tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 http://pl.myspace.com/frontside666 nowa płyta do odsłuchu Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Można skądś już zassać, czy na razie tylko na majspejsie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 http://pl.myspace.com/frontside666 nowa płyta do odsłuchu Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 stary frontside rula! XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Jest już gdzieś nowa płyta w znośnej jakości (320)..? Bo nie wiem, czy kupić, ghehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Widziałem tylko myspacerip. ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 320 http://hotfile.com/dl/80444902/6679f5f/fzw.rar.html http://www.megaupload.com/?d=33VS66T0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Kurde, za późno nieco, jutro koncert i sie nie obsłucham. Za co ja "niepłacę" piratom, się pytam..? Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jak można całkiem strawną muzykę zwalić takim z dupy wideoklipem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Jak można nie zrozumieć, że klip zrobiony jest dla jaj? Zobacz poprzednie dwa z tej płyty, wszystkie są zrobione z dystansem do siebie, żaden nie jest poważny, "metalowy". Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 TO BYŁO COŚ Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 kiedys kupilem sobie jakies czytadlo do pociagu, gazeta o szeroko pojetej muzyce metalowej i rokowej byla tytulu nie pamietam byl tam wywiad rzeka z frontsajdem i sesja zdjeciowa i recenzja jakiegos wtedy nowego deicide tam byla chyba i jakichs innych poyebanych rzeczy frontside w zyciu nie slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 fajna kapela ale (pipi)owa równiez Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Przeglądałem tematy i zobaczyłem Frontside - nie mogłem się powstrzymać od napisania posta. To w jakim kierunku ten zespół poszedł w ostatnich latach to jest herezja i wpakowanie wielkiego czarnego dildo w dupala fanom. Boli okrutnie przyznam szczerze bo najlepsza muzyka jaką grali to właśnie ich pierwsze albumy. Teraz mamy kwintesencję zeszmacenia i pójścia na łatwiznę $$$. Co nie zmienia faktu, że od momentu ich nawrócenia na pedalstwo - byłem na ich jednym koncercie (ogólnie byłem na ich 4 koncertach - ten 5 był moim osobistym testem na sprawdzenie, czy również na koncertach grają to pedalstwo co obecnie) i byłem zakłopotany. Wydają jakieś techno albumy, a na koncertach grają "Bóg stworzył szatana". Niesamowicie mnie bawił widok ludzi, którzy ewidentnie byli "nowym narybkiem" Frontside spod znaku - nowe albumy roxx. Ich miny na koncercie były bezcenne. Dziwny zespół. Dziwny kierunek obrali, a taki mieli potencjał... Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Kiedys o nich slyszalem cosik, ale umknelo mi. Slucham teraz i szanuje. Na spotify sa 3 albumy, skad mozna zassa reszte? Ma ktos namiary na dysko? Bede wdzieczny. No i ogolnie stare plyty sa ok, ale nowe mi tez pasuja. Edytowane 25 Października 2015 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 2 ostatnie to jszczyny okrutne, i pomyśleć że zaraz przed nimi nagrali najbardziej metalowy i najlepszy album w swojej karierze: https://www.youtube.com/watch?v=JhzW2Y99o-g https://www.youtube.com/watch?v=FEZQLFQfG_U A dyskografię to bez problemu idzie znaleźć, tylko nie wiem czy wszystko jest w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Pewnie na chomiku jest. Wydaj te 2,50 i pobieraj w spokoju full transferem, bez czekania i niebezpiecznego połączenia p2p. Przyznam, kiedyś słuchałem trochę Frontside'a, byłem nawet na koncercie, gdzie wokal przybił mi pionę Stare czasy, kiedyś zrobiłem sobie składankę z ich najlepszych (moim zdaniem) kawałków: | |= PLIK : Frontside - 1902.mp3 | |= PLIK : Frontside - Apokalipsa Trwa.mp3 | |= PLIK : Frontside - Bóg Stworzył Szatana.mp3 | |= PLIK : Frontside - Brzemię Piekła.mp3 | |= PLIK : Frontside - I Odpuść Nam Nasze Winy.mp3 | |= PLIK : Frontside - Katharsis.mp3 | |= PLIK : Frontside - Krew Za Krew.mp3 | |= PLIK : Frontside - Moja Deklaracja Płonie.mp3 | |= PLIK : Frontside - Moje Ostatnie Tchnienie.mp3 | |= PLIK : Frontside - Na zawsze Hardcore.mp3 | |= PLIK : Frontside - Naszym Przeznaczeniem Jest Płonąć.mp3 | |= PLIK : Frontside - Nie Ma Chwały Bez Cierpienia.mp3 | |= PLIK : Frontside - Nieodwracalny.mp3 | |= PLIK : Frontside - Płacz Upodlonych.mp3 | |= PLIK : Frontside - Przyjmij Tę Przysięgę.mp3 | |= PLIK : Frontside - Symfonia Odkupienia.mp3 | |= PLIK : Frontside - Synowie Ognia.mp3 | |= PLIK : Frontside - Wspomnienia Jak Relikwie.mp3 | |= PLIK : Frontside - Wybraniec.mp3 Może komuś się przyda. Edytowane 25 Października 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Upadek tego zespołu jest szokujący. Po prostu, kurwa, szokujący. I absolutnie niezrozumiały dla mnie Czy naprawdę granie takiego szajsu jak na dwóch ostatnich albumach jest bardziej opłacalne? Bo chyba nie stoją za ta woltą względy artystyczne? Pozostaje odpalić sobie cos z dawnych lat i cieszyć sie wspomnieniami: Ale wiadomo, Sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dopełnieniem tej degeneracji jest fakt, że oni całkiem dobrze technicznie grali!! Nawet te solówki czasami były niezłe. I wszystko poszłooooo Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 W sumie patrząc na poniższy wykres, to nie ma tam nikogo ze starych czasów: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Przecież Dzwonek vel Demon jest. Zresztą chuy z tym czy są starzy czy nowi, żeby tylko trzymać odpowiedni poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dokładnie, nawet te zmiany nie tłumaczą ich spedalenia. Mało tego, w jednym z ich kawałków z nowego albumu gościnnie na wokalu jest Astek a i tak śpiewa pedalstwo zgodnie z obranym kierunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja to widze z innej perspektywy. Zapoznaje sie z calym materialem losowo i poki co same dobre plytki imo. I najnowsza mimo narzekan fajnie siada. Tak ze ten tego, pewnie sie nie znam na muzyceczy cos ale no lubie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi