla mnie Czy naprawdę granie takiego szajsu jak na dwóch ostatnich albumach jest bardziej opłacalne? Bo chyba nie stoją za ta woltą względy artystyczne? Pozostaje odpalić sobie cos z dawnych lat i cieszyć sie wspomnieniami: Ale wiadomo, Sosnowiec
Opublikowano 26 października 20159 l Dopełnieniem tej degeneracji jest fakt, że oni całkiem dobrze technicznie grali!! Nawet te solówki czasami były niezłe. I wszystko poszłooooo
Opublikowano 26 października 20159 l W sumie patrząc na poniższy wykres, to nie ma tam nikogo ze starych czasów:
Opublikowano 26 października 20159 l Przecież Dzwonek vel Demon jest. Zresztą chuy z tym czy są starzy czy nowi, żeby tylko trzymać odpowiedni poziom.
Opublikowano 26 października 20159 l Dokładnie, nawet te zmiany nie tłumaczą ich spedalenia. Mało tego, w jednym z ich kawałków z nowego albumu gościnnie na wokalu jest Astek a i tak śpiewa pedalstwo zgodnie z obranym kierunkiem.
Opublikowano 26 października 20159 l Ja to widze z innej perspektywy. Zapoznaje sie z calym materialem losowo i poki co same dobre plytki imo. I najnowsza mimo narzekan fajnie siada. Tak ze ten tego, pewnie sie nie znam na muzyceczy cos ale no lubie lubie.